Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Κούκλος αστυνομικός ξεσκέπασε τους μαφιόζους των Εξαρχείων

Ο «Δον Ζουάν» ξεσκέπασε τη μαφία των Εξαρχείων ρίχνοντας «δίχτυα» σε γυναίκα συγγενή μέλους της οργάνωσης

Ο μελαχρινός και σωματώδης «εραστής» της Δίωξης Ναρκωτικών, που είχε εξαρθρώσει πρόσφατα τη μεγάλη σπείρα με τους Κινέζους καλλιεργητές κάνναβης, έβαλε τέλος στη δράση και της δεύτερης εγκληματικής οργάνωσης, η οποία προσπαθούσε να ξανακάνει την περιοχή των Εξαρχείων ελεγχόμενη ζώνη διακίνησης ναρκωτικών!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο 35χρονος κούκλος αστυνομικός, που θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος στις undercover επιχειρήσεις, είναι ο άνθρωπος που κίνησε από την αρχή έως το τέλος τα νήματα της επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Λερναία Υδρα» για την εξάρθρωση της οργάνωσης, η οποία έφερνε μεγάλες ποσότητες χασίς από την Αλβανία και στη συνέχεια τις προωθούσε στις πιάτσες των Εξαρχείων.

Μάλιστα, χάρη σε αυτόν οι συνάδελφοί του κατάσχεσαν σταδιακά πάνω από 200 κιλά ακατέργαστης και μερικές δεκάδες κιλά κατεργασμένης κάνναβης.

Ο αστυνομικός της Δίωξης ξεκίνησε πριν από ενάμιση μήνα να κάνει βόλτες στα Εξάρχεια, προσπαθώντας να βρει την επαφή που θα τον οδηγούσε στα ενδότερα της εγκληματικής οργάνωσης που γέμιζε με ναρκωτικά την πλατεία και τις γειτονιές. Και δεν άργησε να τα καταφέρει, χρησιμοποιώντας την ικανότητά του να «πουλάει» έρωτα στις γυναίκες!

Τις ημέρες που κυκλοφορούσε δήθεν αμέριμνος στα Εξάρχεια έπιασε επαφή με έναν Αλβανό, ο οποίος έδειχνε να κινείται με άνεση τόσο στα στέκια αντιεξουσιαστών όσο και στα καταστήματα που σύχναζαν τα μέλη της μαφίας των ναρκωτικών. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος αλλοδαπός προσπαθούσε να συμφιλιώσει τις δύο πλευρές, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς οι αντιεξουσιαστές αρνούνται κατηγορηματικά να παραχωρήσουν πεδίο δράσης στους εμπόρους ναρκωτικών.

Από την παρακολούθηση που έκανε ο αστυνομικός διαπίστωσε ότι ο Αλβανός κουμανταδόρος είχε ένα τρωτό σημείο, που δεν ήταν άλλο από μια γυναίκα του στενού συγγενικού του περιβάλλοντος, η οποία εργαζόταν ως σερβιτόρα σε κατάστημα των Εξαρχείων και παράλληλα προσπαθούσε να κάνει καριέρα τραγουδίστριας! Ο «Δον Ζουάν» της Δίωξης έριξε τα δίχτυα του και η καλλίγραμμη νεαρή δεν άργησε να βρεθεί στην αγκαλιά του, χωρίς βέβαια να γνωρίζει ότι έχει να κάνει με αστυνομικό.

Τα ταξί από την Αλβανία

Από όσα του εκμυστηρεύτηκε, ο 35χρονος κατάφερε να μάθει τα μυστικά της μαφιόζικης οργάνωσης και να εντοπίσει δύο ταξί που κάθε τέλος της εβδομάδας μετέφεραν μεγάλες ποσότητες χασίς στην περιοχή, προερχόμενες από την Αλβανία. Χάρη στις πληροφορίες που συγκέντρωσε ο συγκεκριμένος αστυνομικός εξαπολύθηκε η μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης, με την κατάσχεση ναρκωτικών βάρους άνω των 200 κιλών.

Ωστόσο, ο Αλβανός κουμανταδόρος μαζί με το δεξί χέρι του προηγούμενου αρχηγού της μαφίας των Εξαρχείων κατάφεραν να αποφύγουν τη σύλληψη και αναζητούνται παντού.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...