Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ούτε στον… ύπνο της 2.560 € η Νοτοπούλου

Το «δώρο» του Τσίπρα στην 28χρονη διευθύντρια του «Μαξίμου του Βορρά» την ημέρα της γιορτής της και οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποκομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης

Το «δώρο» του Τσίπρα στην 28χρονη διευθύντρια του «Μαξίμου του Βορρά» την ημέρα της γιορτής της και οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποκομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης

Με μισθό 1.960 ευρώ και επίδομα θέσης 600 ευρώ, η διευθύντρια του νεοσύστατου γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη θα αμείβεται μηνιαία με 2.560 ευρώ, ενώ προβλέπεται και αποζημίωση η οποία συνδέεται με την εργασία πέραν του ωραρίου.

Ο διορισμός, οι αποδοχές αλλά και οι υποχρεώσεις της 28χρονης διευθύντριας του «Μαξίμου του Βορρά» Κατερίνας Νοτοπούλου δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ (ανήμερα της ονομαστικής εορτής της στις 25 Νοεμβρίου), κάνοντας ιδιαίτερη αίσθηση, όπως και η πρόβλεψη για στελέχωση του γραφείου με μετακλητούς υπαλλήλους, πιστοποιώντας ότι πήγαν περίπατο οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για αποκομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης.

Τα εγκαίνια του νέου γραφείου έγιναν το περασμένο Σάββατο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και σύμφωνα με το ΦΕΚ η κυρία Νοτοπούλου διορίζεται από 23/11/2016 στη θέση της «προϊσταμένης στο Γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού» και θα αμείβεται με τις «κάθε είδους αποδοχές που αντιστοιχούν κάθε φορά στον 1ο βαθμό της κατηγορίας ειδικών θέσεων», δηλαδή 1.960 ευρώ, συν 600 ευρώ το επίδομα θέσης. Σε αυτές προστίθενται οι αμοιβές για την πέραν του νομίμου ωραρίου εργασία και πιθανώς και «αποζημίωση η οποία συνδέεται με την άσκηση ιδιαίτερων ή σημαντικών καθηκόντων (job based remuneration)».

Υποβολή προτάσεων
Στην αρμοδιότητα του Γραφείου Θεσσαλονίκης «ανήκει η παρακολούθηση, επεξεργασία και υποβολή προτάσεων στον πρωθυπουργό για την ενίσχυση του κυβερνητικού έργου στη βόρεια Ελλάδα, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία και τους τοπικούς φορείς».

Τέλος, αναφορικά με την εσωτερική διάρθρωση και σύνθεση του προσωπικού του γραφείου Θεσσαλονίκης, καθορίζονται μια θέση προϊσταμένου, μια θέση ειδικού συμβούλου – συνεργάτη και δύο θέσεις μετακλητών υπαλλήλων, οι οποίοι κατατάσσονται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα