Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Τεκές» το καφενείο της Βουλής με επίκεντρο το… ομιχλώδες τοπίο στις τηλεοπτικές άδειες

Τα πολύωρα πηγαδάκια για το καυτό θέμα των ημερών, οι έντονες αντιπαραθέσεις και το εμφυλιοπολεμικό κλίμα

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τα πολύωρα πηγαδάκια για το καυτό θέμα των ημερών, οι έντονες αντιπαραθέσεις και το εμφυλιοπολεμικό κλίμα

Εκνευρισμοί, αλαζονείες και ατελείωτο μπλα μπλα. Κουβέντες καφενείου για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, που δείχνουν τη δυσχερή κυβερνητική θέση. Στο καφενείο της Βουλής (είχε γίνει τεκές από τα τσιγάρα) οι αντιπαραθέσεις για τα μελλοντικά σχέδια της κυβέρνησης χτύπησαν κόκκινο!

Για τον ίδιο λόγο κοπτόταν και η παρέα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, που μιλούσε με σθένος για τα προβλήματα που προκύπτουν και τα σύννεφα που συσσωρεύονται. Παραδίπλα, ο βουλευτής Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης με συριζαίικη σύνθεση και ακόμη πιο δίπλα ο βουλευτής Εβρου Δημήτρης Ρίζος είχαν ακριβώς την ίδια κουβέντα. Οπως και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Φωτεινή Βάκη. Εμφυλιοπολεμικό λοιπόν το κλίμα στη Βουλή χθες, καθώς το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και η συζήτησή του στην Ολομέλεια αλλά και η Διάσκεψη των Προέδρων για το ίδιο ζήτημα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των βουλευτών.

dsfsd 0

Οι δεξιοί μιλούσαν για το στρίμωγμα της κυβέρνησης σε σχέση με τους περαιτέρω χειρισμούς της και οι αριστεροί υποστήριζαν ότι θα βρεθούν αναίμακτες λύσεις! Σε πολλά πηγαδάκια άρχισαν να αναρωτιούνται τι θα συμβεί στην περίπτωση που ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός κι αν αυτό δημιουργήσει περιβάλλον εκλογών. «Μια ΕΡΤ ήταν η αρχή του τέλους του Αντώνη Σαμαρά και πέντε κανάλια ίσως το βατερλό του Τσίπρα» ήταν η ατάκα τους. Μέχρι αργά το απόγευμα μάλιστα περίμεναν να έρθει να μιλήσει ο πρωθυπουργός για να δώσει… γραμμή, αλλά απογοητεύτηκαν!


«Δεν θα σας πω την ηλικία μου» είπε περιχαρής ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός στην Ολομέλεια. Λες κι ενδιαφέρει κανέναν δηλαδή, αλλά, τέλος πάντων, είναι 69 ετών. Κρύβουν οι γυναίκες την ηλικία τους και δη και οι βουλευτίνες, στο βιογραφικό των οποίων δεν αναγράφεται ποτέ έτος γέννησης, τώρα κρύβουν και οι άνδρες τα χρόνια τους! Ξεκίνησε πρώτος και μάλιστα δημόσια ο Νίκος Μανιός, που μάλλον θα έχει τους λόγους του!

(!)
2524074«Αυτός μέχρι και μουστάκι θα σας βάλει να ξυρίσετε»! Κάπως έτσι, αν και ο Μάρδας δεν έχει μουστάκι, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την κίνηση του υφυπουργού Εξωτερικών να επισκεφτεί ναυπηγεία για τα ελληνικά πλοία στην Κορέα.

Ο αριστερός υφυπουργός, φυσικά κατ’ απαίτηση του πρωθυπουργού του, πήγε να δει πώς φτιάχνουν τα πλοία τους οι εφοπλιστές! Ανέκδοτο; Κι όμως όχι! Ο Δημήτρης Μάρδας στην Κορέα, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας, ξεναγήθηκε στο ναυπηγείο της Hyundai, όπου κατασκευάζονται αυτήν τη στιγμή πλοία που έχουν παραγγελθεί από Ελληνες εφοπλιστές. Και σαν να μην έφτανε αυτό, υπερασπίστηκε και τα επιτεύγματά τους! Μπροστά του, δηλαδή, τύφλα να ‘χουν οι δεξιοί!

Για δωράκι  στον πρωθυπουργό

Χθες παρουσιάστηκε το βιβλίο του Αρη Δαβαράκη με τον ελκυστικό τίτλο «Ο πρωθυπουργός», από τις εκδόσεις Φερενίκηvivlio davaraki, και ήδη αντίτυπό του ήταν στη Βουλή και σχολιαζόταν από βουλευτές.

Το κρατούσε κομμουνιστής και τείνοντάς το το πρότεινε στον συριζαίο συνάδελφό του να το στείλει δώρο στον Αλέξη Τσίπρα, μια και ο συγγραφέας του αναφέρεται σε πρωθυπουργό της Ελλάδας, νέο και χαρισματικό, που πιστεύει ακράδαντα στο φωτεινό μέλλον που περιμένει όχι μόνο τη χρεοκοπημένη χώρα του αλλά ολόκληρο τον πλανήτη. Από ποιον να εμπνεύστηκε άραγε ο Αρης;

Χαρούμενος με την πράσινη Φώφη

fofh

Η Φώφη Γεννηματά, η Εύα Καϊλή και η Συλβάνα Ράπτη, οι ωραίες «πράσινες» κυρίες, φωτογραφήθηκαν με τον χαρούμενο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. Κι αυτό έγινε αμέσως μετά τη σύγκληση της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. Η καλύτερή του του Σουλτς με τόσο ωραίες γυναίκες στο πλάι!

Κινέζικη απειλή για τον Ψινάκη

psinakis

Τρέλανε τους Κινέζους ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, που πλέον ασχολείται αποκλειστικά μόνο με σχιστομάτηδες! Μάλιστα στο χωριό Νάνσινγκ της Κίνας δέχθηκε στωικά τη φοβερή «κανονάτη» απειλή του Κινέζου, λέγοντάς του «Τα κανόνισα όλα… Δόξα τω Θεώ».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...