Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Η Γιάννα «καρφώνει» από μακριά τον Αλέξη

Τα αιχμηρά σχόλια της Αγγελοπούλου για τον πρωθυπουργό και πρώην φίλο της

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Τα αιχμηρά σχόλια της Αγγελοπούλου για τον πρωθυπουργό και πρώην φίλο της

Μεγάλες αποστάσεις παίρνει από τον πρώην φίλο της και πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα, η «σιδηρά κυρία» λέει ξεκάθαρα ότι ο πρωθυπουργός είχε και έχει αποτυχίες εξαιτίας της απροετοιμασίας του σε πολλά θέματα, στα οποία εκείνη προσπάθησε να τον βοηθήσει: «Προσπάθησα να τον βοηθήσω να δει τον μεγάλο κόσμο, στο εξωτερικό, ο ίδιος παραδεχόταν ότι δεν είχε την πείρα ακόμα».

Φεύγει με χίλια

Οταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας «τα έκανε θάλασσα» πέρυσι στη συνάντησή του με τον Μπιλ Κλίντον, εκείνη δηκτικά απάντησε: «Εγώ πάντα, όταν προετοιμαζόμουν για κάτι μεγάλο, όχι μόνο λάμβανα υπόψη μου τις συμβουλές εκείνων που θεωρούσα καλύτερους από εμένα, αλλά θυμόμουν ένα από τα αγαπημένα μου μότο, που είναι: προετοιμασία, προετοιμασία, προετοιμασία… Ο καθένας λοιπόν είναι υπεύθυνος για τις πράξεις, για την παρουσία του, για τις επιτυχίες του ή τις αποτυχίες του». Η Γιάννα φαίνεται πως τώρα που βρίσκεται σε απόσταση και από την Αθήνα, αλλά και από τον φίλο της Αλέξη, βλέπει καλύτερα την εικόνα του και φεύγει μακριά με χίλια!

Η εξόρμηση του Κώστα Καραμανλή


f2 16

Για πολλοστή φορά ταξίδεψε στην αγαπημένη του Ηπειρο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που περπάτησε παντού και συνομίλησε με όλους όσοι τον είδαν. Το τριήμερο πέρασε με παραδοσιακά πιάτα και άφθονο κόκκινο κρασί. Το Δολό Ιωαννίνων, μόλις 20 χιλιόμετρα από την Κακαβιά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, είναι για τον κ. Καραμανλή ο παράδεισος. Είναι σχεδόν η τέταρτη φορά που το επισκέπτεται, και μάλιστα τον Απρίλιο του 2012 είχε περάσει εκεί το Πάσχα του. Χρειάζεται η ξεκούραση, πρόεδρε, γιατί ως φαίνεται οι μέρες της ησυχίας μοιάζουν να τελειώνουν!

Πολίτης ο γιος της Διαμαντοπούλου

f3 15
Ο γιος της πρώην υπουργού Αννας Διαμαντοπούλου, ο Χάρης, που μικρός ήταν πάντοτε μαζί της, «μόνιμο αξεσουάρ της μαμάς του» στα αεροδρόμια, πήρε απολυτήριο από τον Στρατό αυτό το Σαββατοκύριακο.
Η χαρά της μαμάς Αννας δεν περιγράφεται και φαίνεται πολύ στα λεγόμενά της: «Πολίτης! Πέρασε γρήγορα για μας, δύσκολα βέβαια για αυτούς. Ηρθε σπίτι μετά από 9 μήνες. Γνώρισε τη βόρεια Ελλάδα, Νευροκόπι, Θεσσαλονίκη και… hot spots. Πετάει κάτι “πλλλάκα με κάνεις” και διηγείται με σπαρταριστό χιούμορ και μπόλικη υπερβολή τα επεισόδια του… σίριαλ “εκεί που αρχίζει ο Στράτος σταματάει η λογική”. Τα παιδιά μας… μονάδα μέτρησης του χρόνου! Πότε ήταν μωρά, ποτέ έφηβοι, να σου άντρες αντιμέτωποι πια με τη ζωή…» Καλός πολίτης, λοιπόν, Αννα!

f5 7
Με ένα πολύ αιχμηρό tweet υποδέχτηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τις ειδήσεις των τελευταίων ημερών περί ανασχηματισμών: «Ζητούνται ανεπάγγελτοι πρώην υπουργοί και μωροφιλόδοξοι πρώην “επαναστάτες”, θεωρητικοί της ρήξης, για επαγγελματική/κυβερνητική αποκατάσταση». Τόση κακία για τους πρώην συντρόφους σου, Ζωή; Τώρα είδες τα τόσα τρωτά τους; Τόσα χρόνια ήταν όλα μέλι γάλα;

Το… μεγαλύτερο καμάκι της Χίου

f4 8

Ρομαντικός ο πρώην υπουργός και νυν στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Κωστής Μουσουρούλης. Πέρασε στη γενέτειρά του, τη Χίο, το τριήμερο και είπε να μας το υπενθυμίσει παρουσιάζοντάς μας το μεγαλύτερο… καμάκι της Χίου! «Στο λιμάνι με τον κυρ Αλέκο, το πιο δυνατό καμάκι της Χίου» λέει ο ίδιος. Ελπίζω να πήρες μαθήματα, Κώστα, αφού είναι ο νούμερο ένα καμακοφόρος! Η Αννα Καραμανλή το ξέρει αυτό;

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...