Κρυολιπόλυση και ξερό ψωμί

Γίνεται ν’αδυνατίσω και να παραμείνω όμως αδύνατη; Γίνεται να φύγουν αυτά τα αντιαισθητικά “πιστόλια” εδώ στα πλαϊνά, στους γοφούς και να μην τα ξαναδώ ποτέ ποτέ ποτέ;;; Γίνεται να μην χρειάζεται να πληρώσω τα μαλλιά της κεφαλής μου, να μην χρειάζεται να πέσω γονυπετής στην τράπεζα για δάνειο – δεν τα δίνουν εύκολα κιόλας, τι εύκολα, δεν τα δίνουν καν πια – γίνεται ε, γίνεται;

Καλές μου φίλες, αγαπημένες μου συμμαχήτριες, τώρα φαίνεται να γίνεται. Ακούσατε καλά, ναι γίνεται. Και ο τίτλος της λύσης αυτής είναι κρυολιπόλυση!

Ακούστε λοιπόν και θα σας πω: Η κρυολιπόλυση είναι μια καινούργια τεχνολογία, πολύ καινούργια για την αλήθεια, που υπόσχεται μείωση του υποδόριου λίπους (αυτού που βρίσκεται κάτω από το δέρμα, δηλαδή) με ανώδυνο τρόπο, με εμφανή αποτελέσματα ΑΜΕΣΑ. Άμεσα λέμε! Και εσείς με τα “πιστόλια” σαν εμένα καταλαβαίνετε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό το “άμεσα”. Αυτό το ρημάδι το “άμεσα” πόσο πολυπόθητο είναι… Και τι δεν τάξαμε για ένα άμεσο αποτέλεσμα μιας δίαιτας, ενός προγράμματος γυμναστικής, μιας εγχείρησης, μιας λιπαναρρόφησης…. Αχ, και πόσα τα κεφάλαια που χρειάστηκαν ειδικά για μια λιπαναρρώφηση… Κι αν πετύχει. Γιατί αν δεν πετύχει, έχω ακούσει κάτι ιστορίες με “πιστόλια” που ξαναεμφανίστηκαν με τη μορφή κοντόκανης καραμπίνας και έφυγα τρέχοντας με τα χέρια ψηλά. Παναγία μου, Παναγία μου τι μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο. Μακρυά από εμάς.

Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος λοιπόν που ακούγεται σωτήρια θα έλεγα εγώ που η ψυχολογία μου είναι ευαίσθητη σ’αυτό το θέμα, γιατί είναι ταχεία, γίνεται στο εργαστήριο δηλαδή δεν χρειάζεται παρέμβαση χειρουργού, και δεν έχει χρόνο αποκατάστασης. Μπαίνεις, σου την κάνουν και φεύγεις. Ακούτε; Πώς σας φαίνεται;

rqwfwe

Μα τι είναι επιτέλους η κρυολιπόλυση; Θα σας το πω γιατί σας έχω συμπαθήσει και πάρτε τις αποφάσεις σας μετά. Λοιπόν, υπάρχουν κάτι όμορφα μέρη που ασχολούνται με την κρυολιπόλυση σαν μέθοδο αδυνατίσματος μα ασχολούνται και γενικώς με την αισθητική σώματος και προσώπου. Εκεί, έχουν αυτά τα ειδικά μηχανήματα που σου εφαρμόζουν για την κρυολιπόλυση. Ξαπλώνεις σ’ένα ωραίο κρεβατάκι, εντοπίζουν τα σημεία που χρειάζονται την εφαρμογή, απλώνουν επάνω ένα μαντηλάκι να το πω, ελαφρύ ύφασμα να το πω και πάνω απ’αυτό εφαρμόζουν ένα εργαλείο σα βεντούζα (μοιάζει με βεντούζα αλλά κάνει καλύτερη δουλειά από μια απλή βεντούζα, φυσικά) . Το κρύο- της κρυολιπόλυσης είναι ότι για να τραβηχτεί αυτό το λίπος μέσω της βεντούζας πρώτα το κρυώνουν, το κρυώνουν, το κρυώνουν, το κρυώνουν πολύ και μετά το τραβούν μέσω της βεντούζας. Φαντάζομαι πως έτσι ξεχωρίζει το λίπος από τον ιστό και τα άλλα υγρά που είναι χρήσιμα για το σώμα, για τον οργανισμό και σου τραβούν μόνο το λίπος. Μόνο αυτό! Τώρα μην περιμένετε και τεχνική ανάλυση, δεν είμαι και ειδικός. Γι αυτό υπάρχουν τα ινστιτούτα άλλωστε. Και το καλό είναι, τουλάχιστον αυτό εγγυώνται, ότι φεύγει ανεπιστρεπτί. Εγώ θα πάω και θα σας πω. Για να πάτε κι εσείς. Και μετά να με μνημονεύετε και να μ’ευχαριστείτε. Τα φιλιά μου λοιπόν. Γειά σας.

DERMADVANCE – ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ & ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

http://dermadvance.gr/

Τηλ. επικοινωνίας: 216 900 5000

E-mail: [email protected]

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ