Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Εκλογές κάθε τρία χρόνια στην ΑΕΚ με 50.000 μέλη

Μετά την πανηγυρική εκλογή του στην προεδρία της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος άνοιξε τα χαρτιά του για τη «νέα μέρα» που ξημερώνει. Ο νέος διοικητικός ηγέτης της Ενωσης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά του συλλόγου. Ο Κοτσάτος εξήγησε ότι ήταν απογοητευτική η προσέλευση μόλις 435 ατόμων στην ψηφοφορία που έκρινε το μέλλον της ΑΕΚ και αποκάλυψε ότι στόχος του είναι να γίνονται εκλογές κάθε τρία χρόνια με τη συμμετοχή 50.000 μελών. Αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο αποκάλεσε «θείο δώρο» και εξήγησε: «Ενας άνθρωπος όπως ο Μελισσανίδης, πετυχημένος και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, είχε την ίδια σκέψη, το ίδιο πλάνο, το ίδιο όραμα με αυτό που είχαμε εκπονήσει εγώ και ο Αλεξίου πριν από μισό χρόνο. Μας δίνει φτερά και ώθηση. Τρεις άνθρωποι που αγαπάνε τόσο την ΑΕΚ έχουν το ίδιο πλάνο και σχεδόν την ίδια σκέψη. Ηταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου». Ο Βασίλης Δημητριάδης επέστρεψε στην ΑΕΚ έπειτα από επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη και αναλαμβάνει τον ρόλο του υπευθύνου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Γ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα