Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Καταπολεμήστε θυμό και εκνευρισμό και φροντίστε να ανανεώσετε την εικόνα σας με έξυπνο τρόπο. Αποφύγετε…

ΚΡΙΟΣ: Τα άτομα του στενού περιβάλλοντός σας και της οικογένειάς σας φαίνεται πως θα έχουν τον πρώτο ρόλο σε ό,τι θα συμβαίνει γύρω σας και ίσως σε μερικές περιπτώσεις να προκαλέσουν τα ίδια αλλαγές στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Καταπολεμήστε θυμό και εκνευρισμό και φροντίστε να ανανεώσετε την εικόνα σας με έξυπνο τρόπο. Αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η έννοια του αναπάντεχου και οι πιθανές ευκαιρίες που πρέπει να ανακαλύψετε και να αξιοποιήσετε θα βρίσκονται στα πόδια σας. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να απαλλαγείτε από ό,τι σας φθείρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεση να δείξετε τα νύχια σας θα είναι έντονη και, αφού το πλανητικό σκηνικό δεν καταφέρνει να σας πτοήσει, η σιγουριά σας θα παραμείνει ανεπηρέαστη. Σίγουρα δεν έχετε ανάγκη βοήθειας για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, όμως χρειάζεται προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες.

ΛΕΩΝ: Οι ευκαιρίες που θα έχετε να κάνετε μια σχέση που θα σας γεμίζει είναι πολλές και μη σας φανεί παράξενο αν δεχτείτε και προτάσεις που ποτέ δεν περιμένατε. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και απολαύστε ό,τι στερηθήκατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η τύχη σάς βοηθά ώστε με λιγότερο κόπο να εισπράξετε πολύ περισσότερα. Να θυμάστε πως οι επιλογές σας πρέπει να γίνουν με γνώμονα αυτό που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο και όχι με αυτό που αρέσει στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Η προσοχή και η πρόνοια θα σας βοηθήσουν να γλιτώσετε από ταλαιπωρία. Κάντε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση και βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, αφήνοντας τους γύρω σας άφωνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ουδέτερη μπορεί να χαρακτηριστεί η μέρα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, ωστόσο η τάση που έχετε κατά καιρούς για έξοδα θα είναι έντονη. Δεν αποκλείεται η έναρξη μιας νέας δημιουργικής δραστηριότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε κάτι που θα πιάσει τόπο και αργότερα θα σας αποδώσει και ποιοτικά και οικονομικά. Θα έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτά που θα κρατήσετε και όλα εκείνα από τα οποία θα απαλλαγείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και αρκετές από αυτές δεν έχουν άλλα περιθώρια αναβολής. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν, ενώ οι εντυπώσεις που θα αφήσετε στους συνεργάτες σας θα είναι θετικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επαγγελματικές σχέσεις σας θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και χρειάζεται να τις αξιολογήσετε πολύ προσεκτικά, αν θέλετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί στερούν την ελευθερία σας και αυτό σας αγχώνει και σας εκνευρίζει.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε τις ανταγωνιστικές καταστάσεις και αναζητήστε τρόπους για να συνθηκολογήσετε με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε αντιθέσεις. Η αλλαγή της συμπεριφορά σας μπορεί να σημάνει την αρχή κάποιων νέων, πιο δημιουργικών συνεργασιών.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...