Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Rising» με απρόοπτα!

Η παρ’ ολίγον κατάρρευση επί σκηνής, ο τοίχος που σταμάτησε να ανεβαίνει, το ντουέτο-έκπληξη και μια γνώριμη καλλιτεχνική φυσιογνωμία «σημάδεψαν» το προχθεσινό live σόου του ΑΝΤ1

Η παρ’ ολίγον κατάρρευση επί σκηνής, ο τοίχος που σταμάτησε να ανεβαίνει, το ντουέτο-έκπληξη και μια γνώριμη καλλιτεχνική φυσιογνωμία «σημάδεψαν» το προχθεσινό live σόου του ΑΝΤ1

«Προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να μην πέσω. Χάθηκα. Ηταν ανθρώπινο. Τραγούδησα πρώτη φορά σε ένα τόσο μεγάλο κοινό». Ο Γιώργος Καραδημήτρης, ο διαγωνιζόμενος του «Rising star» που παραλίγο να καταρρεύσει επί σκηνής στο προχθεσινό live, μιλά στην «Espresso» για την εμπειρία του στο σόου του ΑΝΤ1, αλλά και για τη στιγμή εκείνη που του «έκλεψε» την ευκαιρία να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

«Εχω τραγουδήσει κι άλλες φορές μπροστά σε κόσμο, σε μικρά μαγαζιά. Η διαφορά είναι χαοτική. Εκανα υπερπροσπάθεια για να μη σωριαστώ. Στενοχωρήθηκα γιατί δεν έδωσα το 100% του εαυτού μου, κυρίως για τους δικούς μου ανθρώπους. Την επόμενη μέρα, όμως, πήρα τόσα μηνύματα αγάπης από άγνωστο κόσμο, σαν να είμαι ο φίλος τους, ο αδελφός τους, το παιδί τους» μας λέει με έκπληξη. Τι συνέβη;

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

«Επεσε η πίεσή μου. Αν και είναι στα φυσιολογικά πλαίσια, μερικές φορές… ψιλοπαλαντζάρει. Από το στρες και το άγχος είναι φυσιολογικό να συμβεί κάτι τέτοιο, το έχω ξαναπάθει. Είδα τον Γιώργο Λιάγκα που ήρθε κοντά μου, κάτι είπε, του χαμογέλασα και άρχισα να παραπατάω. Ηθελα να καθίσω κάτω και να πάρω μια ανάσα, να μη βλέπω φως. Με ενοχλούσε πολύ, έλεγα “πότε θα τελειώσει;”» μας εξομολογείται.

Αυτό που στεναχώρησε τον διαγωνιζόμενο είναι τα σχόλια που ακούστηκαν, όπως ότι το έκανε για να αποφύγει την κριτική του Αντώνη Ρέμου. «Δεν πρόλαβα καν να καταλάβω τι έλεγε. Ημουν στο χάσιμο. Ηρθαν κατευθείαν οι γιατροί και μου έδωσαν τις πρώτες βοήθειες». Οπως κάθε υποψήφιος, έτσι και εκείνος ήθελε να δείξει μέσα από το πρόγραμμα τη δουλειά του. «Γράφω μουσική, δικά μου τραγούδια και ήθελα να τα παρουσιάσω» καταλήγει.

Και αυτή δεν ήταν η μόνη άτυχη στιγμή του σόου. Ηρθαν και τα τεχνικά προβλήματα. Οταν η διαγωνιζόμενη Μαρία Ζούκα ερμήνευε «Το λάθος» και οι ψήφοι ξεπέρασαν το 70%, ο τοίχος άρχισε να ανεβαίνει. Εντελώς ξαφνικά, όμως, σταμάτησε. Τελικά το θέμα λύθηκε λίγο αργότερα. Στα ευχάριστα του μουσικού διαγωνισμού ήταν η εμφάνιση του ντουέτου Free & Arva, της Ελευθερίας και του Γιώργου.

«Περάσαμε καλά»

Ο νεαρός είναι γιος του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη και στο πλατό για συμπαράσταση βρέθηκε ο νονός του Τζόνι Βαβούρας. Οι δύο διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν το τραγούδι «Dark Horse» και συγκέντρωσαν το 87% των ψήφων.
«Ημασταν συγκεντρωμένοι και προχωρήσαμε στο σόου. Εχω κάνει live στην Αγγλία με μέταλ μπάντες. Δεν μπαίνω στη διαδικασία τι θα γίνει μετά. Σημασία έχει ότι περάσαμε καλά και τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά» μας λέει ο νεαρός μουσικός. «Οταν μου είπε ότι θα πάρει μέρος, του είπα “πήγαινε”. Είμαστε πολύ αγαπημένη οικογένεια και τα συζητάμε όλα. Εχει γεννηθεί στο θέαμα, γι’ αυτό δεν είχε άγχος» τονίζει στην «Espresso» ο μπαμπάς του Γιώργου Δημήτρης Αρβανίτης. Και συνεχίζει: «Οταν ήμουν στο “Just the 2 of us” ήταν πάντα μαζί μου. Τώρα που θα κάνω τη νέα σειρά “Music mall” στο Star, θα παίξει και εκείνος. Θα υποδυθεί έναν μουσικό και μάλιστα μαζί με τον Kim, έναν συνάδελφό του, θα γράψουν τη μουσική των τίτλων».

Και ενώ λέγαμε ότι δεν θα δούμε άλλες εκπλήξεις, μια γνώριμη καλλιτεχνική φυσιογνωμία έκανε την εμφάνισή της στη σκηνή. Ο Μηνάς Τσίγκος, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος 1550, αν και επαγγελματίας, δοκίμασε τις δυνάμεις του παίρνοντας μέρος στις οντισιόν, θέλοντας να ανοίξει τον δρόμο και για μια σόλο καριέρα. Παρά όμως τα απρόοπτα που συνέβησαν, τα νούμερα θεαματικότητας που σημείωσε το πρόγραμμα ήταν χαμηλότερα από το πρώτο live (33,3% στο σύνολο και 34,3% στο νεανικό κοινό), αφού αυτήν τη φορά έφτασαν το 29,8% και το 26,6%, αντίστοιχα.

paketo prosforon 26x16 copy

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...