Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Φινάλε με τα «παιδιά» του

Παρών ήταν στην τελευταία παράσταση του «Ποιος τη ζωή μου…» ο Θεοδωράκης με Φαραντούρη και Αλεξίου.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει ωραιότερο φινάλε για την παράσταση «Ποιος τη ζωή μου…» από αυτό που δόθηκε προχτές στο Θέατρο Μπάντμιντον! Ο Μίκης Θεοδωράκης, στον οποίο αναφέρεται το έργο, έδωσε το «παρών» μαζί με τη μούσα του Μαρία Φαραντούρη, αλλά και τη Χαρούλα Αλεξίου, η οποία μετά το τέλος της βραδιάς, γοητευμένη από τα λεγόμενα του συνθέτη, κάθισε στο… πάτωμα για να τον παρακολουθήσει. Το μουσικό ταξίδι της Ελλάδας από το 1922 μέχρι τις μέρες μας με «οδηγό» τον Μίκη Θεοδωράκη ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ σε μια άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα. Η παρουσία του συνθέτη στον χώρο (καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι) σφράγισε τη βραδιά, που κύλησε ανάμεσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα και ευχάριστες εκπλήξεις. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία ο Μίκης Θεοδωράκης και η Μαρία Φαραντούρη, που καθόντουσαν πλάι-πλάι, πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν μαζί. Μετά το τέλος της παράστασης ο Μίκης πήγε στα παρασκήνια για να συγχαρεί όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές έχοντας για όλους να πει έναν καλό λόγο. Κάποια στιγμή δημιουργήθηκε γύρω του ένα «πηγαδάκι» από καλλιτέχνες, φίλους και θαυμαστές του οι οποίοι άκουσαν τα λεγόμενά του με… θρησκευτική ευλάβεια. Ανάμεσά τους ήταν και η Χαρούλα, αλλά και η Μαρία Ναυπλιώτου.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ 

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα