Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Να προσέχει τα λόγια της η μητέρα του Μπεν!

Επίθεση κατά πάντων, και ιδίως εναντίον της μητέρας του Μπεν Νίνταμ, που χάθηκε στην Κω το 1991, εξαπέλυσε ο γιος του Ντίνου Μπάρκα, του χειριστή εκσκαφέα που οι Βρετανοί λένω πως σκότωσε άθελά του τον μικρό.

Ο Βαλάντης Μπάρκας μίλησε αποκλειστικά στην Daily Mail και εξέφρασε τον θυμό του για το γεγονός ότι ο πατέρας του, που πέθανε πέρυσι από καρκίνο, θεωρείται ως ο δολοφόνος του Μπεν, «χωρίς καμία απόδειξη».

Μάλιστα, προειδοποίησε την Κέρι Νίνταμ, μητέρα του Μπεν, «να προσέχει τα λόγια της», με αφορμή την κατάρα που είχε πει αυτή για τον πατέρα του «ελπίζω να καίγεται στην κόλαση», θεωρώντας ότι συγκάλυψε τον θάνατο του παιδιού της.

«Θα έπρεπε να ντρέπεται για τον εαυτό της η Κέρι Νίνταμ. Είμαστε πολύ αναστατωμένοι και θυμωμένοι με αυτά που είπε για τον πατέρα μου -όπως ότι “ελπίζει να καίγεται στην κόλαση», είπε ο Βαλάντης Μπάρκας.

Και συνέχισε: «Ο πατέρας μου κατηγορήθηκε ότι σκότωσε ένα παιδί και η φωτογραφία του έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, χωρίς να υπάρχει ίχνος απόδειξης εναντίον του. Ημουν ήρεμος τόσο καιρό. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να βοηθήσουμε τις έρευνες».

«Είναι πολύ εύκολο να κατηγορείς κάποιον που είναι νεκρός. Το όνομα του πατέρα μου κυλίστηκε στη λάσπη το τελευταίο διάστημα. Ηταν ένα ωραίος άνθρωπος. Ολοι τον σέβονταν», είπε επίσης ο γιος του Ντίνου Μπάρκα. «Δεν υπήρχε καλύτερος άνθρωπος από τον πατέρα μου. Ο Θεός θέλει να υπάρχουν καλοί άνθρωποι όπως αυτός».

Η μητέρα του Μπεν, η Κέρι Νίνταμ, καταράστηκε τον Ντίνο Μπάρκα «να καίγεται στην κόλαση» αφότου οι Βρετανοί αστυνομικοί της είπαν ότι αυτός σκότωσε τον Μπεν στην αγροικία, τον Ιούλιο του 1991, αλλά δεν τον είπε ποτέ σε κανέναν. Μάλιστα, κατηγόρησε τον Μπάρκα ότι πήρε την αλήθεια για τον μικρό Μπεν «μαζί του, στον τάφο του».

Ο Ντίνος Μπάρκας πέθανε πέρυσι από καρκίνο του στομάχου. Τώρα, ο γιος του κατηγορεί την Κέρι Νίνταμ για βεβήλωση της μνήμης του. «Πάντα σεβόμασταν την Κέρι Νίνταμ, αλλά είμαστε πολύ αναστατωμένοι με όσα είπε για τον πατέρα μου. Θα συνιστούσα στην Κέρι Νίνταμ να προσέχει τα λόγια της. Δεν έχουμε τίποτα εναντίον του βρετανικού λαού. Γιατί προσπαθεί να μας προβοκάρει λέγοντας τέτοια πράγματα;», είπε ο Βαλάντης Μπάρκας.

«Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Ολο αυτό έχει ενοχλήσει πολύ την οικογένειά μου. Ειδικά τη μητέρα μου (σ.σ.: τη Βαρβάρα Μπάρκα), αλλά και φίλους και γείτονές μας. Καταλαβαίνω την απόγνωσή της, αλλά θα έπρεπε να κατηγορεί κάποιον άλλον και όχι τον πατέρα μου, που δεν ζει πια και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του», συνέχισε.

«Πώς θα θυμούνται πλέον τον πατέρα μου μετά από όλη αυτή την ιστορία; Η κόρη μου λέγεται Κωνσταντίνα -πήρε το όνομά της από τον πατέρα μου- και είναι μόλις έξι μηνών. Τα εγγόνια του Ντίνου θα μεγαλώνουν και θα διαβάζουν όλα αυτά τα άσχημα πράγματα που γράφονται γι’ αυτόν».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...