Δικηγόρος πήρε την «κούκλα» του Ωνάση

Ο νομικός και πρόεδρος του πολιτικού φορέα Νέα Πορεία Γιάννος Γραμματίδης από τη Λάρισα απέκτησε (αντί 25.000 ευρώ) τη συλλεκτική, αυτόματη λιμουζίνα, που ανήκε στον Αλέξανδρο

Ο νομικός και πρόεδρος του πολιτικού φορέα Νέα Πορεία Γιάννος Γραμματίδης από τη Λάρισα απέκτησε (αντί 25.000 ευρώ) τη συλλεκτική, αυτόματη λιμουζίνα, που ανήκε στον Αλέξανδρο

Στα χέρια του διακεκριμένου νομικού Γιάννου Γραμματίδη βρίσκεται πλέον το τιμόνι της θρυλικής Mercedes του Αλέξανδρου Ωνάση.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου και του πολιτικού φορέα Νέα Πορεία «χτύπησε» τη συλλεκτική Mercedes, μοντέλο του 1972, την περασμένη Παρασκευή, όταν η Εθνική Τράπεζα και ειδική εκκαθαρίστρια της Ολυμπιακής Αεροπορίας το έβγαλαν σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές προσφορές.

Οι πληροφορίες που ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να αναθεωρεί τη στάση της απέναντι σε όσα τη συνδέουν με την Ελλάδα και να κινείται για τη διεκδίκηση του συλλεκτικού αυτοκινήτου του θείου της Αλέξανδρου Ωνάση διαψεύσθηκαν για ακόμη μια φορά.
Oπως έγινε γνωστό, η προσφορά του Λαρισαίου δικηγόρου Αθηνών έφτασε τα 25.000 ευρώ, ενώ ο δεύτερος πλειοδότης προσέφερε 15.000 ευρώ και ο τρίτος 10.000 ευρώ. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Mercedes του Αλέξανδρου Ωνάση, που σήμερα χρήζει επισκευής λόγω παλαιότητας και προμήθειας κάποιων σημαντικών ανταλλακτικών, ήταν ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο στην εποχή του, αφού ήταν αυτόματο.

Πατέρας δύο παιδιών

Ο γνωστός δικηγόρος είναι γεννημένος στη Λάρισα στις 12 Μαΐου του 1952 και είναι πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασε στο Νοµικό Τµήµα της Νομικής Σχολής Πανεπιστηµίου Αθήνας, στην Ακαδηµία ∆ιεθνούς ∆ικαίου της Χάγης και στο ∆ιεθνές Ινστιτούτο Ανθρωπίνων ∆ικαιωµάτων στο Στρασβούργο. Η δικηγορική εταιρία που διευθύνει ειδικεύεται σε συγχωνεύσεις και εξαγορές, σύσταση διεθνών εταιρικών σχηµάτων, κοινοπραξίες µε έµφαση σε δηµόσια έργα και franchising. Ο πολυπράγμων Λαρισαίος είναι συγγραφέας μιας σειράς άρθρων και µελετών που έχουν δημοσιευθεί στον ελληνικό και ξένο οικονοµικό και νοµικό Τύπο, ενώ το καλοκαίρι του 2015 ανακοίνωσε τη δημιουργία του πολιτικού φορέα Νέα Πορεία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ