Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Βόλτα στο κέντρο με τον γιο της Φιλίπα Μάθιους

Ο 18χρονος κούκλος Chris Theo, που κάνει (και αυτός) καριέρα μοντέλου, ήρθε στην Ελλάδα έπειτα από 17 χρόνια για φωτογράφιση

Ο κούκλος γιος της Φιλίπα Μάθιους ήρθε στην Αθήνα και ο φακός της «Espresso» τον «τσάκωσε» να κάνει τις βόλτες του στο ιστορικό κέντρο!

ΑΠΟ ΤΗ  
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ
Φωτό: Τάσος Κοντοκώστας

Ο πανύψηλος 18χρονος Ελληνοαυστραλός Χρήστος Θεοδωρίδης ή Chris Theo, όπως είναι το καλλιτεχνικό όνομά του, ταξίδεψε στην Ελλάδα ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια, προκειμένου να φωτογραφηθεί για γνωστό περιοδικό μόδας.

Επίσης, συναντήθηκε με τον πολυαγαπημένο του πατέρα, τον επιχειρηματία Αλέξη Θεοδωρίδη (με τον οποίο δεν βλέπεται και πολύ συχνά, έπειτα από το διαζύγιο του τελευταίου με το σούπερ μοντέλο των 90s), φίλους, αλλά και στενούς συγγενείς.

Εκμεταλλευόμενος τον καλό καιρό, ο νεαρός, που βαδίζει στα χνάρια της μητέρας του και τα δύο τελευταία χρόνια κάνει καριέρα μοντέλου στη μακρινή ήπειρο, επισκέφθηκε τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου μοντέλων X-Ray Models, με το οποίο συνεργάζεται, ενώ δεν παρέλειψε να ξεναγηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Περπάτησε στον ιστορικό δρόμο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και φωτογραφήθηκε μπροστά στο κτίριο της Βουλής, στο Σύνταγμα. Κατόπιν ανέβηκε προς το Κολωνάκι και συναντήθηκε με τον Βασίλειο Κωστέτσο στο ατελιέ του.

Ο σχεδιαστής μόδας συζήτησε, μεταξύ άλλων, με τον 18χρονο και το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας τους, εκμεταλλευόμενος φυσικά τη γνωριμία του με τη μητέρα του Φιλίπα Μάθιους, που ήταν για αρκετά χρόνια μούσα του Ελληνα δημιουργού.

«Το κορμί»

Τη δεκαετία του ’90 η Αυστραλέζα καλλονή Φιλίπα Μάθιους υπήρξε ένα από τα γνωστότερα top models στην αθηναϊκή ελίτ της μόδας. «Το κορμί», όπως ήταν το παρατσούκλι της, ήρθε στην Ελλάδα και γρήγορα εγκαταστάθηκε μόνιμα, αφού την αγάπησε σαν δεύτερη πατρίδα του. Αμέτρητα εξώφυλλα, φωτογραφίσεις, διαφημίσεις, ντεφιλέ, αυτόγραφα και κοσμικά πάρτι συμπεριλαμβάνονταν στην καθημερινότητα της Φιλίπα, η οποία μαζί με τη Βίκυ Κουλιανού αποτελούσαν το πιο καυτό fashion δίδυμο της εποχής.

Ο σφοδρός έρωτάς της με τον γοητευτικό επιχειρηματία Αλεξ Θεοδωρίδη κατέληξε σε γάμο και στη συνέχεια το ζευγάρι εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αυστραλία. Εκεί η Φιλίπα αφοσιώθηκε στους ρόλους της συζύγου και της μητέρας, ενώ εκείνος δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά.

Δυστυχώς, ο γάμος του ζευγαριού κλονίστηκε σοβαρά κάποια στιγμή και αποφάσισαν να χωρίσουν. Κράτησαν, ωστόσο, άριστες σχέσεις για το καλό των παιδιών τους, του 18χρονου Chris Theo και του 16χρονου αδελφού του Νικόλα, ο οποίος είναι επίσης πολύ όμορφος.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα