Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

24 ώρες αιχμάλωτη στα χέρια του πρώην συντρόφου της

Ο 39χρονος εισέβαλε σε κατάσταση αμόκ! Την έγδυσε, την έδεσε και της έκανε σε συνεχές στοματικό sex

Ο 39χρονος εισέβαλε σε κατάσταση αμόκ! Την έγδυσε, την έδεσε και της έκανε σε συνεχές στοματικό sex

Κινηματογραφικό θρίλερ… χολιγουντιανών προδιαγραφών στα Πετράλωνα!
Πρωταγωνιστής ένας 39χρονος, ο οποίος, αφού τον εγκατέλειψε η σύντροφός του, μετατράπηκε σε μανιακό κυνηγό, την αιχμαλώτισε στο διαμέρισμά της και την υπέβαλε σε ατελείωτο στοματικό σεξ, προκειμένου να την κρατήσει κοντά του!

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της δεν μπορούσε να φανταστεί μια 40χρονη τα όσα θα περνούσε στα χέρια του 39χρονου φίλου της, μόλις του ανακοίνωσε ότι ήθελε να διακόψουν την ερωτική τους σχέση. Εκείνος εισέβαλε σε κατάσταση αμόκ στο σπίτι της, στην περιοχή των Πετραλώνων, όπου την κράτησε όμηρο για περισσότερο από ένα 24ωρο και την υπέβαλε σε «μαραθώνιο» στοματικού σεξ.

Η γυναίκα διατηρούσε δεσμό τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με τον 39χρονο, για το παρελθόν του οποίου όμως δεν γνώριζε παρά ελάχιστα πράγματα, καθώς ο ίδιος φρόντιζε να κρύβει επιμελώς τον βίαιο χαρακτήρα του. Ομως, η έμφυτη βιαιότητά του άρχισε κάποια στιγμή να εκδηλώνεται στα μικροκαβγαδάκια που είχαν, καθώς ο 39χρονος ζήλευε παράφορα, εξοργιζόταν και την απειλούσε πως θα της κάνει κακό. Με τον καιρό η κατάσταση χειροτέρευε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να αναγκαστεί να απευθυνθεί σε ψυχολόγους για να τη συμβουλέψουν με ποιο τρόπο να βάλει ομαλά τέλος στη σχέση τους.

Ακολουθώντας τις οδηγίες τους, ζήτησε από τον σύντροφό της να διακόψουν. Μάλιστα, υποψιασμένη για το τι πιθανόν να επακολουθούσε, έφτασε στο σημείο να αλλάξει κλειδαριά στο διαμέρισμά της, καθώς εκείνος είχε κλειδί.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής όμως, όταν σχόλασε από την εργασία της και επέστρεψε στο σπίτι της, βρήκε μέσα τον πρώην εραστή της, ο οποίος είχε καταφέρει να βγάλει αντικλείδι – με άγνωστο τρόπο! Μόλις η γυναίκα έκλεισε πίσω της την πόρτα, ο σωματώδης άνδρας άρπαξε την τσάντα της και πήρε από μέσα το κινητό της τηλέφωνο, ενώ ξήλωσε το καλώδιο από τη σταθερή τηλεφωνική συσκευή, ώστε να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια! Με την απειλή δύο μαχαιριών που άρπαξε από την κουζίνα, ο 39χρονος ανάγκασε την πρώην σύντροφό του να γδυθεί και την υποχρέωσε να δεχτεί από εκείνον έναν «μαραθώνιο» στοματικού σεξ, που θα την… έπειθε για το πόσο καλός εραστής θα είναι, αν άλλαζε γνώμη και αποφάσιζε να τον κρατήσει!

Εστειλε μήνυμα στη μητέρα της

Η έντρομη γυναίκα έκλαιγε και του ζητούσε απελπισμένα να σταματήσει, αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος. Μόνο όταν κάποια στιγμή ο εκτός εαυτού άνδρας αποκοιμήθηκε, αποκαμωμένος από τα σεξουαλικά παιχνίδια που έκανε στην πρώην σύντροφό του, εκείνη κατάφερε να στείλει μήνυμα στη μητέρα της και να της περιγράψει το μαρτύριο που ζούσε. Η γυναίκα έτρεξε αμέσως στο διαμέρισμα της κόρης της και μόνο όταν την είδε ο δράστης, άφησε και τις δύο να φύγουν μαζί.

Την ίδια ώρα όμως κατέφθασαν οι αστυνομικοί, που ειδοποιήθηκαν, όμως ο πρώην εραστής, ο οποίος δεν άντεξε στην ιδέα του χωρισμού αλλά και της σύλληψής του, ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμα απειλώντας να πέσει στο κενό από το μπαλκόνι! Χρειάστηκαν διαπραγματεύσεις, οι οποίες κράτησαν τουλάχιστον δύο ώρες, προκειμένου να πειστεί ο 39χρονος να παραδοθεί και να παραδώσει τα μαχαίρια που κρατούσε ακόμη. Μετά τη σύλληψή του σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για αρπαγή, διατάραξη οικιακής ειρήνης, βιασμό και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο δράστης, που φέρεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν έχει ιστορικό νοσηλείας, αρνήθηκε να απολογηθεί στους αστυνομικούς και ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο. Οπως έγινε γνωστό, στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να σκοτώσει με μαχαίρι ακόμη και την ίδια του τη μητέρα!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...