Αυτοκίνητα-έργα τέχνης

Η ζωγράφος Τάνια Δημητρακοπούλου εγκαινίασε την έκθεσή της με τίτλο «Cars» στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου.

Με φόντο τα ιστορικά και μοναδικά αυτοκίνητα της συλλογής του Θεόδωρου Χαραγκιώνη η ζωγράφος Τάνια Δημητρακοπούλου εγκαινίασε την έκθεσή της με τίτλο «Cars» στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου. Η σπανιότητα των θρυλικών οχημάτων της συλλογής παντρεύτηκε με τα έργα τέχνης πολλών ταχυτήτων και υψηλής καλλιτεχνικής αξίας που αποτύπωσε στον καμβά της η ταλαντούχα ζωγράφος. Η εκδήλωση, που την επιμελήθηκαν η Κατερίνα Κορομπίλη και η Βίβιαν Μπούμη, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους φιλότεχνους καλεσμένους και fans των executive cars, από το ζεύγος Κορωνιά μέχρι τη Μαρία Βιγκοπούλου και τον Στέφανο Νέρη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...

Κι όμως είναι 60 χρονών! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;