Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

O Γιώργος Σαμπάνης και φέτος τον χειμώνα στο ACRO

Ενώ έφτασε η μεγάλη στιγμή που τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα και τα σχήματά τους κάνουν τη δυναμική τους εμφάνιση, οι συνεργασίες εντείνονται προκειμένου να είναι έτοιμες όταν ανοίξουν οι πόρτες των κέντρων. rwe5tw45 2

Συνεργασίες καινούριες, παλιές που είδαν μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη σεζόν και εμφανίσεις σε μακροχρόνιες συνεργασίες. Μία από αυτές τις μακροχρόνιες συνεργασίες είναι και αυτή του Γιώργου Σαμπάνη με το νυχτερινό κέντρο acro club. Μετρά ήδη τέσσερα συνεχόμενα χρόνια αλλά η επιτυχία, ήρθε από το πρώτο κιόλας έτος της συνεργασίας τους. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους αναμένεται σε λίγο καιρό και οι προετοιμασίες εντείνονται. Το σχήμα έρχεται να ολοκληρωθεί από την  Μαλού και τη Demy, δύο καλλιτέχνιδες που έχουν αγαπηθεί πολύ από το αθηναϊκό και μη κοινό. Έχοντας λοιπόν ολοκληρωθεί και το φετινό σχήμα του Acro, με πρωταγωνιστή βέβαια τον μοναδικό Γιώργο Σαμπάνη, που αποτελεί και τη σίγουρη επιτυχία του μαγαζιού, μένει να ξεκινήσει δυναμικά αυτό το μοναδικό σχήμα.

rwe5tw45 3

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ACRO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 

Ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας της Ελλάδας, είναι αναμφισβήτητα ο Γιώργος Σαμπάνης. Αγαπήθηκε από την πρώτη του κιόλας δισκογραφική δουλειά και αποτέλεσε από την αρχή της καριέρας του ένα δυναμικό συντελεστή στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Ο μοναδικός Γιώργος Σαμπάνης, πέρα από μία υπέροχη φωνή, διαθέτει ταλέντο και στη δημιουργία της μουσικής, καθώς γράφει ο ίδιος τα τραγούδια του αλλά υπογράφει  μουσική και για άλλους, μεγάλους καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, η Πέγκυ Ζήνα, η Έλενα Παπαρίζου και πολλοί ακόμα. Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και η μεγαλύτερη επιτυχία σημειώθηκε στο Acro το 2013, το οποίο και υιοθέτησε τον καλλιτέχνη και έκτοτε φιλοξενείται αποκλειστικά από το μαγαζί, το οποίο θα λέγαμε έγινε στέκι του. Φέτος το χειμώνα, η επιτυχία θα επαναληφθεί από τον Γιώργο Σαμπάνη και το Acro και εμείς θα βρισκόμαστε σίγουρα εκεί.

rwe5tw45 1

ACRO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 

Ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα των Αθηνών, είναι το Acro. Στην καρδιά της Αθήνας, τον Κεραμεικό και στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Ιεράς Οδού, το Acro αποτελεί σίγουρα τον χώρο που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς. Η συνεργασία με ηχηρά ονόματα της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας, είναι πια γεγονός για το μαγαζί που κυριαρχεί στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας και των Αθηναίων και μη. Μία από τις συνεργασίες που έχει οπωσδήποτε σημειώσει τεράστια επιτυχία, γι’ αυτό και επαναλαμβάνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, είναι αυτή με τον Γιώργο Σαμπάνη. Από την πρώτη στιγμή της συνύπαρξης του μαγαζιού με τον Γιώργο, ήρθε και η τεράστια επιτυχία. Πρωταγωνιστής λοιπόν στη νυχτερινή διασκέδαση είναι σίγουρα το acro σαμπανης που κυριαρχεί και στον μεγάλο ανταγωνισμό των νυχτερινών κέντρων που σκοπό έχουν την ξέφρενη διασκέδαση των Αθηναίων και μη. Σε ένα χώρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εξαιρετικά εξυπηρετικό δυναμικό, το Acro δεν θα σε απογοητεύσει. Και ο άσσος στο μανίκι είναι σίγουρα ο Γιώργος Σαμπάνης. Το σχήμα ολοκληρώνεται με την Μαλού και τη Demy που έχουν κερδίσει και εκείνες με τη σειρά τους το φανατικό τους κοινό. Η πρεμιέρα θα γίνει σε λίγες μόνο ημέρες και είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει το ενδιαφέρον των Αθηναίων. 

rwe5tw45 5

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...