Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Διάδοχος από άλλο πλανήτη!

Ο γιος του νεκρού βασιλιά της Ταϊλάνδης με τα τατουάζ, το φανελάκι και την άτακτη ζωή ζήτησε χρόνο για να θρηνήσει και να συνεχίσει το… lifestyle

Ο γιος του νεκρού βασιλιά της Ταϊλάνδης με τα τατουάζ, το φανελάκι και την άτακτη ζωή ζήτησε χρόνο για να θρηνήσει και να συνεχίσει το… lifestyle

Τουλάχιστον έναν χρόνο διορία ζητάει ο διάδοχος στον θρόνο της Ταϊλάνδης Μάχα Βαϊραλονγκόρν μέχριf1 6 τη στέψη του, «για να θρηνήσει τον πατέρα του», τον λαοφιλή βασιλιά Μπουμιμπόλ Αντουλγιαντέι.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν καλά τον πρότερο βίο του πρίγκιπα με τα κοντά μπλουζάκια, την αδυναμία στο ωραίο φύλο αλλά και στον σκύλο του, στον οποίο έχει δώσει τον βαθμό του αντιπτεράρχου στη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία, εκτιμούν ότι απλά κερδίζει χρόνο για να συνεχίσει για λίγο ακόμα το όχι και τόσο βασιλικά ορθό lifestyle του.

Ο πρώην πρωθυπουργός Πρεμ Τινσουλανόντα έχει προς το παρόν τον ρόλο του αντιβασιλέα και ο νυν πρωθυπουργός Πραγιούθ Τσαν-ότσα τρέχει και δεν φτάνει, για να καθησυχάσει τον λαό ότι η διαδοχή θα γίνει… κάποια στιγμή. Οπως εξήγησε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτικό διάγγελμά του, ο 64χρονος διάδοχος του θρόνου «ζήτησε από τον λαό να μη βρεθεί σε σύγχυση ή ανησυχήσει για τη διοίκηση της χώρας ή για τη διαδοχή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αυστηροί νόμοι για προδοσία στην Ταϊλάνδη εμποδίζουν κάθε δημόσια κουβέντα για ζητήματα όπως η καταλληλότητα του διαδόχου, ωστόσο από παλιά, σε ανεπίσημο επίπεδο, έχουν διατυπωθεί πολλά ερωτηματικά για τις ικανότητές του.

Το πιο πρόσφατο πλήγμα στο γόητρο του Βαϊραλονγκόρν ήταν φωτογραφίες που δημοσίευσε τον Ιούλιο του 2016 η γερμανική εφημερίδα «Bild» οι οποίες τον έδειχναν να ετοιμάζεται να επιβιβαστεί σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Μονάχου, φορώντας ένα cropped top (μπλουζάκι που αφήνει την κοιλιά ακάλυπτη), το οποίο αποκάλυπτε τα περίτεχνα τατουάζ του σε όλους το μεγαλείο, τζιν παντελόνι που άφηνε να φανεί λίγο από το… υπογάστριό του και τουριστικά σανδάλια.

f2 9

Ο Μάχα Βαϊραλονγκόρν έχει πάντως γενικά ζήτημα με το πένθος. Οταν πέθανε πέρυσι ο σκύλος του, ο Φου Φου, για τον οποίο έχει δημιουργηθεί και σελίδα στο Wikipedia, ο οποίος τον συνόδευε ακόμα και σε συναντήσεις με πρέσβεις, οργανώθηκε τετραήμερη εξόδιος ακολουθία, ενώ στην κηδεία του ακολουθήθηκε πιστά το βουδιστικό τελετουργικό.

Ο Φου Φου εμφανιζόταν και σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το 2014 από πολιτικούς αντιπάλους του καθεστώτος, οι οποίες έδειχναν την τρίτη σύζυγό του, πριγκίπισσα Σριράσμ, να είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα και να ταῒζει τον σκύλο κέικ, φορώντας μόνο ένα στρινγκ.

Χώρισε

Η Σριράσμ δεν θα γίνει βασίλισσα, καθώς τη χώρισε και, όταν επέστρεψε εσπευσμένα στην Ταϊλάνδη από τη Γερμανία, όπου ζούσε επειδή η κατάσταση του πατέρα του είχε επιδεινωθεί, σκόπευε να παντρευτεί μια πρώην αεροσυνοδό με την οποία συζούσε.

Χαμός για τα ρούχα πένθους

f4 3

Από τον θάνατο του βασιλιά της Ταϊλάνδης, όμως, δεν ζορίζεται μόνο ο διάδοχος. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ενδυμάτων έχουν βρεθεί σε αμηχανία, καθώς δεν προλαβαίνουν να προμηθεύουν τους πενθούντες με μαύρα ρούχα. Το υπουργείο Εμπορίου της χώρας παροτρύνει τους κατασκευαστές να παράγουν ακόμα περισσότερα ρούχα πένθους, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των πολιτών για το πένθος 30 ημερών που έχει κηρυχθεί στη χώρα. Απειλεί δε με πρόστιμα ύψους 3.500 ευρώ αλλά και με φυλακή όσους επιχειρήσουν να κερδοσκοπήσουν ανεβάζοντας τις τιμές των ρούχων πένθους λόγω έλλειψής τους. «Η τροφοδότηση της αγοράς με μαύρα πουκάμισα μπορεί να είναι μικρή για λίγες μέρες, αλλά οι κατασκευαστές ρούχων επιμένουν ότι δεν θα υπάρξει έλλειψη» τόνισε η γενική διευθύντρια της υπηρεσίας Εσωτερικού Εμπορίου Νουνταουάν Σακουντανάγκα.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...