Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025

Ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες για τον καναπέ του Θανάση Πάτρα;

Την εκπομπή του στήνει αυτή την περίοδο ο Θανάσης Πάτρας και πολλοί είναι οι μνηστήρες για το πάνελ του.

Καιρός για beach parties με djs και hot καλεσμένες!

Η Μύκονος έχει τιγκάρει από ξένους σταρ και τουρίστες, που δίνουν μάχη για ένα πανάκριβο τραπέζι και στο τέλος της βραδιάς παθαίνουν

Ρένος Χαραλαμπίδης: Οι γάμοι που δεν έγιναν στο παρά πέντε, η απιστία...

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τους...

Β. Κικίλιας: «Νέο ΠΔ για την προσβασιμότητα ΑμεΑ και ατόμων με μειωμένη...

«Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με τους αρμόδιους...

To Xόλιγουντ στα «δίχτυα» των χάκερ!

Stars τρέμουν για τους λογαριασμούς τους ύστερα από επίθεση στους servers πριβέ κλαμπ

Τρέμουν για τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους μερικοί από τους πλουσιότερους και διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη μετά την επίθεση χάκερ στους servers του πλέον «κλειστού» νυχτερινού club του Λονδίνου.

Από τον
Βασίλη Χονδρογιάννη

Μεταξύ των μελών του Loulou’s φιγουράρουν αστέρες του Χόλιγουντ, σταρ της ροκ μουσικής, κορυφαία μοντέλα και δισεκατομμυριούχοι. Οι χάκερ τούς έστειλαν email που έδειχνε να προέρχεται από το κλαμπ, για να αποσπάσουν στοιχεία των πιστωτικών καρτών τους, με κάποιους από τους διάσημους να πέφτουν στην παγίδα.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ, ο Μικ Τζάγκερ και ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, σύμφωνα με τη συντάκτρια της «Daily Mail» Σάρλοτ Γκρίφιθς, είναι μόνιμα μέλη του Loulou’s, ενώ η δημοσιογράφος έχει συναντήσει σε αυτό αρκετές φορές και τον Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Αν και η εγγραφή σε αυτό κοστίζει 1.350 ευρώ και η ετήσια συνδρομή 1.680 ευρώ, πάνω από 3.000 άτομα βρίσκονται στη λίστα αναμονής.

Οι χάκερ επιτέθηκαν στο διαδικτυακό σύστημα του nightclub, που ανήκει στον πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Ρόμπιν Μπέρλι, την περασμένη εβδομάδα και κλήθηκε η Σκότλαντ Γιαρντ για να διαλευκάνει την υπόθεση. Οι ντετέκτιβ πιστεύουν ότι οι χάκερ πρώτα παραβίασαν τον λογαριασμό στο iCloud του εργαζόμενου στο club Λιούις Γουίλκινσον, για να αποκτήσουν πρόσβαση στα αρχεία των ηλεκτρονικών υπολογιστών, από όπου απέκτησαν τη λίστα με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των μελών. Ακολούθως χρησιμοποίησαν τα στοιχεία υπαλλήλου, η οποία εργάζεται στο λογιστήριο, για να τους στείλουν email.

Σε αυτό τους ζητούσαν να ανοίξουν ένα έγγραφο που είχαν επισυνάψει και απαιτούσε την επιβεβαίωση των στοιχείων τους, έτσι ώστε να προχωρήσει ή όχι κάποια πληρωμή. Εγραφαν δε ότι σε περίπτωση που δεν λάμβαναν απάντηση, η εκταμίευση των χρημάτων θα προχωρούσε αυτόματα. Μάλιστα, χρησιμοποίησαν επίσημο έγγραφο του club, γεγονός που έσπρωξε ακόμη πιο βαθιά στην παγίδα κάποια από τα μέλη, τα οποία έσπευσαν να απαντήσουν. Με αυτόν τον τρόπο οι χάκερ απέκτησαν τόσο τον κωδικό πρόσβασής τους στην ιστοσελίδα του κέντρου διασκέδασης, όσο και τα λεπτομερή στοιχεία των πληρωμών που έκαναν με τις πιστωτικές κάρτες τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη Δώρα χωρίσαμε γιατί είχαμε…»

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη αλλά και στην παρέα της εκπομπής «Happy Day».

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με τον Ηλία Ψινάκη τελείωσε άδοξα»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο instagram δείχνοντας το υπερηχογράφημα

Ευχάριστα νέα στη σόουμπιζ! Ποια κυρία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της;
spot_img
spot_img