Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Κούκλα ελικοπτερού για ειδικές αποστολές

Εκλεψε την παράσταση στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης η όμορφη αρχιλοχίας Μαρία Ζηρίδου

t235t53Ενα από τα πρόσωπα που κέρδισαν τις εντυπώσεις στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης ήταν μια όμορφη νεαρή σε ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού, που συμμετείχε στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Η ελικοπτερού για ειδικές αποστολές, αρχιλοχίας Μαρία Ζηρίδου προκάλεσε τον γενικό θαυμασμό με τον δυναμισμό αλλά και την ομορφιά της.

Μια τόσο δυναμική γυναίκα δεν θα μπορούσε παρά να έχει ενδιαφέροντα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη! Οταν δεν πετάει ελικόπτερα, η όμορφη Σαλονικιά ασχολείται με τις καταδύσεις, το σνόουμπορντ, την αναρρίχηση και άλλες extreme δραστηριότητες, που οι περισσότεροι άντρες βλέπουν μόνο στην… τηλεόραση. Ανήμερα την 28η Οκτωβρίου το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν είδε τα στρατιωτικά ελικόπτερα να πραγματοποιούν χαμηλές πτήσεις πάνω από τον χώρο της παρέλασης της Θεσσαλονίκης.

Κάμερες

Αμέσως οι τηλεοπτικές κάμερες στράφηκαν στον ουρανό για να καταγράψουν το εντυπωσιακό θέαμα, ενώ, αμέσως μετά, στις τηλεοράσεις έφτασε η εικόνα από το εσωτερικό του ελικοπτέρου UH-1 Huey της Αεροπορίας Στρατού, που έδειχνε σε πρώτο πλάνο την Ελληνίδα υπαξιωματικό στη θέση του συγκυβερνήτη να εκπληρώνει άψογα τα καθήκοντά της σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος. Ετσι, η όμορφη αρχιλοχίας έγινε αμέσως η πρωταγωνίστρια της φετινής παρέλασης, με το όνομά της να γίνεται γνωστό στο πανελλήνιο και τη φωτογραφία της να
παίζει σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Η Μαρία Ζηρίδου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών. Μόλις αποφοίτησε από τη σχολή, τοποθετήθηκε στην Αεροπορία Στρατού, όπου εκπαιδεύτηκε με επιτυχία στον χειρισμό ελικοπτέρων. Σήμερα είναι συγκυβερνήτης και υπηρετεί στο 3ο Τάγμα Ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

ewrweter 2Το συγκινητικό μήνυμα του πιλότου του F-16

Ρίγη συγκίνησης στους απανταχού Ελληνες έστειλε με το μήνυμά του ο πιλότος του F-16 που έκλεισε τη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης με μία εντυπωσιακή αεροπορική επίδειξη.

Ο λόγος για τον επισμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας Σωτήρη Στράλη, που το 2011 έλαβε τον τίτλο του κορυφαίου πιλότου του ΝΑΤΟ. «Με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια, πετώντας στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, θα κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, θα κρατήσουμε την Ελλάδα μας ψηλά. Χρόνια πολλά, Θεσσαλονίκη. Χρόνια πολλά, Ελλάδα» ανέφερε ο επισμηναγός αφού ολοκλήρωσε τους περίτεχνους ελιγμούς με το F-16 που άφησαν άφωνους όλους τους παρευρισκομένους. Ο ιπτάμενος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων «ΖΕΥΣ» κατάγεται από τη Βέροια και είναι ένας από τους πιο έμπειρους χειριστές της Π.Α., με περισσότερες από 1.700 ώρες πτήσης.

ewrweter 1Η 54χρονη σημαιοφόρος

Εκανε το όνειρό της πραγματικότητα να καθίσει ξανά στα σχολικά θρανία και τελικά… διέπρεψε μια 54χρονη (!) μαθήτρια στην Πάτρα. Η κυρία Γιώτα, μητέρα τριών αγοριών που σπουδάζουν, αποφάσισε να επιστρέψει στα θρανία και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει. Με μέση βαθμολογία 19,5 επελέγη από τους καθηγητές του 3ου ΕΠΑ.Λ. Πάτρας να είναι σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου! «Ηταν όνειρο ζωής για μένα το να οριστώ σημαιοφόρος» είπε η ίδια σε τοπικά μέσα.

Πρωτιά για την ΕΡΤ1

Την πρώτη θέση τηλεθέασης κατέλαβε την περασμένη Παρασκευή η ΕΡΤ1 κατά τη διάρκεια της μετάδοσης της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, με το ποσοστό τηλεθέασης να αγγίζει ακόμα και το 37,2%. Συγκεκριμένα, την τηλεοπτική μετάδοση της παρέλασης παρακολούθησαν 695.088 τηλεθεατές (1.476.673 την είδαν για έστω ένα λεπτό) με μέσο μερίδιο τηλεθέασης ewrweter 329,3% στο σύνολο του κοινού από τις 11.00 μέχρι και τις 13.30.

Αν και κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα σχετικά με τη διεξαγωγή και μετάδοση ή όχι της παρέλασης, τα ποσοστά έδειξαν πως το κοινό παρακολουθεί τις εορταστικές εκδηλώσεις, και μάλιστα και φέτος ήταν εξίσου υψηλά με τα περσινά. 

Αριστούχος με μαντίλα

Κέρδισε το χειροκρότημα, τα βλέμματα, τα φωτογραφικά φλας αλλά και ποικίλα σχόλια η σημαιοφόρος με τη μαντίλα στο Σύνταγμα!

Η αριστούχος μαθήτρια κράτησε τη γαλανόλευκη ανήμερα την 28η Οκτωβρίου και εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ ή μίνι φούστα, όπως οι συμμαθήτριές της.

Η μικρή παρέλασε με μαντίλα, ζακέτα και παντελόνι, ενώ την παρουσία της επιβράβευσαν με το χειροκρότημά τους γονείς που παρακολουθούσαν τη μαθητική παρέλαση. Ωστόσο υπήρξαν και αρνητικά σχόλια, όπως ανάρτηση στο facebook της Βέφας Αλεξιάδου! 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...