Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Πώς δημιουργήθηκε το φαινόμενο με δεκάδες σμήνη παπαγάλων να κατακλύζουν πάρκα και...

Τα τελευταία χρόνια ένα πολύχρωμο θέαμα με τροπικούς «μετανάστες»...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Μιράντα και ο Χριστόφορος ταξιδεύουν για να...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» ο...

Κορμάρα και κουκλάρα η Ελένη Πετρουλάκη

Κουκλάρα και με κορμάρα η εθνική μας γυμνάστρια Ελένη...

«Σασμός»: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Στην Άνω...

Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη θα γίνουν γείτονες της Ελένης Μενεγάκη

Ποιος είναι ο νέος γείτονας της Ελένης Μενεγάκη; Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος ετοιμάζεται να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη. Ο Κώστας πολύ σύντομα μετακομίζει στο σπίτι της Σίας που βρίσκεται στα Μελίσσια, πλησίον της βίλας της Ελένης Μενεγάκη.

Οι δύο ερωτευμένοι προχωρούν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους, στη συγκατοίκηση, ύστερα από το διαζύγιο που πήραν και οι δύο από τους πρώην τους. «Μετακόμισης το κεφάλαιο», με λίγα λόγια, για τις οικογένειες Μπακογιάννη – Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, για τον οποίο γράψαμε ήδη ότι μετακομίζει από το Κεφαλάρι, θα μείνει στο ιδιόκτητο διαμέρισμα της συζύγου του Μαρέβα στον Λυκαβηττό. Δηλαδή, όταν ο Κώστας φεύγει από το κέντρο, ο Κυριάκος έρχεται!

Οσα παίρνει ο άνεμος 
ΑΠΟ ΤΗ 
twe545t 3ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ 

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Η σεφ Κατ. Μάρκου

«Δούλα και κυρά» γίνεται τα Σαββατοκύριακα η βουλευτής του Ποταμιού Κατερίνα Μάρκου. Οπως μας πληροφορεί η ίδια, είναι οι μέρες που εκείνη μετατρέπεται σε… Δημήτρη Σκαρμούτσο και μαγειρεύει για τους αγαπημένους της: «Μου αρέσει η Κυριακή, γιατί απολαμβάνουμε τις μικροχαρές, όπως το χουζούρι, το μαγείρεμα, το να φροντίζουμε και να προσφέρουμε στους αγαπημένους, χωρίς να μας κυνηγάει ο χρόνος». Αυτό λέει η σεφ Κατερίνα Μάρκου, που δεν ξέρω εάν μαγειρεύει νόστιμα, twe545t 1διότι δεν δοκίμασα, αλλά ξέρω ότι τουλάχιστον σερβίρει εντυπωσιακά! Τυχερός ο αγαπημένος της. 

Με αγέρωχο στιλ ο Γ. Στουρνάρας

Με ένα ωραίο μπλε κοστούμι και γαλάζια γραβάτα περπατούσε αγέρωχος στην Πανεπιστημίου χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας. Δίπλα του, τουλάχιστον τρεις φρουροί πρόσεχαν τα νώτα του, την ώρα που η σιλουέτα του αναστάτωνε τους θαμώνες του Zonars. Σταρ, ο πρώην υπουργός. Λίγο πριν, από το ίδιο σημείο περνούσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος γευμάτισε στο διάσημο ρεστοράν του Χρύσανθου Πανά. Ο Αντώνης Σαμαράς τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει θαμώνας του κέντρου και δη της Στοάς Citylink και των πέριξ αυτής.

Η Ζανέτ Τσίπρα, άγρυπνη «φρουρός» του αδελφού της

Θέλει, όταν λείπει ο λύκος, να μη χορεύουν τα πρόβατα, κι αυτό χάρη στη Ζανέτ. Η αδελφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ανεβάζει τις πολιτικές μετοχές της αφότου twe545t 2εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, ως άγρυπνη φρουρός του αδελφού της. Για πρώτη φορά, λοιπόν, η Ζανέτ κατεβαίνει ενεργά στην κεντρική πολιτική σκηνή, μακριά από τη μέχρι στιγμής ενασχόλησή της με τον Δήμο Διονύσου, λαμβάνοντας 436 ψήφους.

Οπως καταλαβαίνουμε, ο ρόλος της είναι να φυλάει τα έρμα! Να είναι, δηλαδή, το ανάχωμα όλων όσοι δεν μπορούν να φθάσουν γρήγορα στον πρωθυπουργό, αλλά επίσης τα αυτιά και τα μάτια του στην Κεντρική Επιτροπή. Η δυναμική Ζανέτ Τσίπρα είναι 53 ετών και αρχιτέκτονας. Διατηρεί γραφείο με τον έτερο αδελφό του πρωθυπουργού Δημήτρη, ο οποίος είναι πολιτικός μηχανικός. Διαμένει στον Διόνυσο και δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στον επαγγελματικό κλάδο της.

Από τη στιγμή, όμως, που το μικρό αδελφάκι είναι πρωθυπουργός, αλλάζουν οι προτεραιότητες. Η Ζανέτ, γνήσιος λαϊκός τύπος ανθρώπου, συχνάζει στα ταβερνάκια της Δροσιάς, με αγαπημένο της την Κλεψύδρα του Κώστα Καρανάνου, ενώ συχνά διασκεδάζει στο πολύ όμορφο μαγαζί του τραγουδιστή Μιχάλη Δημητριάδη twe545t 4Στων Αγγέλων τα μπουζούκια στην Ανοιξη.

! Ο Βαγγέλης είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Οχι ο Βενιζέλος, αλλά ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή Βαγγέλης Αντώναρος. Ολοι γνωρίζουν τον έρωτά του για τη Λεώνη Γιαγδζόγλου.

Αυτή τη φορά οι δυο τους ταξίδεψαν στο φθινοπωρινό Βερολίνο, όπως λέει ο ίδιος, «… για ένα Σαββατοκύριακο. Με τη Λεώνη. Ατέλειωτες βόλτες στις πιο ωραίες γειτονιές. Και φυσικά στο μοναδικό για μένα Scheunenviertel. Κάθε φορά που έρχομαι βρίσκω πως κάτι έχει αλλάξει. Φυσικά προς το καλύτερο. Τι γκαλερί, τι εκθέσεις, τι κονσέρτα και παραστάσεις… Πού να τα προλάβεις όλα».

Μετά τα υπουργιλίκια, ο Βαγγέλης Αντώναρος αποφάσισε ότι προτεραιότητα έχει η ίδια η ζωή, για αυτό και αφέθηκε να ζήσει έναν νέο έρωτα, και καλά έκανε.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...