Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

Bisexual όργια και… ίντριγκες

Οι αποκαλύψεις πρώην συνεργάτη της στο περιοδικό «National Enquirer» για ερωτικά ραντεβού και σκάνδαλα

Οι αποκαλύψεις πρώην συνεργάτη της στο περιοδικό «National Enquirer» για ερωτικά ραντεβού και σκάνδαλα

Η τελική ευθεία της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ που οδηγεί στον Λευκό Οίκο περνάει από τις κρεβατοκάμαρες των υποψηφίων.16901912 Το νέο επεισόδιο της άκρως παραπολιτικής κούρσας γράφτηκε στις σελίδες του γνωστού για τις «επιτυχίες» του «National Enquirer», που έδωσε για άλλη μία φορά ρεσιτάλ με ένα πρωτοσέλιδο που ξεχειλίζει από δήθεν αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τις σκοτεινές μεθοδεύσεις της Χίλαρι, τις οποίες βάζει στο στόμα ενός πρώην συνεργάτη της.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Στην προδημοσίευση του πρωτοσέλιδου αναγγέλλει τη συνέντευξη με έναν από τους ανθρώπους που είχε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ για τις βρόμικες δουλειές. Φυσικά δεν κατονομάζεται, όμως «αποκαλύπτει» τους τρόπους με τους οποίους κρατούσε μυστικές τις συναντήσεις του Μπιλ Κλίντον με πόρνες αλλά και με την «πρώτης γραμμής διασημότητα», με την οποία είχε κρυφό δεσμό. Επίσης, περιγράφει την «αντεπίθεση», όπως τη χαρακτηρίζει, που ετοίμασε η Κλίντον εναντίον της Μόνικα Λεβίνσκι όταν αυτή μίλησε ανοιχτά για την ανάρμοστη σχέση της με τον πρόεδρο, ενώ βγάζει και στη φόρα «τα μυστικά ερωτικά ραντεβού» της Κλίντον με άνδρες αλλά και με γυναίκες.

Σε ξενοδοχείο

«Κανόνισα μια συνάντηση για τη Χίλαρι και μια γυναίκα σε exclusive ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς. Είχε έρθει στο στούντιο να δει την προβολή μιας ταινίας το 1994» φέρεται ότι λέει ο άνθρωπος που κανόνιζε τα ραντεβού προσθέτοντας: «Ενώ ήμουν εκεί, τη βοήθησα να ξεγλιστρήσει από την πίσω έξοδο για μια πολύ προσωπική συνάντηση με την άλλη γυναίκα. Εγινε με τρόπο που να δείχνει κάτι συνηθισμένο. Στην πραγματικότητα ήταν κάτι προφανώς πρόστυχο».

monica lewinsky bill clinton 2

Με την ίδια μέθοδο ο fixer υποστηρίζει ότι κάλυψε 12 ανάλογα περιστατικά που αποκαλύπτονται μαζί με «έγγραφα, σημειώσεις και ημερολόγια 24 ετών». Ακόμη υπάρχει αναφορά και στο φερόμενο ειδύλλιο της Χίλαρι με τον παντρεμένο Βινς Φόστερ, στέλεχος του Λευκού Οίκου. Ο θάνατός του το 1993 αποδόθηκε σε αυτοκτονία, ωστόσο έγινε αντικείμενο αναρίθμητων θεωριών συνωμοσίας.

Το περιοδικό στην πρώτη σελίδα του κάνει λόγο για «Εκρηκτικό θέμα που θα αλλάξει την εκλογή», ωστόσο τα μέχρι στιγμής προγνωστικά των γραφείων στοιχημάτων εμφανίζουν τη Χίλαρι ως φαβορί. Ενδεικτικά, το ιρλανδικό γραφείο στοιχημάτων Paddy Power δίνει στην πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ πιθανότητα νίκης 85,7% έναντι 18,2% του Τραμπ.

Σε δωρεάν προβολή

Οι αιφνιδιασμοί, που στόχο έχουν να αλλάξουν τις ισορροπίες, συνεχίζονται, με τελευταίο την ταινία-έκπληξη του Μάικλ Μουρ με θέμα τον Τραμπ. Ο σκηνοθέτης παρουσίασε σε δωρεάν προβολή την ταινία «Ο Μάικλ Μουρ στη χώρα του Τραμπ» που κρίθηκε από τους υποστηρικτές του υποψηφίου επιθετική. Τέλος, υπέρ της Κλίντον τάχθηκε η αμερικανική «Vogue», αλλά και η Μαντόνα που από σκηνής κάλεσε το ακροατήριό της να ψηφίσει Κλίντον, και εκείνη θα τους κάνει στοματικό σεξ, στο οποίο είναι καλή, όπως σημείωσε.

Ρεπόρτερ τρύπωσαν στην έπαυλη της Χίλαρι και πήραν τα σκουπίδια

9897031

Κενό ασφαλείας που μπορεί να εκθέσει σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή της υποψήφιας πρόεδρου των ΗΠΑ, καθιστώντας την εύκολο στόχο ακόμα και για τους τζιχαντιστές, ανέδειξαν δύο ρεπόρτερ του Radar Online, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι κατάφεραν να μπουν ανενόχλητοι στο σπίτι της οικογένειάς της, κάτω από τη μύτη των μυστικών αστυνομικών, που υποτίθεται ότι είναι άγρυπνοι φρουροί της. Ο Τζέιμς Ρόμπερτσον και ο Ντάγκλας Μοντέρο πέρασαν δύο πράκτορες που δεν τους εμπόδισαν και, μάλιστα, κατάφεραν να φύγουν από το σπίτι παίρνοντας τα σκουπίδια, ενώ η υποψήφια των Δημοκρατικών βρισκόταν στην έπαυλη της στην Ουάσινγκτον.
Το δίδυμο των δημοσιογράφων τράβηξε και φωτογραφίες από την εισβολή του στις 5 Οκτωβρίου στην οικία Κλίντον, αξίας 5.600.000 δολαρίων, για να αποδείξει του λόγου το αληθές. «Κατά τη διάρκεια της 27λεπτης επιχείρησης θα μπορούσα να είχα πάρει μια βόμβα και να την είχα τοποθετήσει στα σκουπίδια της Χίλαρι» λέει χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτσον και συμπληρώνει: «Θα μπορούσε να είναι μια αποστολή αυτοκτονίας για μένα και για τη Χίλαρι. Αν είχα διασυνδέσεις με τρομοκράτες, θα έπαιρνα μαζί μου εκρηκτικά, χημικά, οτιδήποτε».

Τώρα και οι δύο υποψήφιοι για την αμερικανική προεδρία είναι πάτσι14726294 1298443690165931 1860973882991706112 n, σε επίπεδο 3D γυμνής καρικατούρας, αφού τοποθετήθηκε σε δρόμο της Νέας Υόρκης κάθε άλλο παρά κολακευτικό άγαλμα της Χίλαρι Κλίντον.

Ο δημιουργός του Αντονι Σκιόλι την απεικόνισε γυμνή με έναν χρηματιστή της Γουόλ Στριτ να τη χαϊδολογάει και παντού πεταμένα γύρω τις σβησμένα e-mails που παρέπεμπαν στο σκάνδαλο του WikiLeaks. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι τοποθετήθηκε έξω από τον σταθμό Μπόουλινγκ Γκριν, ωστόσο εργαζόμενη σε διπλανό μουσείο το γκρέμισε, χαρακτηρίζοντάς το «αισχρό».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...