Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Στο καμαρίνι της Αθηνάς Πολίτη!

Η Αθηνά Πολίτη άνοιξε στην «Εspresso» το καμαρίνι της στο Caramela (όπου εμφανίζεται με τον Γιώργο Τσαλίκη) και μίλησε για τον Παντελίδη, τον γάμο, τις πλαστικές και τον Θεό!

Οι προτάσεις γάμου, ο Παντελής Παντελίδης, οι πλαστικές επεμβάσεις, τα κουτσομπολιά και η προστάτιδά της αγία Παρασκευή. Η Αθηνά Πολίτη έχει πολλά να πει. Από τις πλέον εντυπωσιακές γυναικείες φιγούρες του αθηναϊκού nightlife, η γνωστή τραγουδίστρια μας καλωσόρισε στο Caramela, όπου εμφανίζεται φέτος, στο σχήμα του οποίου ηγείται ο Γιώργος Τσαλίκης.

ΑΠΟ ΤΟΝ  
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μασιάς

Το ραντεβού μας κλείστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής, με την ίδια να μας υποδέχεται εγκάρδια στο καμαρίνι της την ώρα που έβαζε τις τελευταίες πινελιές στο μακιγιάζ της.

«Μακάρι να μπορούσα να έβγαινα άβαφη στην πίστα. Δεν μου αρέσει καθόλου να βάφομαι» λέει χαρακτηριστικά. Ντυμένη casual, με ένα σκισμένο τζιν και λευκό φανελάκι, μας έδειξε τα ρούχα που θα φορούσε εντός ολίγου στο πρώτο πρόγραμμά της, το οποίο έχει στοιχεία σόου. «Αυτό που ήθελα φέτος ήταν να 4rfw45y 3δείξω μια άλλη Αθηνά, κάνοντας κάτι καινούργιο και ξεχωριστό. Αλλωστε, μου αρέσει πολύ ο χορός και παρακολουθώ μαθήματα καιρό τώρα. Στο πρώτο πρόγραμμά μου τραγουδάω και χορεύω. Νομίζω πως πρέπει να υπάρχει το σόου στα πρώτα προγράμματα των καλλιτεχνών. Είναι κάτι που έχει λείψει και ο κόσμος το θέλει» συνεχίζει.

Στο πρώτο πρόγραμμά της, γύρω στη 01.00, η Αθηνά εμφανίζεται στην πίστα του Caramela φορώντας κοστούμι και κρατώντας ένα μπαστούνι. Το concept θυμίζει κάτι από τα μιούζικαλ «Καμπαρέ» και «Βίκτωρ – Βικτόρια». Μέσα σε τρία λεπτά τα μέλη του μπαλέτου τής βγάζουν το κοστούμι και η τραγουδίστρια μένει επί σκηνής με ένα σούπερ σέξι και υπέρλαμπρο outfit.

Αγαπημένο πρόσωπο

Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμηνεύει είναι και το καινούργιο της με τίτλο «Εγώ δε χάνομαι», το οποίο φέρει τις υπογραφές των Ηλία Φιλίππου και Κώστα Μηλιωτάκη, και αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Digital. Επιστρέφοντας στο καμαρίνι της, η συνέντευξή μας συνεχίζεται γύρω από ένα αγαπημένο της πρόσωπο που έχει φύγει από τη ζωή, τον Παντελή Παντελίδη. «Eπαθα σοκ όταν σκοτώθηκε ο Παντελής. Τον ήξερα πολλά χρόνια πριν γίνει διάσημος. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει φύγει. Θεωρώ, ωστόσο, πως με τα τραγούδια του υπάρχει ακόμη και θα συνεχίσει να υπάρχει στις καρδιές όλων μας. Εκείνο που δεν μ’ αρέσει είναι το… σίριαλ που ακολούθησε μετά τον τραγικό χαμό του. Χρησιμοποιούν το όνομά του άνθρωποι από το πουθενά για να ξαναβγούν στα φώτα της δημοσιότητας. Είναι τόσο άσχημο να καπηλεύεσαι τη μνήμη ενός ανθρώπου για να προβληθείς. Ο Παντελής έφυγε. Γιατί δεν τον αφήνουν να ηρεμήσει; Ας τον αφήσουν να ησυχάσει επιτέλους» λέει με αγανάκτηση.

Στην πορεία της βραδιάς η Αθηνά θυμάται ακραία σκηνικά που της συνέβησαν τη νύχτα. «Μου έχουν κάνει δύο προτάσεις γάμου, μία εδώ στο Caramela πέρυσι και άλλη μία πιο παλιά, στη Θεσσαλονίκη. Στην πρώτη περίπτωση μάλιστα μου έφεραν και δαχτυλίδι. Αντιμετωπίζω με χιούμορ αυτά τα περιστατικά και αποφεύγω τέτοιου είδους καταστάσεις με ευγενικό τρόπο. Μου έχουν τύχει κι άλλα όμως. Πέρυσι κάποιος μου έστελνε απειλητικά μηνύματα στο facebook και πιο παλιά ένας τύπος με παρακολουθούσε. Είχα τρομοκρατηθεί» αναφέρει.

Στους τοίχους του καμαρινιού της υπάρχουν εικόνες αγίων. «Πιστεύω πολύ στον Θεό. Μπορεί να μην πηγαίνω τις Κυριακές στην εκκλησία γιατί ξενυχτάω, αλλά η πίστη μου είναι η δύναμή μου. Αισθάνομαι ότι η προστάτιδά μου είναι η αγία Παρασκευή. Θεωρώ πως ήταν δίπλα μου σε πολλά πράγματα που ζήτησα. Επίσης, πίνω συχνά αγιασμό, που μου φέρνει η μητέρα μου, και θυμιατίζω!» αποκαλύπτει. Η κουβέντα μας φτάνει στον ανταγωνισμό, τις ίντριγκες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα που υπάρχουν στον καλλιτεχνικό χώρο. «Σχεδόν σε όλες τις δουλειές υπάρχουν αυτά. Προσωπικά δεν ασχολούμαι. Αν το κάνω, θα χαλάσει η ψυχολογία μου και θα παραμείνω στάσιμη. Δεν το κάνω, λοιπόν, γιατί θέλω να εξελίσσομαι. Δεν δίνω σημασία στις ίντριγκες, ούτε στα κουτσομπολιά. Σίγουρα θα λένε διάφορα και για μένα. Για ποιον δεν λένε; Δεν θέλω να ασχοληθώ όμως. Ασ’ τους να λένε…» λέει χαρακτηριστικά. Η άποψή της για τις αισθητικές επεμβάσεις;

«Είμαι υπέρ μέχρις ενός σημείου. Προσωπικά θα διόρθωνα κάτι που δεν μου αρέσει, με την προϋπόθεση να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση δεν θα προχωρούσα σε επέμβαση που θα αλλοίωνε τα χαρακτηριστικά μου. Εχουν γίνει όλες ίδιες. Σαν να πηγαίνουν στον ίδιο πλαστικό» υπογραμμίζει.

Δηλώνει single

Η Αθηνά δηλώνει single και αφοσιωμένη στη δουλειά της. «Δεν έχω χρόνο να αφοσιωθώ σε έναν άντρα αυτή τη στιγμή. Προέχουν το τραγούδι και η καριέρα μου» αναφέρει. Εξάλλου, οι άντρες δεν την προσεγγίζουν όπως θα ήθελε. «Σπάνια θα βρεθεί κάποιος που θα με πλησιάσει ευγενικά. Πιστεύω πως οι άντρες έχουν γίνει… αγρίμια. Θα σου την πέσουν απότομα και χυδαία. Δεν υπάρχουν ιππότες πια. Εγώ είμαι της παλιάς σχολής. Ρομαντική και ευαίσθητη, όπως όλοι οι Ιχθύες. Θέλω το τριαντάφυλλό μου!» εξομολογείται.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...