Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Λύγισε στο παρά πέντε

Ο ΠΑΟ προηγήθηκε στη Λιέγη, αλλά δεν άντεξε και υποχρεώθηκε (με κόντρα διαιτησία) σε ισοπαλία με 2-2

Επιμέλεια 
Γιώργος Σηφάκης

Ενας καταπληκτικός Παναθηναϊκός (στο πρώτο ημίχρονο) έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη κόντρα στη Σταντάρ, αφού τον σταμάτησε ο Πολωνός ρέφερι της αναμέτρησης, δίνοντας πέναλτι τραβηγμένο από τα μαλλιά στους Βέλγους.

Το «Τριφύλλι» κράτησε όρθιο το ανάστημά του παίρνοντας έστω τον ένα βαθμό και περιμένει πλέον τους Βέλγους στη Λεωφόρο προκειμένου να πάρει τη νίκη και να μεταβεί στο Αμστερνταμ για «τελικό» απέναντι στον Αγιαξ. 

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στους ομίλους του Europa League, έπειτα από εκείνα με τον Αγιαξ και τη Θέλτα. 

Η ομάδα του Στραματσόνι μπήκε στο γήπεδο με φοβερή αυτοπεποίθηση και κατάφερε να αιφνιδιάσει τους Βέλγους με φανταστική ενέργεια του Ιμπάρμπο στο 12΄. 

Ο Κολομβιανός άσος πήρε την μπάλα από δεξιά, απέφυγε με ντρίμπλα τον Λαΐφη και με εξαιρετικό αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Ζιλέ (0-1)! Ο Ιμπάρμπο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και στο 36΄. 

Κάθετη του Βιγιαφάνιες στον Κολομβιανό, που συνδυάστηκε αστραπιαία με τον Λέτο, βγήκε απέναντι από τον Ζιλέ και έγραψε το 0-2. 

Ο Ιμπάρμπο, που έκανε τρομερή εμφάνιση, πέτυχε το τρίτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό, όλα στο Europa League, ενώ δύο γκολ σ’ ένα ματς πέτυχε έπειτα από 3,5 χρόνια.

Πέναλτι

Κι ενώ οι «πράσινοι» ήταν κυρίαρχοι, ένα αυστηρό, για να μην πούμε ανύπαρκτο, πέναλτι που έδωσε ο Πολωνός ρέφερι Στεφάνσκι στον Σα (τράβηγμα Κουτρουμπή) έδωσε τη δυνατότητα στον Εντμίλσον να μειώσει από την άσπρη βούλα σε 1-2. 

Εντονες ήταν οι διαμαρτυρίες του Στραματσόνι προς τον διαιτητή του αγώνα για τον καταλογισμό του πέναλτι, με συνέπεια να αποβληθεί, ενώ και ο Ζέκα δέχτηκε κίτρινη κάρτα και δεν θα παίξει στην Αθήνα κόντρα στην ομάδα της Λιέγης.

Στην επανάληψη έγινε ακόμα πιο δυνατό παιχνίδι, με τους «πράσινους» να χάνουν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους στο 82΄. Η Σταντάρ κέρδισε φάουλ ακριβώς πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και ο Μπελφοντίλ πέρασε την μπάλα από το τείχος, ο Στιλ δεν μπόρεσε να διώξει και το 2-2 ήταν γεγονός. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Θέλτα – Αγιαξ 2-2.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ (Α. Γιάνκοβιτς): Ζιλέ, Φάι, Λαΐφης, Σολτς, Αντράντε, Ντοσεβί (64΄ Μπενζά), Τρεμπέλ, Σισέ (72΄ Ενόχ), Εντμίλσον, Μπελφοντίλ, Ορλάντο Σα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α. Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής, Σάμπα (46΄ Ιβανόφ), Μολέδο, Κουλιμπαλί, Ζέκα (77΄ Εμποκού), Λεντέσμα, Χουλτ, Βιγιαφάνις, Ιμπάρμπο, Λέτο (75΄ Λουντ).

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...