Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νεαρές για… υιοθεσία από πλούσιο «μπαμπά»

Ελληνίδες sugar babes αποκαλύπτουν τις τολμηρές εμπειρίες τους στην «Espresso»

Το πρόσωπο που θα λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα, με αντάλλαγμα το sex ή και τη συνοδεία σε επαγγελματικά ταξίδια, γεύματα και εκδηλώσεις, αναζητούν σε ιστοσελίδα γνωριμιών κοπέλες αλλά και νεαροί άνδρες.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Μόλις τα κορίτσια πέφτουν στο κρεβάτι του πλούσιου «μπαμπά», εκείνος αναλαμβάνει όλα τα έξοδα του «sugar baby» του, από το ενοίκιο ως τον λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου ή το… μανικιούρ! Από την άλλη, πληθαίνουν και τα αγόρια που υπόσχονται να γίνουν το boy toy που θα βγάλει από τη ρουτίνα ώριμες «sugar mamas»!

Ξεκάθαρη σχέση

Στην «Espresso» μιλούν ανοιχτά για την τολμηρή σχέση τους με «sugar dadies» δύο νεαρές, η 19χρονη Σταυρούλα από την Καβάλα και η 24χρονη Κατερίνα από τα Ιωάννινα, αλλά και η υπεύθυνη του SugarDaters.com, η οποία αποκαλύπτει πώς γίνεται το «παιχνίδι»! «Ολοι βρίσκονται στο site για τον ίδιο λόγο. Για να κάνουν μια ξεκάθαρη και υγιή σχέση. Δυστυχώς, οι σχέσεις συνήθως δεν είναι ευεργετικές και για τους δύο συντρόφους και δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί από τους ανθρώπους που εγγράφονται στο sugar daters έχουν παρελθόν από μονόπλευρους δεσμούς. Εδιναν περισσότερα από όσα έπαιρναν και ένιωθαν σαν αντικείμενο εκμετάλλευσης των συντρόφων τους» λέει η Κέλλυ, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ιστοσελίδας.

Οπως περιγράφει η 19χρονη Σταυρούλα, όλα άρχισαν όταν πέρασε σε ΑΕΙ στην Αθήνα, στα 18 της, και μετακόμισε από την Καβάλα: «Με τα χίλια ζόρια έγινε αυτό. Η οικογένειά μου έχει πολλά οικονομικά προβλήματα και το τελευταίο πράγμα που ήθελαν οι γονείς μου ήταν να συντηρούν ακόμα ένα νοικοκυριό.

Επρεπε λοιπόν να βρω λύση. Βασικά να πιάσω δουλειά. Δεν μπορούσα ούτε τον μήνα να βγάλω». Οπως αποκαλύπτει η ίδια, ένα βράδυ του Ιουλίου καθόταν ως αργά στον υπολογιστή και έπεσε τυχαία στο site γνωριμιών. Ανοιξε λογαριασμό και έναν μήνα μετά της ήρθε e-mail. «Ο τύπος μένει στην Αθήνα και δουλεύει σε μία από τις πιο γνωστές ασφαλιστικές εταιρίες της Ελλάδας. Αργότερα κατάλαβα ότι από τη δουλειά που κάνει βγάζει πολλά λεφτά» λέει και συνεχίζει: «Κανονίσαμε να συναντηθούμε και βγήκαμε ραντεβού για ποτό. Συνεχίσαμε να βγαίνουμε και άρχισα να μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα γι’ αυτόν και για τη χλιδάτη ζωή που έκανε. Αρχισα να κολλάω μαζί του. Επειτα από μερικά ραντεβού, μου είπε πως με θέλει μόνο δικιά του, να τον φροντίζω και αυτός θα με βοηθά οικονομικά. Αρχισε να μου δίνει λεφτά κάθε φορά που βρισκόμασταν, χωρίς να του το ζητήσω. Τον Σεπτέμβριο μου πλήρωσε το νοίκι. Είναι περίεργο που βγάζω λεφτά χωρίς να δουλεύω. Το απολαμβάνω όμως και έχω ξεκουραστεί»!

Η 24χρονη Κατερίνα ένιωθε πάντα έλξη για άνδρες αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας και, όπως λέει, «μόλις ανακάλυψα το site γνωριμιών, ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή μου». Η νεαρή από τα Ιωάννινα γνώρισε διαδικτυακά έναν Θεσσαλονικιό, ο οποίος έχει εταιρία που εμπορεύεται ηλεκτρονικά τσιγάρα. «Επαθα σοκ όταν μου είπε ότι μου αγόρασε αεροπορικά εισιτήρια για να πάω στο ραντεβού μας στη Θεσσαλονίκη. Περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο στο εξοχικό του στη Χαλκιδική. Δέχτηκα αμέσως. Εννοείται πως κάναμε sex ασταμάτητα όλο το Σαββατοκύριακο! Εγώ έβγαλα 300 ευρώ από όλο αυτό» περιγράφει η φοιτήτρια. Από τότε ο Αντρέας κάνει ό,τι του ζητήσει το «sugar baby» του: «Τα δώρα είναι πολλά! Τι να πω πρώτο; Τσάντες, ρούχα, iPhone»!

Πάταγος (και στην χώρα μας) από το site γνωριμιών με τα 1.000 μέλη

Το SugarDaters.com κάνει θραύση στην Ελλάδα, αν και μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής. Εχει ήδη 1.000 μέλη, που δηλώνουν έτοιμα να εκπληρώσουν και την πιο τρελή φαντασίωση του στοργικού ηλεκτρονικού «μπαμπά» ή της «μαμάς» που θα τα… υιοθετήσει!

«Eίναι μία σοβαρή ιστοσελίδα γνωριμιών, η οποία άρχισε στη Δανία από τον Rikki Tholstrup Jοrgensen τον Μάρτιο του 2013. Στοχεύει ειδικά σε όλους όσοι ψάχνουν για μία αμοιβαία επωφελή σχέση. Ο ένας καλύπτει τις ανάγκες του άλλου» εξηγεί στην «Espresso» η Κέλλυ, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του site, και προσθέτει: «Βασίζεται σε ένα σκεπτικό το οποίο προωθεί σχέσεις και όχι υπηρεσίες. Το sex βγαίνει με φυσικό τρόπο στις σχέσεις τους. Κανείς δεν πληρώνεται για να κάνει sex! Δίνουμε μεγάλη βάση στη δημιουργία ενός ασφαλούς ιστοτόπου και γι’ αυτό ο έλεγχος των φωτογραφιών και των κειμένων προφίλ γίνονται ένα ένα με προσοχή, προκειμένου να εμποδίσουμε οποιουδήποτε είδους εκπόρνευση».

Παρότι η εναλλακτική οnline dating πλατφόρμα λειτουργεί στην Ελλάδα λίγους μήνες, καθημερινά όλο και περισσότεροι κάνουν εγγραφή. Τα sugar babes και τα boy toys είναι ηλικίας από 18 έως 35 χρόνων, ενώ οι ηλικίες των sugar daddies και των sugar mamas αρχίζουν συνήθως από τα 35 χρόνια και πρόκειται κυρίως για επιχειρηματίες με οικονομική άνεση. Οι περισσότεροι δεν είναι παντρεμένοι.

Για να εγγραφεί μια κοπέλα ως «su-gar baby» ή ένας άνδρας ως «toy boy» θα πρέπει να φτιάξει ένα προφίλ στο οποίο θα έχει τη φωτογραφία της/του. Παρουσιάζουν σε αυτό την προσωπικότητά τους, τον σωματότυπο, τα βασικά τους ενδιαφέροντα αλλά και το «μέσο εισόδημα» στο οποίο προσβλέπουν από αυτή την ενασχόληση! Τι ψάχνουν οι Ελληνίδες και οι Ελληνες μέσα από το εν λόγω site; «Μία πολυτελή ζωή, την άνεση που ποτέ δεν είχαν, κάποιον που θα τους συμπεριφερθεί με σεβασμό. Κοπέλες και νεαροί βγαίνουν με ώριμους άντρες και γυναίκες, αντίστοιχα, που τους αρέσουν και οι οποίοι είναι οικονομικά ευκατάστατοι. Δεν μπαίνουν στον ιστότοπο για να κοιμηθούν με οποιονδήποτε, δεν είναι εκεί για μόνο ένα βράδυ» τονίζει η Κέλλυ. Αλλά και τα ώριμα μέλη της παρέας πρέπει να περιγράφουν τον εαυτό τους, να δηλώνουν το μηνιαίο εισόδημά τους καθώς και να πληρώνουν στην ιστοσελίδα μηνιαία συνδρομή, που κυμαίνεται περίπου στα 50 ευρώ.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....