Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Παράτυποι μετανάστες εργάζονται σε κτήμα του Στινγκ

Περίπου 30-40 πρόσφυγες που δεν έχουν δικαίωμα παραμονής στην Ιταλία φέρεται ότι απασχολούνται (εν αγνοία του δημοφιλούς 65χρονου ροκ σταρ) σε αμπελώνες ιδιοκτησίας του στην ευρύτερη περιοχή της Τοσκάνης

Περίπου 30-40 πρόσφυγες που δεν έχουν δικαίωμα παραμονής στην Ιταλία φέρεται ότι απασχολούνται (εν αγνοία του δημοφιλούς 65χρονου ροκ σταρ) σε αμπελώνες ιδιοκτησίας του στην ευρύτερη περιοχή της Τοσκάνης

«Λυπημένος και προβληματισμένος» δηλώνει ο Στινγκ, με τις αναφορές που τον θέλουν να απασχολεί παράνομους μετανάστες στα κτήματά του στην Ιταλία.

Σύμφωνα με την ερευνητική διαδικασία που έχει ξεκινήσει, στα 3.500 στρέμματα της περιουσίας του, που αποτελούνται από ελαιώνες, αμπέλια και άλλα οπωροφόρα δέντρα, φαίνεται ότι απασχολούνται μετανάστες χωρίς δικαίωμα παραμονής στην Ιταλία, που προσελήφθησαν από «εργοδότες» και εταιρίες απασχολήσεων προσωπικού σε κτήματα στην Τοσκάνη και συγκεκριμένα στη Φλωρεντία, όπου βρίσκονται τα κτήματα του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Η Εισαγγελία θεωρεί ότι οι ιδιοκτήτες των κτημάτων δεν γνώριζαν για την παράνομη εργασία των μεταναστών, ενώ, όπως έγινε γνωστό από την ανακριτική διαδικασία, 11 άνθρωποι ήδη ανακρίθηκαν για εμπορική απάτη, παράνομη εργασία και έκδοση ψευδών οικονομικών στοιχείων.

Σύμφωνα με τον Ιταλό εισαγγελέα Αντόνιο Σαντζερμάνο, που ηγείται της έρευνας, περίπου 30-40 εργάτες, των οποίων οι αιτήσεις ασύλου δεν είχαν προχωρήσει, απασχολούνταν στο κτήμα του ροκ σταρ πέρυσι, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει κάτι, αφού δεν ήταν καν στην Ιταλία τότε.

Οσο για τον 65χρονο Στινγκ, κατά κόσμο Γκόρντον Σάμνερ, ανακοίνωσε ότι «λυπάται και στενοχωριέται που η ανεξάρτητη εταιρία μίσθωσης τμήματος των κτημάτων μας μπορεί να εμπλέκεται σε αμφισβητήσιμες και ύποπτες εργασιακές πρακτικές. […] Κατανοώ πλήρως τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί και αναμένω από την ιταλική νομοθεσία να φέρει το θέμα στο δικαστήριο».

Ο Στινγκ απέκτησε την περιουσία του στη Φιγκλίνε Βαλντάρνο, κοντά στη Φλωρεντία, πριν από 16 χρόνια και ένα αγροτικό κατάστημα πουλά ό,τι καλλιεργείται στα κτήματα. Μάλιστα, ένα από τα κόκκινα κρασιά του, που φέρει το όνομα ενός τραγουδιού του, το «Αδελφή Σελήνη», αναγνωρίστηκε ως ένα από τα κορυφαία 100 ιταλικά κρασιά φέτος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....