Η Ελληνοαμερικανίδα γιόρτασε τα γενέθλιά της και στην Αθήνα έχοντας στο πλευρό της πολλά αγαπημένα της πρόσωπα.
Δεν της έφτασε ένα πάρτι για τα γενέθλιά της στην Αμερική, η Μαρία Μενούνος μάζεψε τους Ελληνες φίλους της, αλλά και συγγενείς σε γνωστό ιταλικό στέκι στο Μαρούσι για να γιορτάσει άλλη μία φορά τα 35 της χρόνια. Αφού έγινε νονά της μικρής Μάργκως Πατίτσα, αποφάσισε να συνεχίσει το… γλεντοκόπι την επόμενη μέρα, με τα ευτράπελα να δίνουν και να παίρνουν. Το πάρτι ήταν προγραμματισμένο για τις 9.30, όμως η Μαρία έφτασε με καθυστέρηση τουλάχιστον μιάμισης ώρας, καθώς χάθηκε στη λεωφόρο Συγγρού. Προφανώς μπέρδεψαν τις κατευθύνσεις αφού αντί να πάνε βόρεια, πήγαν νότια και έχασαν τον δρόμο. Αυτό βέβαια δεν χάλασε καθόλου το κέφι της Ελληνοαμερικανίδας, που έφτασε στο προγραμματισμένο σημείο χαμογελαστή και λαμπερή φορώντας ένα πολύχρωμο κοκτέιλ φόρεμα και συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Kevin Undergaro και τους γονείς της Λίτσα και Κωνσταντίνο.
Εκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι η Μαρία αντί για ψιλοτάκουνες γόβες, επέλεξε να φορέσει ίσια σανδάλια από τη συλλογή της Μαριέττας Χρουσαλά, όπως έκανε άλλωστε και η κουμπάρα της – μάλιστα, οι δυο τους πόζαραν όλο χάρη με τα καινούργια τους παπούτσια. Στα highlights της βραδιάς ήταν η τούρτα της 35χρονης παρουσιάστριας, η οποία είχε επάνω φωτογραφία της με τον σύντροφό της αλλά και τους γονείς της. Το πόση αγάπη έχει στους συγγενείς της φάνηκε από το γεγονός ότι όταν ο θείος της λέρωσε το παντελόνι του με κρασί, εκείνη έσπευσε να βρει τρόπο να το καθαρίσει. Εκτός από το… σόι της Μαρίας, στο πάρτι παραβρέθηκαν ακόμη η Φανή Χαλκιά, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, η Ελενα Παπαβασιλείου με την καλή της φίλη Σόφη Πασχάλη, η Αννα Πρέλεβιτς με την παρέα της, η Εύα Καϊλή φανερά αδυνατισμένη, ο Νίκος Αναδιώτης με την εγκυμονούσα σύζυγό του Βασιλική και πολλοί ακόμα.
Οι… αμαρτίες της Δούκισσας με τα γλυκά
Μπορεί να έχει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της σόουμπιζ, κάνει όμως τις ατασθαλίες της. Η Δούκισσα Νομικού ήταν καλεσμένη στη βάφτιση της μικρής Μάργκως Πατίτσα και μάλιστα έκλεψε τις εντυπώσεις με το υπέροχο φόρεμα που επέλεξε για την περίσταση. Ωστόσο, αντί να ενημερώνει διαδικτυακά για τα… παρασκήνια της ιδιαίτερης αυτής ημέρας, δεν σταμάτησε να «ανεβάζει» φωτογραφίες στο Τwitter από τα γλυκίσματα που δοκίμασε στη δεξίωση, ενώ σε μία από αυτές σχολίασε ότι έφαγε ακόμη και το… ντεκόρ.

