Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Βγάλ’ τον απ’ τη μέση»

Η σατανική σύζυγος πίσω από τον φόνο (όπως ομολόγησε ο εραστής της) του 32χρονου Ελληνα στη Γερμανία

Αν και ομολόγησε πως σκότωσε τον 32χρονο Αντώνη Χριστοφάκη για τα μάτια της Γερμανίδας συζύγου του άτυχου Κρητικού, ο 28χρονος φίλος του με τις διαφορετικές καταθέσεις του «θολώνει» το τοπίο για το έγκλημα στα σύνορα Γερμανίας – Αυστρίας. «Βγάλ’ τον απ’ τη μέση» φέρεται ότι παρότρυνε τον εραστή της η γυναίκα του άτυχου άντρα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο βαλλιστικός έλεγχος φέρνει στο φως νέο στοιχείο!

ΑΠΟ ΤΙΣ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ,
ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για δύο όπλα, αλλά έχει βρεθεί μόνο το ένα! Ο 28χρονος, που ανακρίνεται ακόμη από τις Αρχές, έχει μιλήσει και για εμπλοκή κυκλώματος παράνομης διακίνησης προσφύγων! «Εκείνη είχε την ιδέα. Μου είπε “αν μ’ αγαπάς, πρέπει να τελειώνουμε μαζί του”» φέρεται ότι είπε σε μία από τις ομολογίες-σοκ ο 28χρονος Ελληνας. Οπως ανέφερε στην «Espresso» ο δικηγόρος του Γιώργος Βλαχόπουλος, την προτροπή και την ηθική αυτουργία στο έγκλημα φέρεται ότι έχει επιβεβαιώσει και η 27χρονη Γερμανίδα σύζυγος του θύματος στη δική της κατάθεση.

Ωστόσο, ο νεαρός έχει βάλει στο κάδρο των ερευνών και κύκλωμα παράνομης διακίνησης προσφύγων, υποστηρίζοντας πως είχαν πάει να ελέγξουν το πέρασμα στα σύνορα και υπήρχε επαφή με κύκλωμα για μεταφορά ανθρώπων, αφήνοντας υπονοούμενα για διαφωνία με τους ανθρώπους του κυκλώματος. Την κατάσταση μπερδεύουν ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα του βαλλιστικού ελέγχου.

Συμπληρωματική απολογία

«Το θύμα πέτυχαν 11 σφαίρες, εκ των οποίων οι έξι προκάλεσαν τον θάνατο. Αυτές προέκυψε πως προέρχονται από το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του πελάτη μου. Ομως οι υπόλοιπες φαίνεται ότι προέρχονται από διαφορετικό όπλο! Αυτή την ενημέρωση έχω από την αυστριακή αστυνομία» επισημαίνει ο κ. Βλαχόπουλος. Τόσο ο 28χρονος όσο και η 27χρονη θα δώσουν συμπληρωματική απολογία τη Δευτέρα προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα θολά σημεία.

Την ίδια στιγμή, αγώνα δρόμου έχει ξεκινήσει η οικογένεια του Αντώνη Χριστοφάκη για να έρθει στην Ελλάδα η εξάχρονη κόρη του, «το Μαριώ», όπως φώναζε χαϊδευτικά τη μονάκριβη κορούλα του ο Αντώνης Χριστοφάκης. «Θα κάνουμε τα πάντα για να έρθει το παιδί να μείνει με εμάς, μακριά από το αρρωστημένο περιβάλλον όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή» είπε από την Κρήτη πρόσωπο του στενού κύκλου της οικογένειας.

Πάντως, κατά πληροφορίες, η σατανική Γερμανίδα σύζυγος του 32χρονου έκανε εξουσιοδότηση για να μείνει η κόρη της στη Γερμανία με την αδελφή της. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία στους συγγενείς του αδικοχαμένου Κρητικού.

Ο αδελφός του Αντώνη βρίσκεται ακόμα στο Μόναχο, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Με τη βοήθεια της ομογένειας προσπαθεί να διευθετήσει το ζήτημα της μεταφοράς της σορού στην Κρήτη, ώστε να γίνει η ταφή στο χωριό του, τον Σίβα Ηρακλείου.

Κι αυτό γιατί έχουν εξαφανιστεί όλα τα προσωπικά έγγραφα του 32χρονου, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές Αρχές να δυσκολεύονται να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για να ανάψει το πράσινο φως και να μεταφερθεί η σορός στην Ελλάδα έχει παρέμβει η ελληνική πρεσβεία. Η δικηγόρος της οικογένειας Χριστοφάκη, η Δανάη Κατσάνου, είπε ότι εκπροσωπεί τους συγγενείς του θύματος στη Γερμανία, όμως δεν θα μπορέσει να παραστεί στη δίκη για τη δολοφονία στην Αυστρία.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...