Κυριακή, 23 Μαρτίου, 2025

Σούπερ σκάνδαλο με τον Σουηδό τραγουδιστή που κέρδισε τη Eurovision το 2015...

Για κέρατο και ξυλοδαρμούς κατηγορεί τον Σουηδό τραγουδιστή που...

Ο… Ιούδας του Στεφανάκου και ο Ουκρανός πολέμαρχος!

Κέρδος μέχρις εσχάτων! Η μάνικα στάζει χρυσό αλλά και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 23 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Κατά ένα συμπτωματικό τρόπο η μέρα θα σας...

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα στη Ρόδο: Η «λαίδη» της βρόμικης πολεοδομίας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν το σκάνδαλο διαφθοράς...

Μήνυση για τον θάνατο της όμορφης σεφ

Οι συγγενείς της 39χρονης σεφ Σόνιας Αρμακόλα κατέθεσαν μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ’ αγνώστων: «Δεν ήταν τροχαίο, αλλά έγκλημα»

Μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ’ αγνώστων κατέθεσαν χθες οι συγγενείς της 39χρονης σεφ Σόνιας Αρμακόλα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου τα ξημερώματα της 19ης Σεπτεμβρίου του 2015, έπειτα από νοσηλεία οκτώ ημερών. Σύμφωνα με τη δίωξη που έχει ασκήσει ο εισαγγελέας, η άτυχη γυναίκα από το Δίστομο, που ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, είχε τραυματιστεί βαριά σε τροχαίο στη Σκιάθο, όπου εργαζόταν.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Οι συγγενείς της ψάχνουν να βρουν την άκρη του νήματος στο κουβάρι του μυστηριώδους, όπως λένε, θανάτου της, καθώς πιστεύουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για θανατηφόρο τροχαίο!

Χθες βρέθηκαν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου αναμενόταν να αρχίσει η δίκη με κατηγορούμενο (για ανθρωποκτονία από αμέλεια) τον οδηγό της μηχανής από την οποία φέρεται ότι έπεσε η Σόνια, ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου 2015. Ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Απριλίου του 2017.

Αν και τα στοιχεία της έρευνας που είχε διενεργήθηκε οδήγησαν τον εισαγγελέα σε άσκηση δίωξης στον οδηγό της μοτοσικλέτας, οι συγγενείς της «φωνάζουν» πως το αιμάτωμα στο κεφάλι της γυναίκας επήλθε από πράξη προγενέστερη του τροχαίου, γι’ αυτό κατέθεσαν μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ’ αγνώστων.

Οπως ανέφερε στην «Espresso» ο γαμπρός της άτυχης γυναίκας Κωνσταντίνος Τσάκαλος, υπάρχουν από την πρώτη στιγμή αντιφάσεις στις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων.

«Κοινό μυστικό»

«Επειτα από επίπονη και επίμονη έρευνα βρήκαμε τέσσερις νέους μάρτυρες» αποκάλυψε και πρόσθεσε: «Τις επόμενες ημέρες θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα για να πουν την αλήθεια. Είναι ώρα να μιλήσουν, επιτέλους, όσοι γνωρίζουν το “κοινό μυστικό”, όπως το αποκαλούν αρκετοί στο νησί».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kαλογήρου στον δρόμο του Παϊσιου

Αγνώριστοι (για τις ανάγκες των ρόλων τους) σταρ της...

Σκύλος αξίας 5.250.000 ευρώ

Τα μαλλιά της κεφαλής του πλήρωσε Ινδός για να...

Το ζευγάρι Ελλήνων που… παράτησε τη Σαντορίνη και συστήνει στους Νεοζηλανδούς το ελληνικό σουβλάκι

Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο θριαμβεύει στη μακρινή Νέα Ζηλανδία,...

Κόλαση η ζωή των κατοίκων γύρω από το Γ’ Νεκροταφείο, με τους τάφους να έχουν φτάσει στις εισόδους των σπιτιών

Μια εκκωφαντική «κραυγή» αγωνίας υψώνεται από τις γειτονιές γύρω...

Ανύπαντρες έβαλαν νυφικό για καλό σκοπό

Η showbiz ντύθηκε νυφούλα λέγοντας «Yes, I do». Οπως...