Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

«Πάρτι» για την dj του ΟΑΣΑ!

Χαμός στο twitter μετά την πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας, με μισθό 1.300 € τον μήνα, ως υπεύθυνης για τα τραγούδια που θα ακούγονται σε μετρό, λεωφορεία αλλά και στα τρόλεϊ

Χαμός στο twitter μετά την πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας, με μισθό 1.300 € τον μήνα, ως υπεύθυνης για τα τραγούδια που θα ακούγονται σε μετρό, λεωφορεία αλλά και στα τρόλεϊ

Τρελό γλέντι έστησαν οι χρήστες του twitter με την είδηση της πρόσληψης μουσικής επιμελήτριας στον ΟΑΣΑ, η οποία θα πληρώνεται με 1.300 ευρώ τον μήνα για να… βάζει μουσική για τους επιβάτες στα μέσα μαζικής μεταφοράς! Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες τους, η συγκεκριμένη υπάλληλος είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφια δημοτική σύμβουλος και διοργανώτρια εκδηλώσεων με ομιλητές πρωτοκλασάτα στελέχη.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

«Πάμε Μέγαρο Μουσικής να ακούσουμε κάνα έντεχνο; Και γιατί δεν παίρνουμε καλύτερα το 550 για Κηφισιά;», «Εγώ αν με προσλάμβανε μουσικό επιμελητή ο ΟΑΣΑ, θα έφτιαχνα playlist με τραγούδια όπως “Εισιτήριο στην τσέπη σου” και όλα από Λαθρεπιβάτες», «Αν ήμουν μουσικός επιμελητής στον ΟΑΣΑ, θα έβαζα Ρουβά και θα έδινα κάρτα απεριορίστων στη Διαβάτη», «Λογικά πλέον στο άνοιγμα της πόρτας θα ακούς και “καλησπέρα σας, έχετε κάνει κράτηση;” είναι μόνο μερικά από τα δεκάδες τιτιβίσματα, ενώ δεν λείπουν και τα πιο επικριτικά: «Μουσική επιμελήτρια στον ΟΑΣΑ, που ο μόνος ήχος που ακούς στα λεωφορεία είναι ο αέρας που μπάζει από τα παράθυρα», «Ντροπή! Εγώ και με τα μισά λεφτά θα έβγαζα πρόγραμμα», «Εδώ δεν βάζουν air condition, η μουσική μάς έλειπε»!

Συντονισμός

Η πρόσληψη της μουσικής επιμελήτριας έγινε γνωστή μετά την καταγγελία που έκαναν οι συνδικαλιστές του ΟΑΣΑ. Οπως υποστηρίζουν, η ειδική συνεργάτιδα θα συντονίζει και θα παρακολουθεί την επιλογή μουσικής από το κλασικό και το έντεχνο ρεπερτόριο για το μετρό, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Επίσης, ανέλαβε και τον σχεδιασμό προγραμμάτων μουσικών εκδηλώσεων σε χώρους του μετρό, καθώς και την προετοιμασία της δράσης «Μουσικό Λεωφορείο στον αστικό χώρο».

Η σύμβασή της προβλέπει ότι το συνολικό κόστος για τις υπηρεσίες της ανέρχεται στο ποσό των 3.900 ευρώ και η διάρκεια του έργου ορίζεται από την 1η Οκτωβρίου ως τις 30 Δεκεμβρίου 2016. Για τρεις μήνες, δηλαδή, θα λάβει 3.900 ευρώ, άρα 1.300 ευρώ μηνιαίο μισθό! Οπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές του ΟΑΣΑ, στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ δεν υπάρχει καν δυνατότητα για ηχητική εγκατάσταση και άρα δεν μπορεί να ακούγεται μουσική!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...