Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

«Δολώματα» ηδονής στο Skype!

Η περιπέτεια ενός νεαρού Παλαιστινίου, ο οποίος παγιδεύτηκε από 23χρονη (που ανήκε σε κύκλωμα εκβιαστών) και είδε το βίντεο με την αυτοικανοποίησή του να ανεβαίνει στο Youtube

Οι άγνωστες που θέλουν ξαφνικά να μπουν στη λίστα με τις επαφές ανδρών στο Skype δεν είναι γυναίκες που απλά επιζητούν κάποια cyber sex περιπέτεια. Αυτό ανακάλυψε με πολύ οδυνηρό τρόπο ο Σαμίρ, ένας νεαρός Παλαιστίνιος που βρέθηκε να εκβιάζεται με βίντεο, το οποίο τον έδειχνε να αυτοϊκανοποιείται μπροστά στη web camera.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

O νεαρός, που μίλησε για το πάθημά του στο BBC, αποκαλύπτει ότι ένα βράδυ άρχισε να του στέλνει μηνύματα στο Skype μια 23χρονη, της οποίας είχε δεχθεί το αίτημα, αν και δεν την γνώριζε, «επειδή έδειχνε πολύ καυτή». Η κοπέλα δήλωσε ότι είναι από τον Λίβανο και πως ζούσε με τη μεγαλύτερη αδελφή της. Επέλεγε δε αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας επειδή «βαριόταν, καθώς δεν δούλευε και δεν σπούδαζε» αλλά και επειδή η αδελφή της ήταν αυστηρή και δεν την άφηνε να κυκλοφορεί.

Ο νεαρός δεν άργησε να «τσιμπήσει» και όταν αυτή ξάπλωσε σ’ ένα κρεβάτι με ανοιχτή την κάμερα και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται, εκείνος δέχτηκε να συμμορφωθεί στο αίτημά της να ανοίξει επίσης την κάμερά του και να ακολουθήσει το παράδειγμά της. Οταν η κοπέλα ολοκλήρωσε, επέστρεψε στο πληκτρολόγιο και ρώτησε τον Παλαιστίνιο νεαρό τι δουλειά έκανε. Εκείνος για να την εντυπωσιάσει της είπε ότι το αντικείμενό του ήταν το μάρκετινγκ και ότι δούλευε στο Μιλάνο. Ξαφνικά η «συνεδρία» διακόπηκε, επειδή δήθεν μπήκε σπίτι η αυστηρή αδελφή.

Μήνυμα στο facebook

Μισή ώρα αργότερα ο άνδρας έλαβε στο facebook ένα μήνυμα από έναν άνδρα που τον ενημέρωνε ότι είχε στην κατοχή του βίντεο, το οποίο τον έδειχνε να αυτοϊκανοποιείται. Του το έστειλε για του λόγου το αληθές. «Εχω λίστα με τους φίλους και την οικογένειά σου στο fb. Τη μαμά σου, την αδελφή σου, τα ξαδέρφια σου. Εχεις μία εβδομάδα να μου στείλεις 5.000 ευρώ ή θα τους στείλω το βίντεο» του είπε.

Ο Σαμίρ άρχισε να τους σβήνει από τις επαφές του, αλλά ο άνδρας επανήλθε με μήνυμα στο WhatsApp. Του εξήγησε ότι δεν είχε τόσα χρήματα και εκείνος απλώς κατέβασε το «τίμημα» στα 2.000 ευρώ. Οι απειλές κλιμακώνονταν και τελικά ανέβασε το βίντεο για κάποιο διάστημα στο YouTube. Επειτα από απανωτά reports ο Παλαιστίνιος κατάφερε να κατέβει το βίντεο, αλλά δεν ξέρει ποιος μπορεί να το είδε.

Οι καλά γνωρίζοντες τις απάτες του διαδικτύου εκτιμούν ότι ο άνδρας που έκανε τον εκβιασμό ήταν πιθανότατα από το Ουέντ Ζεμ, μια μικρή πόλη στο κεντρικό Μαρόκο που έχει εξελιχθεί σε… Silicon Valley του ιντερνετικού εκβιασμού, με σεξουαλικές παγίδες που στοχεύουν κυρίως άνδρες από τον αραβικό κόσμο, για τους οποίους το σεξ είναι η αχίλλειος πτέρνα τους λόγω των αυστηρών κανόνων που επιβάλλει το Κοράνι. Εκεί υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν 500 ευρώ την ημέρα από αυτή τη δουλειά, ενώ οι δρόμοι είναι γεμάτοι με ακριβές μηχανές και αυτοκίνητα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...