Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Πριγκίπισσες, νύφες και ασθενοφόρα!

Στις πρώτες θέσεις των fashion shows και η Τατιάνα Μπλάτνικ! Το hap-pening του Γαβαλά που συζητήθηκε

heryhe4yrt 4Σέξι μοντέλα, νύφες, πριγκίπισσες και celebrities έκαναν την εμφάνισή τους στην 20ή Athens Xclusive Designers Week (AXDW), που άρχισε με κάθε επισημότητα το απόγευμα της Παρασκευής στο Ζάππειο Μέγαρο.

ΑΠΟ ΤΟΝ  
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η φαντασμαγορική διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται δύο φορές, τον χρόνο είχε τούτη τη φορά επετειακό χαρακτήρα, καθώς συμπλήρωσε μία δεκαετία παρουσίας στον χώρο της μόδας. Η νέα σειρά μαγιό της Ocean Blue, την οποία υπογράφει η σχεδιάστρια Μάρσια Θρασυβούλου, τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον των fashionistas, ενώ τα «καυτά» κορμιά της Εβελυν Καζαντζόγλου, της Εμινέ Γεσίρ και άλλων μοντέλων που ανέβηκαν στην πασαρέλα για να τα δείξουν προκάλεσαν… ντελίριο στους φωτογράφους. Η επίδειξη του οίκου Kathy Heyndels, που έγινε την ίδια μέρα, συγκέντρωσε στο runway γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz. Μεταξύ τους, η Μαρία Κορινθίου, η οποία έδειξε δύο αποκαλυπτικά outfits, ο Κώστας Σόμμερ, που εμφανίστηκε με γκρι κοστούμι, μαύρα γάντια και κοκάλινα γυαλιά οράσεως, και ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος ντύθηκε… γαμπρός στην πασαρέλα και σήκωσε στα χέρια νύφη Ισμήνη Νταφοπούλου. Στο ίδιο show εμφανίστηκε με νυφικό και η σύντροφος του Σόμμερ Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, κάνοντας μερικούς να μιλήσουν για «πρόβα γάμου» μεταξύ τους. Νύφη είδαμε όμως και την Αντωνία Καλλιμούκου. Ξεχωριστή ήταν στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και η παρουσία του Βλάσση Χολέβα.

Το Σάββατο, ο Βασίλης Ζούλιας συγκέντρωσε τα περισσότερα φλας στην AXDW. Λάτρης των γυναικών, του διαχρονικού στοιχείου και της παλιάς Αθήνας, ο σχεδιαστής παρουσίασε μια ενδιαφέρουσα συλλογή, ενώ ανέβασε στο catwalk τη Βίκυ Καγιά ως λαμπερή guest star.

Το show του γιατρού

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι… του γιατρού, όπως δήλωσε άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Είμαι του γιατρού, αλλά ποτέ το πιεσόμετρο δεν έδειξε ανεβασμένη την πίεσή μου, όσο και να πίεζαν τη φούσκα του» ήταν η ακριβής ατάκα που ξεστόμισε. Επιστρέφοντας δυναμικά στον χώρο της μόδας ο ιδιαίτερος επιχειρηματίας και σχεδιαστής δεν θα μπορούσε να μην ξαφνιάσει και πάλι με την εκκεντρικότητά του. Το show που παρουσίασε το Σάββατο στην AXDW ξεπέρασε κάθε… φαντασία, δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο του. «Του γιατρού», λοιπόν, ήταν τα ρούχα που έδειξε ο Λάκης, ενώ τα μοντέλα του εμφανίζονταν στο runway μέσα από ένα ασθενοφόρο! Φυσικά, όλες οι νέες heryhe4yrt 12δημιουργίες του «Mr LAK» έχουν λευκό χρώμα, παραπέμποντας σε ρούχα εργαζομένων σε ιατρεία ή νοσοκομεία. Τα περισσότερα σύνολα συμπλήρωσαν παπούτσια τύπου σαμπό που φορούν οι νοσηλευτές. Τέλος, αντί γι’ αξεσουάρ τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα με μάσκες μικροβίων ή έχοντας θερμόμετρο στο στόμα.

Η εγγονή του Ακη και η μάχη της «front row»

Ο Βλάσσης Χολέβας και ο Βασίλης Ζούλιας «κονταροχτυπήθηκαν» στη… μάχη της front row, με τον δεύτερο να… κερδίζει τελικά τις εντυπώσεις, αφού μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν την επίδειξή του από την πρώτη σειρά ήταν και μια «γαλαζοαίματη». Η Τατιάνα Μπλάτνικ βρέθηκε στο Μέγαρο του Ζαππείου το Σάββατο για χάρη του Βασίλη Ζούλια και κάθισε δίπλα στη Χρυσάνθη Λαιμού και άλλες γνωστές κυρίες της κοσμικής Αθήνας.

Στο ίδιο show εμφανίστηκε και η πάντοτε ενημερωμένη σε θέματα μόδας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ολγα Κεφαλογιάννη αλλά και ο επιχειρηματίας Ηλίας Κρασσάς, ο οποίος χειροκρότησε θερμά τη σύζυγό του Βίκυ Καγιά παρέα με την κόρη τους Μπιάνκα και τα δύο παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο του. Την επίδειξη παρακολούθησαν με (οικογενειακό!) ενδιαφέρον και η πρώτη σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου Γκούντρουν Μολντενχάουερ με τον γιο του πρώην υπουργού Αλέξανδρο Τσοχατζόπουλο, αφού μεταξύ των μοντέλων ήταν και η 17χρονη εγγονή του Ακη, η Κιάρα Τσοχατζοπούλου, η οποία κάνει από πέρυσι τα πρώτα βήματά της στον χώρο της μόδας.

Το show του Βλάσση Χολέβα, από την άλλη μεριά, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον η Ιωάννα Σουλιώτη, η Ελενα Βρεττού, η Χριστίνα Κοντοβά και η Ελενα Παπαβασιλείου. Και ο Γιάννης Τόγκος του οίκου Kathy Heyndels, όμως, είχε δυνατή front row με πρώτη και καλύτερη τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία έκανε την πρώτη κοσμική εμφάνισή της έπειτα από καιρό.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:  

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...