Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Δίδυμη» τραγωδία στις γραμμές του τρένου

18χρονη έδωσε τέλος στη ζωή της με τον ίδιο τρόπο που αυτοκτόνησε ο συνομήλικος αγαπημένος της πριν από περίπου έναν μήνα

Θλιβερός «πρωταγωνιστής» σε «δίδυμη» τραγωδία στις γραμμές του τρένου έγινε ένα ζευγαράκι, μαθητές Λυκείου, οι οποίοι έβαλαν τέλος στη ζωή τους με τον ίδιο τρόπο και με διαφορά 37 ημερών στην Ημαθία! Επειτα από τόσες μέρες θλίψης για τον χαμό του 18χρονου αγαπημένου της (και αφού φέρεται ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μία φορά μετά την κηδεία του), η κοπέλα στάθηκε στις ράγες ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στις 18.15, με αποτέλεσμα να την παρασύρει η αμαξοστοιχία.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Η γλυκιά Ευαγγελία, μαθήτρια της γ΄ λυκείου, που είχε κόψει τα μακριά μαλλιά της και τα είχε βάψει ξανθά (όπως ήταν του συντρόφου της), έδωσε τέλος στη ζωή της, όπως είχε κάνει ο 18χρονος Ιωακείμ στις 21 Σεπτεμβρίου. Το κορίτσι πήρε από τη Θεσσαλονίκη το τρένο στις 18.05 και σταμάτησε στη στάση της Αλεξάνδρειας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του alexandriamou.gr, άρχισε να περπατά προς την αντίθετη κατεύθυνση (προς Θεσσαλονίκη) κατά μήκος της αριστερής πλευράς των γραμμών. Περίπου στις 18.15, μεταξύ Αλεξάνδρειας – Παλαιοχωρίου, εμφανίστηκε ο συρμός δύο βαγονιών (automotrice) και τότε η 18χρονη ανέβηκε στις ράγες.

tqew4weert 2

Εντρομος ο μηχανοδηγός που είδε το κορίτσι να στέκεται εκεί άρχισε να κορνάρει, ενώ πατούσε φρένο σε μια απέλπιδα προσπάθεια να προλάβει το κακό. Αναυδος, όμως, είδε πως η κοπέλα με τα κοντοκουρεμένα ξανθά μαλλιά όχι μόνο δεν έκανε στην άκρη, αλλά φέρεται ότι σήκωσε τα χέρια της και ανέκφραστη του έκανε νόημα να πάει καταπάνω της! Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο μηχανοδηγός, το βαγόνι τη χτύπησε και την τραυμάτισε θανάσιμα. Οπως έγινε γνωστό, η οικογένεια της 18χρονης δεν γνώριζε τον βαθμό που είχε βυθίσει στη θλίψη την κόρη τους η αυτοκτονία του αγοριού της, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την κηδεία του στη Σταυρούπολη είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

tqew4weert 3

Ο Ιωακείμ με τα χρυσόξανθα βαμμένα μαλλιά «έφυγε» το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου στην Κορυφή Ημαθίας, όταν από τη Θεσσαλονίκη πήρε το τρένο με προορισμό την Αλεξάνδρεια δίχως να βγάλει εισιτήριο. Σύμφωνα με όσα είπε μία γυναίκα που επέβαινε στο ίδιο βαγόνι, ο ελεγκτής του ζήτησε το εισιτήριό του αλλά ο μαθητής του απάντησε ότι δεν είχε κόψει. Τότε ο υπάλληλος του είπε να κατέβει στην επόμενη στάση, όμως ο νεαρός δεν υπάκουσε. Αμέσως ο ελεγκτής, μιλώντας από το μικρόφωνο για να ακούσουν όλοι οι επιβάτες, ζήτησε από «τον επιβάτη με το χρυσοκίτρινο μαλλί να κατέβει στην επόμενη στάση».

Αιφνιδίασε τον μηχανοδηγό

Τελικά, κατέβηκε στη στάση και καταρρακωμένος περπάτησε προς το Πλατύ, όταν ένα χιλιόμετρο μετά σταμάτησε στο σημείο Κορυφή. Κρύφτηκε πίσω από κάτι κλαδιά και, όταν άρχισε να σουρουπώνει, άκουσε το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα να πλησιάζει. Μόλις ο συρμός των έξι βαγονιών πλησίασε, το αγόρι πετάχτηκε στις ράγες αιφνιδιάζοντας τον μηχανοδηγό, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

tqew4weert 4

Πάντως πάτησε φρένο αλλά μάταια, αφού σταμάτησε περίπου 500 μέτρα μακριά, έχοντας διαμελίσει το άτυχο παλικάρι. Κατά πληροφορίες, ο 18χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα (φέρεται ότι ακολουθούσε και φαρμακευτική αγωγή), ήταν παιδί διαζευγμένων γονιών, ενώ στο σχολείο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για περιστατικά bullying σε βάρος του εσωστρεφούς μαθητή.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...