Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Γεννημένος νικητής!

Πανέτοιμος να κατακτήσει τίτλους δήλωσε χθες στα Σπάτα ο Μοράις

Πανέτοιμος να κατακτήσει τίτλους δήλωσε χθες στα Σπάτα ο Μοράις

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Πήγε στα Σπάτα χθες το πρωί και έφυγε αργά το βράδυ. Γνώρισε τους παίκτες του, έκανε την πρώτη του προπόνηση, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και ζήτησε από το προσωπικό του αθλητικού κέντρου το «βιογραφικό» τους! Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ Ζοζέ Μοράις μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τις πρώτες εντυπώσεις τους στην επίσημη παρουσίασή του: «Είδα ενθουσιασμό, ένα σύνολο με υγεία και πολλή όρεξη για δουλειά. Θέλω να βελτιωθούμε στην κατοχή της μπάλας και να έχουμε περισσότερη ελευθερία στην επίθεση, ώστε με την ποιότητα κάθε παίκτη να φτάνουμε με περηφάνια σε κάθε νίκη».

«Πρωτάθλημα»

Για τους στόχους της ομάδας είπε: «Δεν είναι απαραίτητο να πούμε πολλά. Η ΑΕΚ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και έχει μόνο μεγάλους στόχους. Εχοντας περάσει από μεγάλα κλαμπ, η φιλοδοξία πάντα είναι μία, να είσαι νικητής και πρωταθλητής. Η αλήθεια είναι πως ο στόχος είναι να μπαίνεις σε κάθε παιχνίδι και να κερδίσεις. Αν κερδίσεις σε όλα τα παιχνίδια, θα είσαι πρώτος. Το θέμα είναι να είσαι στην κορυφή». Για το αν τον φοβίζει ότι ο πάγκος της ΑΕΚ έχει αποδειχτεί «ηλεκτρική καρέκλα» τα τελευταία χρόνια: (Γελάει, σηκώνεται και κοιτάζει την καρέκλα του): «Είναι λογικό, όταν είσαι σε μεγάλο κλαμπ, οι φιλοδοξίες να είναι μεγάλες.

Οταν κερδίζεις συνεχώς όμως, και οι λίγοι που θα μπορούσαν να μιλήσουν και να σε αμφισβητήσουν δεν θα το έκαναν. Αυτό που μου είπε ο κ. Μαϊστόροβιτς, πως πρόθεση της ομάδας είναι να βρει έναν προπονητή που θα ταιριάζει με τη φιλοσοφία της ομάδας και του προέδρου. Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος νικητής που θέλει η ομάδα να νικά, και τη φιλοσοφία αυτή θέλω να περάσω κι εγώ στους παίκτες».

Για τον Φερνάντο Σάντος: « Είναι ένας άνθρωπος που θεωρώ φίλο μου, ήθελα να πάρω τη γνώμη του και, φυσικά, μιλήσαμε». Για το ποια στοιχεία έχει κρατήσει από τη συνεργασία με τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Τη φιλοδοξία να κερδίζουμε σε οποιονδήποτε αγώνα και να παίζουμε σε οποιαδήποτε διοργάνωση». Τέλος, ο νέος γυμναστής είναι ο Ζοάο Κούνια, ο οποίος έκανε το πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων» χθες και σήμερα έρχονται κι οι άλλοι δύο συνεργάτες του.

Τα «θέλω» του «Τίγρη»! Στα 500.000 € η αμοιβή του Ζοζέ!

Στο ραντεβού του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ζοζέ Μοράις τρία ήταν τα θέλω του ηγέτη της «Ενωσης» για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. 2485693Το πρώτο και σημαντικότερο που του είπε ο «Τίγρης» είναι το εξής: «Θέλω η ΑΕΚ να παίζει επιθετικά. Αυτό θέλει και ο κόσμος. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα στον αγώνα της Λάρισας, και ας νικήσαμε. Η ΑΕΚ έχει μάθει να κερδίζει και για να κερδίζει πρέπει να παίζει επιθετικά». Αμέσως μετά ο Δημήτρης Μελισσανίδης απαίτησε πειθαρχία και δουλειά: «Θα ήθελα μια μέρα να δω έναν δυο πιτσιρικάδες από τα τμήματα υποδομής να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Εχουμε επενδύσει στην ακαδημία. Πληρώνουμε 15 προπονητές και περιμένω μια μέρα να βγει έστω ένα παιδί που θα παίξει στην ΑΕΚ από τα σπλάχνα της». Στη συνέχεια ξεκαθάρισε προς τον Ζοζέ Μοράις: «Εγώ δεν ασχολούμαι με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Για οτιδήποτε θα έχεις συνεργασία με τον κ. Μπάγεβιτς και τον κ. Μαϊστόροβιτς». Τέλος, κάτι περισσότερο από 500.000 ευρώ μεικτά, μαζί με όσα θα πληρώσει η ΠΑΕ και στην Εφορία, θα καταβάλει η ΑΕΚ -βάση της συμφωνίας που έγινε- στον Ζοζέ Μοράις και τους τρεις συνεργάτες του για το χρονικό διάστημα έως το τέλος της φετινής σεζόν.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...