Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Σουτ, γκολ και ντρίμπλες για καλό σκοπό

Βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. από την Πιερία σε αγώνα για την ενίσχυση οικογένειαςπου είχε καεί το σπίτι της

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. από την Πιερία σε αγώνα για την ενίσχυση οικογένειαςπου είχε καεί το σπίτι της

Μπάλα για καλό σκοπό έπαιξαν βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την Πιερία και άλλες περιοχές της Ελλάδας, στο πλαίσιο της δράσης της Ν.Δ. «Κανένας στο περιθώριο».

Οι ποδοσφαιριστές-βουλευτές, που είχαν κόουτς τη βουλευτή Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, τα έδωσαν όλα! Η τοπική της Ν.Δ. έπαιξε με τους παλαίμαχους του Πιερικού και το σύνθημα ήταν «Βάζουμε… γκολ στο γκρίζο».

f2 14

Τα έσοδα πήγαν στην οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Ιωσήφ Παπανικολάου που έναν χρόνο πριν είδε το σπίτι της να καίγεται ολοσχερώς από πυρκαγιά. Ανάμεσα σε αυτούς που… ίδρωσαν τη φανέλα ήταν ο πρώην υπουργός Γιώργος Ορφανός, ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης και ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, ενώ η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου είχε τη γενική επίβλεψη ως κόουτς! Τον αγώνα παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και ο πρώην υφυπουργός Υγείας Γιώργος Κωνσταντόπουλος. Ο αγώνας έληξε με το εντυπωσιακό σκορ 7-1 υπέρ των παλαίμαχων του Πιερικού.

Ο Αλέξης και η λίστα με τους…ωραίους

f3 14

«Ολα τα μωρά στην πίστα» για τον πρωθυπουργό, που ετοιμάζει τις λίστες ανασχηματισμού γράφοντας και σβήνοντας ονόματα νέων και ωραίων του κόμματος! Ο ανασχηματισμός θα γίνει με τριαντάρηδες και σαραντάρηδες, καθώς ο πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει ότι θέλει να κυβερνήσει με τη γενιά του. Μόνο που ακόμη δεν ξέρουμε πώς ο ίδιος ορίζει τη γενιά του – 30 με 40 ή 40 με 50;

Πάντως στο Μαξίμου τα «τεκνάκια» πηγαινοέρχονται, με πρώτο και καλύτερο τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, στενό φίλο και νομικό σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, που είναι πολύ πιθανό να ράψει υπουργικό κοστούμι, τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Μιχάλη Καλογήρου, τον διευθυντή του οικονομικού του γραφείου Δημήτρη Λιάκο, αλλά και τη νομική σύμβουλό του Εφη Αχτσιόγλου…, που της έφεξε! Μάλιστα χθες, του αγίου Δημητρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου δεν προλάβαιναν να παίρνουν οι υπάλληλοι τα λουλούδια και τα ποτά που προορίζονταν φυσικά για τον πολύ ωραίο νέο της κυβέρνησης, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, που ως φαίνεται κάνει θραύση στο γυναικείο κοινό των ψηφοφόρων.

Ο Μητσοτάκης με παιδιά των start-up

f4 7

 Ο Αλέξης θα βάλει νεαρούς στην κυβέρνηση και ο Κυριάκος τους εμπιστεύεται την οικονομία. Πήγε, λοιπόν, στον χώρο τους και μίλησε με τα παιδιά των ελληνικών start-up, που αποτελούν το καλό νέο στην Ελλάδα της κρίσης. Στα Πετράλωνα και μόλις λίγα μέτρα από τον σταθμό του μετρό στον Κεραμεικό, κατασκευάστηκαν τα γραφεία του foundation που επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι νέοι δέχθηκαν ζεστά τον πρόεδρο σε ένα σημείο του χώρου τους που θύμιζε σαλόνι σπιτιού, με το χαλί, τις τζαμαρίες στον κήπο και… τα όλα του. Ο Κυριάκος έφυγε παίρνοντας φάκελο με τις ιδέες τους, που θα βάλουν μπρος τη μηχανή της οικονομίας.

Προσευχή στο Αγιον Ορος

f5 6

Οι δεξιοί έχουν ένα κόλλημα με το Αγιον Ορος. Συχνά πυκνά πολλοί από αυτούς απομονώνονται εκεί για να προσευχηθούν, να ησυχάσουν και να σκεφτούν, σε περίπτωση που ξανακυβερνήσει η Ν.Δ., να μην κάνουν τα λάθη που έκαναν! Κάπως έτσι το φαντάζομαι εγώ βλέποντάς τους. Μόλις πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, στο Αγιον Ορος βρέθηκαν οι κ. Αντρέας Λυκουρέντζος, πρώην βουλευτής Ν.Δ., Δημήτρης Παπαγιαννίδης, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάνος Παταργιάς, πρώην πρόεδρος του ΟΣΚ, και οι φίλοι τους. Οι πρώην, λοιπόν, που μπορεί να γίνουν ξανά νυν, και οι περισσότεροι βρίσκονται κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μας έστειλαν απόδειξη της επίσκεψής τους στα μοναστήρια της Αθωνικής Πολιτείας.

Τρέχουν για την επίσκεψη Ομπάμα

Χαμός σε Προεδρικό Μέγαρο και Μαξίμου, για να είναι όλα έτοιμα και τα έπιπλα ξεσκονισμένα στην υποδοχή του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και της συζύγου του Μισέλ στην Αθήνα. Το μεσημέρι της Τρίτης 15 Νοεμβρίου ο Αμερικανός πρόεδρος θα είναι εδώ και όλοι έχουν αποδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να ετοιμαστούν. Αυστηρές εντολές έχει λάβει το προσωπικό των δύο μεγάρων, από τους σεφ μέχρι και τους κηπουρούς. Μαθαίνουμε, μάλιστα, ότι προετοιμασίες κάνει και η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ, προκειμένου να υποδεχθεί κι εκείνη την πάντοτε λαμπερή Μισέλ.

Η Αθήνα αυτές τις δύο μέρες θα είναι απροσπέλαστη, ενώ οι ιθύνοντες στο Μέγαρο Μαξίμου αναζητούν και το ρεστοράν στο οποίο θα δειπνήσει με τον Μπαράκ Ομπάμα η πολιτειακή ηγεσία της χώρας, με πιθανότερη επιλογή εκείνο στο οποίο θα κάνει και την ομιλία του ο Αμερικανός πρόεδρος, δηλαδή σε ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος. Μαραθώνιο τρέχουν επίσης και οι δημοσιογράφοι, που κατά δεκάδες ζητούν διαπιστεύσεις από Προεδρία και Μαξίμου. Πρόεδρος των ΗΠΑ, βλέπετε, είναι ο επισκέπτης μας.

f6 5

Ευχές από χιλιάδες φίλους του δέχθηκε για τη γιορτή του ο Ελληνας επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος. Σε όλους έλεγε όμως με παράπονο ότι «η ξενιτιά έχει πάρει τα καλύτερα παιδιά». Νιώθει μοναξιά, φαίνεται, ο Δημήτρης μας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...