Ασφαλιστικό γραφείο InsureGioka

Το ασφαλιστικό γραφείο InsureGioka ιδρύθηκε το 1990 από την Κα Γκιόκα Μαγδαληνή, η οποία δραστηριοποιήθηκε στο κλάδο των ασφαλίσεων ζωής και υγείας. Διαρκώς αναπτυσσόμενη και ελληνικών συμφερόντων επιχείρηση 2ης γενιάς στηρίζεται σε τεχνογνωσία 26 ετών.

Το ασφαλιστικό πρακτορείο ενεργοποιείται από το 2003 και συνεργάζεται με τους πιο ισχυρούς ασφαλιστικούς οίκους, παρέχει πλήρη και πρωτοποριακή ασφαλιστική κάλυψη σε μεγάλες και γνωστές βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και σε δεκάδες ασφαλισμένους ιδιώτες.

Το ασφαλιστικό μας πρακτορείο ακολουθεί μια ορθολογική πολιτική, με την οποία καταφέρνει να ανταποκρίνεται στις σημερινές υψηλές απαιτήσεις που επικρατούν στον χώρο παροχής υπηρεσιών ασφάλισης.

Άμεσος στόχος της διοίκησης είναι μέσα από την τυποποίηση των εσωτερικών διαδικασιών της, να παραμένει μπροστά από τις εξελίξεις και να συνεχίζει να προσφέρει σύγχρονα, αξιόπιστα και ευέλικτα προϊόντα, με ανταγωνιστικό κόστος.

Όραμα της ήταν και παραμένει, η σταθερή και συνεχόμενη υγιής ανάπτυξη του μεγέθους της, διατηρώντας την υπάρχουσα αξιοπιστία της και ενισχύοντας την δυναμική της παρουσία στην εγχώρια ασφαλιστική Αγορά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ