«Πάρτι» για την dj του ΟΑΣΑ!

Χαμός στο twitter μετά την πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας, με μισθό 1.300 € τον μήνα, ως υπεύθυνης για τα τραγούδια που θα ακούγονται σε μετρό, λεωφορεία αλλά και στα τρόλεϊ

Χαμός στο twitter μετά την πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας, με μισθό 1.300 € τον μήνα, ως υπεύθυνης για τα τραγούδια που θα ακούγονται σε μετρό, λεωφορεία αλλά και στα τρόλεϊ

Τρελό γλέντι έστησαν οι χρήστες του twitter με την είδηση της πρόσληψης μουσικής επιμελήτριας στον ΟΑΣΑ, η οποία θα πληρώνεται με 1.300 ευρώ τον μήνα για να… βάζει μουσική για τους επιβάτες στα μέσα μαζικής μεταφοράς! Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες τους, η συγκεκριμένη υπάλληλος είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφια δημοτική σύμβουλος και διοργανώτρια εκδηλώσεων με ομιλητές πρωτοκλασάτα στελέχη.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

«Πάμε Μέγαρο Μουσικής να ακούσουμε κάνα έντεχνο; Και γιατί δεν παίρνουμε καλύτερα το 550 για Κηφισιά;», «Εγώ αν με προσλάμβανε μουσικό επιμελητή ο ΟΑΣΑ, θα έφτιαχνα playlist με τραγούδια όπως “Εισιτήριο στην τσέπη σου” και όλα από Λαθρεπιβάτες», «Αν ήμουν μουσικός επιμελητής στον ΟΑΣΑ, θα έβαζα Ρουβά και θα έδινα κάρτα απεριορίστων στη Διαβάτη», «Λογικά πλέον στο άνοιγμα της πόρτας θα ακούς και “καλησπέρα σας, έχετε κάνει κράτηση;” είναι μόνο μερικά από τα δεκάδες τιτιβίσματα, ενώ δεν λείπουν και τα πιο επικριτικά: «Μουσική επιμελήτρια στον ΟΑΣΑ, που ο μόνος ήχος που ακούς στα λεωφορεία είναι ο αέρας που μπάζει από τα παράθυρα», «Ντροπή! Εγώ και με τα μισά λεφτά θα έβγαζα πρόγραμμα», «Εδώ δεν βάζουν air condition, η μουσική μάς έλειπε»!

Συντονισμός

Η πρόσληψη της μουσικής επιμελήτριας έγινε γνωστή μετά την καταγγελία που έκαναν οι συνδικαλιστές του ΟΑΣΑ. Οπως υποστηρίζουν, η ειδική συνεργάτιδα θα συντονίζει και θα παρακολουθεί την επιλογή μουσικής από το κλασικό και το έντεχνο ρεπερτόριο για το μετρό, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Επίσης, ανέλαβε και τον σχεδιασμό προγραμμάτων μουσικών εκδηλώσεων σε χώρους του μετρό, καθώς και την προετοιμασία της δράσης «Μουσικό Λεωφορείο στον αστικό χώρο».

Η σύμβασή της προβλέπει ότι το συνολικό κόστος για τις υπηρεσίες της ανέρχεται στο ποσό των 3.900 ευρώ και η διάρκεια του έργου ορίζεται από την 1η Οκτωβρίου ως τις 30 Δεκεμβρίου 2016. Για τρεις μήνες, δηλαδή, θα λάβει 3.900 ευρώ, άρα 1.300 ευρώ μηνιαίο μισθό! Οπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές του ΟΑΣΑ, στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ δεν υπάρχει καν δυνατότητα για ηχητική εγκατάσταση και άρα δεν μπορεί να ακούγεται μουσική!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ