Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τα τραγούδια του ξεσήκωσε ακόμα και τον μουφτή Κομοτηνής!

Η παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη έγινε με γκεστ τον σύντροφο της Ζέτας Μακρυπούλια

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη έγινε με γκεστ τον σύντροφο της Ζέτας Μακρυπούλια

«Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω, έλα να πάμε από την αγάπη πιο πάνω» τραγούδησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε ένα ιδιότυπο «πάνελ», αποτελούμενο από πολιτικούς και δημοσιογράφους, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στην Κομοτηνή.
Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο και συνέβη στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη «Θράκη: το Επόμενο Βήμα…». Πλήθος Θρακιωτών -και όχι μόνο- σήκωσε τα χέρια και χειροκρότησε τον τραγουδιστή, ο οποίος κατάφερε να ξεσηκώσει με τα τραγούδια του ακόμη και τον μουφτή Κομοτηνής!

Ενώ το βιβλίο ήταν η είδηση, την παράσταση φυσικά έκλεψε ο Μιχάλης, που ήταν μαζί τους. Την ιδέα για την πρωτότυπη παρουσίαση είχε στενός φίλος του Ευριπίδη Στυλιανίδη και αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο. Η εκδήλωση έγινε στο κατάμεστο θέατρο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, σε μια Θράκη που αγωνιά για το τι μέλλει γενέσθαι, τώρα που τα πάντα γύρω της είναι ρευστά. Ο Μιχάλης, σε μια ηλεκτρισμένη από την επικαιρότητα ατμόσφαιρα, τραγούδησε επίσης γνωστά παραδοσιακά κομμάτια από την Κύπρο και τη Θράκη, ενώνοντας τα δύο άκρα του Ελληνισμού.

Το «κυνηγητό» του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαρέβα

mitsotakis img 1712

«Κυνηγάω τη γυναίκα μου για να κάνει μαστογραφία» παραδέχτηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου σε εκδήλωση που διοργάνωσε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού (25 Οκτωβρίου).

«Ολες οι γυναίκες από τα 40 χρόνια και μετά πρέπει κάθε χρόνο να κάνουν τη μαστογραφία. Εχω πλήρη αίσθηση ότι είναι μια μικρή ταλαιπωρία για εσάς, το ξέρω γιατί κι εγώ κυνηγώ τη σύζυγό μου να είναι αυστηρή στο πρωτόκολλο και κάθε χρόνο να φροντίζει να κάνει τη μαστογραφία, άρα πρέπει να σας το θυμίζουμε συνέχεια» είπε ο Κυριάκος, που μίλησε σε απολύτως προσωπικό τόνο, θυμίζοντας στις γυναίκες που τον άκουσαν την περιπέτεια που είχε η μητέρα του με την ασθένεια:
«Η Μαρίκα Μητσοτάκη είχε διαγνωστεί, σε μια σχετικά προχωρημένη ηλικία, με καρκίνο του μαστού. Σε μια εποχή όπου υπήρχε μεγάλος δισταγμός και καχυποψία από πλευράς γυναικών να μιλήσουν με το όνομά της γι’ αυτήν την αρρώστια. Η Μαρίκα Μητσοτάκη θεραπεύτηκε από τον καρκίνο του μαστού, όπως θεραπεύονται και οι πιο πολλές γυναίκες».

Το ακροατήριο του πρόεδρου, που αποτελούνταν κυρίως από γυναίκες, ευχαριστήθηκε από τις προσωπικές αναφορές, που συνήθως είναι σπάνιες για πολιτικό.

(!)

Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου είναι πανταχού παρούσα κι ας κλαίγεται κατά καιρούς. Το Σάββατο το απόγευμα λοιπόν, μετά τη βροχή, πήρε την ωραία νεανική της παρέα, αποτελούμενη μάλιστα κι από έναν νεαρό κύριο που φορούσε trendy κόκκινο καπέλο, και εμφανίστηκε σε μοδάτο κρεατάδικο των δυτικών προαστίων. Οι φίλοι της ήταν κυρίως άντρες και πολύ νέοι. Εκείνη ήταν όμορφη και φανερά αδυνατισμένη, γεγονός που της επέτρεψε να γευτεί και μια επιπλέον πικάνια!
Μπράβο, Δήμητρα!

Η κόρη του Κουίκ βλέπει εφιάλτες

kori koyik

Η όμορφη κόρη του υφυπουργού Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, η οποία, όπως παραδέχτηκε, βλέπει στα όνειρά της τον Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν στη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, με θέμα τη ζωή του Νίκου Καζαντζάκη.

Η Τερέζα, με πατέρα υπουργό του Τσίπρα, λογικό είναι να βλέπει εφιάλτες, αλλά η ίδια έχει μια πολύ ωραία και σταθερά ανερχόμενη πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Πάτησε πρώτη φορά το πόδι της στο θεατρικό σανίδι το 2010, στην παράσταση «Η αρκούδα» του Τσέχοφ, ενώ έχει πάρει μέρος και σε γνωστά τηλεοπτικά σίριαλ, μεταξύ των οποίων οι «Συμμαθητές». Τώρα όμως, παίζοντας σε ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, αλλάζει γήπεδο και κατηγορία.

Αντε, τώρα, να δούμε τι όνειρα θα βλέπει σε λίγο η Τερέζα, που παρεμπιπτόντως μας είπε ότι ο Πάνος Καμμένος είναι πιο όμορφος από τον Αλέξη, αλλά λόγω του ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας είναι πιο εύσωμος ίσως δεν… χωράει στα όνειρά της!

Ενημερωμένη για την μόδα

Δυναμική όσο δεν παίρνει, η βουλευτής της Ν.Δ.antoniou img 1700 από την Καστοριά Μαρία Αντωνίου (φωτό), παρότι έλεγε στους συναδέλφους της στη Βουλή ότι δεν προλαβαίνει να οδηγεί ανεβοκατεβαίνοντας Αθήνα – Καστοριά, αφού οι πτήσεις είναι σχεδόν ανύπαρκτες, προλαβαίνει να ενημερώνεται για τη μόδα. Και όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, κρίνοντας από τα πολύ μοντέρνα γυάλινα ηλίου που φοράει, βρίσκει χρόνο να είναι μέσα στη μόδα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά επιλέγει και χρώματα, κάτι που δεν συνηθίζουν οι βουλευτίνες συναδέλφισσές της. Εκείνες, «άμα τη εκλογή τους», γίνονται πιο συντηρητικές!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...