Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Για μια θέση δίπλα στον Μίκυ

Πολλοί νέοι βρέθηκαν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης για την οντισιόν των υπευθύνων της Ντίσνεϊλαντ του Παρισιού

Επαγγελματίες χορευτές, επιστήμονες, ακόμη και κρεοπώλες (!) διεκδικούν μια θέση εργασίας στον παράδεισο των μικρών αλλά και των μεγάλων παιδιών! Πλήθος νέων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των υπευθύνων της Ντίσνεϊλαντ του Παρισιού, που αναζητούν προσωπικό για το φημισμένο πάρκο διασκέδασης, και εμφανίστηκε στην οντισιόν που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Η «Espresso» ήταν εκεί.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ

«Αναζητούμε ανθρώπους γεμάτους ενθουσιασμό και ενέργεια, προκειμένου να ενσαρκώσουν τους διάσημους χαρακτήρες μας και να συμμετέχουν στις υπέροχες παρελάσεις και τα άρματά μας. Είμαστε επίσης σε αναζήτηση performer που να ενσαρκώσουν τους κλασικούς ήρωες της Ντίσνεϊ σε παρελάσεις και συναντήσεις με τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους» έγραφε η αγγελία στο διαδίκτυο.

Ο νεαρός κρεοπώλης

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν, χθες το πρωί, να διεκδικήσουν μια θέση στην Ντίσνεϊλαντ είναι και ένας νεαρός κρεοπώλης!

«Εχω βασικές γνώσεις χορού. Βέβαια, περισσότερο γνωρίζω παραδοσιακούς χορούς. Ομως ο χορός είναι ρυθμός και ο ρυθμός είναι ένας!» λέει στην «Espresso» o 34χρονος Λευτέρης Παρασκευάς, που θα άφηνε τη δουλειά του για να ντυθεί Ντόναλντ ή Γκούφυ!

Στην οντισιόν βρέθηκαν πολλοί χορευτές, όπως η 22χρονη Αθηνά Μπερκάκη από τη Λάρισα, που φοιτά στο τρίτο έτος ανώτερης σχολής χορού.

gw

«Τελειώνω τις σπουδές μου και θα ήταν καλή ευκαιρία να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό, αφού οι δυνατότητες απασχόλησης στην Ελλάδα δεν είναι μεγάλες. Ενας performer στην Ντίσνεϊλαντ δεν ασχολείται μόνο με τον χορό. Συμμετέχει σε ένα μιούζικαλ, όπου παίζει ρόλο και η υποκριτική. Μέσα σε μία μέρα ένας εργαζόμενος στην Ντίσνεϊλαντ μπορεί να ενσαρκώσει δύο και τρεις ξεχωριστούς ρόλους…» δήλωσε η νεαρή στην «Espresso». «Γνωρίζω ότι δεν είναι όλα ονειρεμένα στο εξωτερικό. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν δυσκολίες. Ρισκάρω, αλλά το κάνω για βιοποριστικούς λόγους. Στην Ελλάδα δεν μπορείς να ζήσεις κάνοντας μόνο μια τέτοια δουλειά» εξηγεί η performer Εύα Σταμάτη, μια ειδικότητα που, όπως λέει, δεν αναγνωρίζεται στη χώρα μας.

«Μια τέτοια δουλειά είναι ο μοναδικός τρόπος για να ασχοληθούμε με αυτό που σπουδάσαμε. Αν μπορούσα να μείνω στην Ελλάδα, θα το έκανα. Ομως φεύγω, γιατί δεν μπορώ να καθίσω…» λέει η Αντωνία Αγγλία.

Οι υπεύθυνοι της Ντίσνεϊλαντ αναζητούν 50 γυναικείους και 50 ανδρικούς ρόλους, και υπόσχονται συμβάσεις πλήρους απασχόλησης για το διάστημα από τον Νοέμβριο έως τον Απρίλιο του 2017, με δυνατότητες στέγασης και μισθό έως 2.000 ευρώ. Αφηναν μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιες συμβάσεις να μετατραπούν μετά και σε αορίστου χρόνου.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....