Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Πετυχημένη η συνταγή του το «Τι θα φάμε σήμερα μαμά;»

Σημείωσε πολύ καλή τηλεθέαση.

Τελείωσε η σεζόν και φαίνεται πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει τον απολογισμό της. Ετσι η chef και μαμά Νταϊάν Κόχυλα μέσα από τον Alpha και την εκπομπή «Τι θα φάμε σήμερα μαμά;» απέδειξε πως η νόστιμη και πλούσια ελληνική κουζίνα βασίζεται στις ποιοτικές πρώτες ύλες, στην παρέα και στις απλές καθημερινές στιγμές. Η επιτυχία της εκπομπής αποτυπώθηκε και στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινoύ, με έμφαση στις γυναίκες ηλικίας 25-44, καθώς η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο στη σεζόν 19,2%. Η καταξιωμένη chef απενοχοποίησε την Ελληνίδα μαμά η οποία χρειάζεται να δουλέψει, αλλά και να φροντίσει την οικογένειά της, δείχνοντάς της πώς με τα πιο απλά υλικά που έχουμε μέσα στο ψυγείο μας μπορούμε να μαγειρέψουμε τα πιο εύγευστα πιάτα. Να σημειώσουμε πως μέσα από τα 98 επεισόδια των εκπομπών η Νταϊάν παρουσίασε 204 συνταγές. Μας χάρισε απλές και νόστιμες μαγειρικές ιδέες για το χριστουγεννιάτικο και το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας, για την περίοδο της Σαρακοστής και για το Πάσχα, μένοντας πιστή στις ελληνικές γεύσεις. Δεν έλειψαν όμως από την κουζίνα της και οι ασιατικές, αμερικανικές, μεξικανικές και αφρικανικές γευστικές προτάσεις. Επίσης, η σεφ φάνηκε και κοινωνικά ευαισθητοποιημένη, αφού ετοίμασε φαγητό για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΜΠΟΡΩ» συμμετέχοντας ενεργά στον φιλανθρωπικό του αγώνα. Και επειδή λένε ότι οι Ικαριώτες ξέρουν το μυστικό της μακροζωίας, η Νταϊάν Κόχυλα το μοιράστηκε μαζί μας αποκαλύπτοντας ότι τα φαγητά που επιλέγουμε να μαγειρέψουμε θα πρέπει να είναι βασισμένα στα προϊόντα που παράγει η φύση κάθε εποχή.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα