Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

«Θέλω να κερδίζω»

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην ΑΕΚ και δήλωσε έτοιμος για τίτλους

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην ΑΕΚ και δήλωσε έτοιμος για τίτλους 

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Παίκτης της ΑΕΚ και με τη βούλα είναι ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε από την «Ενωση», αφού υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019.
Ο Αϊντάρεβιτς (όπως προφέρεται κανονικά το όνομά του) θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 6 στην πλάτη. Ο διεθνής Σουηδός γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1990 στην Πρίστινα της πρώην Γιουγκοσλαβίας, αλλά το 1992 η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στη Σουηδία. Αρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στη Φάλκενμπεργκ και το 2007 βρέθηκε στη Λίβερπουλ, με την οποία πανηγύρισε την ίδια χρονιά το Κύπελλο Νέων.

Τη σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε ως δανεικός σε Λέστερ και Χέρφορντ. Επέστρεψε στη Σουηδία το 2010 για να ενταχθεί στην Ερεμπρο. Το πρώτο επαγγελματικό βήμα εκτός Σουηδίας το έκανε το 2012, όταν εντάχθηκε στη Σταντάρ Λιέγης. Τελευταίος σταθμός του (2015-16) ήταν η Ερεμπρο. Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς ήταν αρχηγός της ολυμπιακή ομάδα της Σουηδίας που εκπροσώπησε τη χώρα του στο ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το περασμένο καλοκαίρι.

paketo prosforon 26x16 copy

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Σουηδός ως παίκτης της ΑΕΚ τόνισε: «Είχα επιλογές. Περίμενα να δω τι είναι το καλύτερο για εμένα. Eκανα την καλύτερη επιλογή, με το όραμα που έχει η ομάδα. Είναι η αρχή για κάτι καλό. Ανυπομονώ να κερδίζω με την ΑΕΚ. Οχι να είμαι τρίτος ή τέταρτος. Θέλω να κερδίζω με την ΑΕΚ. Η θέση στην οποία αγωνίζομαι είναι στο κέντρο. Μπορώ να παίξω διάφορες θέσεις, αρκεί να είναι στο κέντρο. Να δίνω ασίστ, να σκοράρω, να δίνω πάσες. Με τη δύναμή μου επίσης μπορώ να βοηθήσω πολύ την ομάδα».

Η μοίρα

Οσο για το πώς προέκυψε το τατουάζ του με το όνομα Αστρίτ γραμμένο στα ελληνικά, το νέο απόκτημα της ΑΕΚ δήλωσε: «Είναι μεγάλη ιστορία. Είναι η μοίρα. Πιστεύω στη μοίρα. Είμαι εδώ στην Ελλάδα, το πίστευα πως κάποια στιγμή αυτό θα γινόταν».
Τον παίκτη παρουσίασε ο Ντανιέλ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος είπε: «Θέλω να τον καλωσορίσω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες στη Σκανδιναβία. Είναι ένας δημιουργικός παίκτης στη μεσαία γραμμή, με εξαιρετικό αριστερό πόδι και εξαιρετικές ικανότητες, και είμαι σίγουρος πως θα ταιριάξει και θα βοηθήσει την ομάδα. Τίποτα συγκεκριμένο ακόμα για τις επόμενες μεταγραφές. Κοιτάμε τις καλύτερες λύσεις».

Τέλος, η ΑΕΚ κατέθεσε όλα τα έγγραφα που ζήτησε το ΚΕΣΑ στη δεύτερη συνεδρίασή του για την «Αγια-Σοφιά» και, όπως έγινε γνωστό, η τρίτη και πλέον καθοριστική συνεδρίαση θα διεξαχθεί στις 20 Δεκεμβρίου. Επίσης, με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ξεκαθάρισε: «Κανένα απολύτως θέμα Μπάγεβιτς δεν υφίσταται για την ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν και παραμένει εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα απολύτως ως προς τις αρμοδιότητές του ή την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης την οποία απολαμβάνει. Η ΑΕΚ δεν γίνεται να ασχολείται με μυθεύματα και φθηνά κουτσομπολιά χωρίς την παραμικρή δόση αλήθειας, τα οποία εκπορεύονται από κύκλους που μόνο κακό θέλουν να προκαλέσουν στην ομάδα μας».

H εκρηκτική σύζυγος του Σουηδού άσου

Η Μιμόζα Πονοσέσι έκλεψε την παράστασηf3 jegyr i deksia όχι μόνο στην επίσημη παρουσίαση του Αϊντάρεβιτς στην ΑΕΚ, αλλά από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα. Η σύντροφος του Σουηδού άσου είναι εντυπωσιακή και μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα, ενώ δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό του δεσμού της και πήγε μαζί του και στα γραφεία της ΑΕΚ για τις υπογραφές.

Η Σουηδέζα καλλονή μπήκε αγκαλιά με τον νέο παίκτη της «Ενωσης» στα γραφεία του «Δικεφάλου» και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Είναι βέβαιο ότι τα παιχνίδια της ΑΕΚ θα παρουσιάσουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και η… μπάλα, εκτός από το γήπεδο, θα παίζεται και στην εξέδρα, από την πανέμορφη Μιμόζα.

Σήμερα όμως υπάρχει και παιχνίδι. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία εκτός έδρας (17.15, COSMOTE SPORT 1) και ο Ζοζέ Μοράις στην αποστολή έχει συμπεριλάβει όλους τους βασικούς παίκτες, με εξαίρεση τον Σιμόες, ο οποίος θα πάρει ανάσες. Η ΑΕΚ χρειάζεται τη νίκη (της κάνει και η ισοπαλία, όπως και στους γηπεδούχους) για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...