Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Τέλος η εγκληματική»

Καταιγιστικός ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της «Ενωσης»

Καταιγιστικός ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της «Ενωσης»

Επιμέλεια
Γιώργος Σηφάκης

Στο ΟΑΚΑ και στην αίθουσα VIP πραγματοποιήθηκε χθες η ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ, όπου ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε κανονικά το «παρών» και πέταξε… φωτιές με τις δηλώσεις του:
«Εχουμε χάσει πολλούς βαθμούς τόσο από αγωνιστικά όσο και από διαιτητικά λάθη. Το προχθεσινό παιχνίδι αξίζαμε να το κερδίσουμε, όπως και αυτό με τον ΠΑΟΚ. Αυτό μας έχει φέρει σε μια όχι καλή βαθμολογική και ψυχολογική θέση, είναι απογοητευμένος ο κόσμος και είναι λογικό. Ομως είμαστε εδώ για να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις και να τα διορθώσουμε όλα. Ευελπιστώ ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη. Εχουν γίνει λάθη».

Και συνέχισε: «Ελπίζω ταυτόχρονα ότι τελειώνει ή τελείωσε η εγκληματική οργάνωση. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να διορθώσουμε στο ποδόσφαιρο όλα όσα πρέπει και όλα είναι δυνατά. Θα γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει. Ο,τι πρέπει θα γίνει και όσοι πρέπει θα μείνουν. Αυτοί που αξίζουν θα μείνουν στην ΑΕΚ. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, από μεριά μου θα προσπαθήσω να διορθώσω την αγωνιστική εικόνα της ομάδας».

paketo prosforon 26x16 copy

Από την πλευρά του, ο Ζοζέ Μοράις τόνισε: «Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια, η οικογένεια της ΑΕΚ. Εως το τέλος της σεζόν και στην επόμενη που ακολουθεί θέλουμε να κάνουμε όλους ακόμα πιο χαρούμενους από ό,τι είναι σήμερα. Οπως σε όλες τις κατασκευές, πρέπει να μπουν τα θεμέλια για να χτίσεις. Αυτό κάνουμε τώρα, με τη βεβαιότητα ότι η επιτυχία είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσουμε».

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ ο Πατίτο Ροντρίγκες έδειχνε ανήσυχος και αποκάλυψε μετά μέσω twitter ότι η οικογένειά του στο Λανούς έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του. «Ενώ ήμουν στην Ελλάδα, έμαθα ότι μπήκαν στο σπίτι μου στο Λανούς και έδεσαν την οικογένειά μου. Πήραν ένα μαύρο Mercedes Benz με όλα τα πράγματα. Το σημαντικό δεν είναι ούτε τα πράγματα ούτε τα λεφτά, αλλά να πιάσουν αυτούς τους μπάσταρδους, ώστε να μην υποφέρει άλλη οικογένεια. Ο αριθμός της πινακίδας είναι HNH 549. Κάθε πληροφορία θα εκτιμηθεί» αποκάλυψε ο Αργεντινός άσος.

«Ντου» από τον τίγρη στην ΚΕΔ

Μήνυμα για την αντιμετώπιση της ΑΕΚ από τη διαιτησία θέλησε να στείλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την παρουσία του χθες στα γραφεία της ΕΠΟ και δη σε αυτά της ΚΕΔ.
Ο ισχυρός άνδρας της «Ενωσης» ήταν εκνευρισμένος για την αλλοίωση του αποτελέσματος στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ, και άστραψε και βρόντηξε μπροστά στους Τριτσώνη και Κουκουλάκη. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε τρελαθεί με το γκολ-οφσάιντ του ΠΑΣ Γιάννινα. Γι’ αυτόν τον λόγο συνομίλησε πρώτα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξομάλυνσης Γιάννη Δρόσο και, αφού ζήτησε συνάντηση με τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη, έκανε… έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ.
Ο Μελισσανίδης παραδέχθηκε ότι τα λάθη των διαιτητών μπορεί να είναι και ανθρώπινα, ωστόσο τόνισε ότι δεν γίνεται να πέφτει συνέχεια θύμα τους η ΑΕΚ και ζήτησε ισονομία.

Τα τυπικά απομένουν πλέον για να αρχίσει να χτίζεται η «Αγια-Σοφιά»

f2 168

Πολύ μεγάλη μέρα ήταν η χθεσινή για τον κόσμο της ΑΕΚ και την «Αγια-Σοφιά». Η «Ενωση» τελείωσε και τυπικά με το ΚΕΣΑ, καθώς μετά και τη χθεσινή συνεδρίαση (την τρίτη συνολικά) δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε χωρίς καμία νέα ένσταση στα όσα υπέβαλε η ΑΕΚ.

Πλέον αναμένεται τις επόμενες δυο τρεις ημέρες να υπάρξει και το τυπικό της έγκρισης με τις υπογραφές.

Από τη στιγμή που τα μέλη του ΚΕΣΑ δεν είπαν κάτι αρνητικό ή το παραμικρό σχόλιο, η έγκριση θεωρείται πλέον τυπική και το μόνο που περιμένουν στην ΑΕΚ είναι η έκδοση της άδειας. Αυτό φαίνεται και από τα παρακάτω λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη.
«Το γήπεδο είναι ο μεγάλος μας στόχος και πιστεύω ότι είμαστε στο παραπέντε. Ηταν θετικό αυτό που έγινε σήμερα (χθες) στο ΚΕΣΑ για το θέμα του γηπέδου. Τώρα πήραμε την άδεια για να ξεκινήσουν επιτέλους τα έργα. Εχουμε πει πολλές φορές ότι το ΟΑΚΑ δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο, είναι το Νταχάου της ομάδας και είναι λογικό ο κόσμος να έχει ξενερώσει και να μην έρχεται αφού δεν έχουμε τη δική μας έδρα. Δεν είναι δυνατόν να παίζει η ΑΕΚ τόσα χρόνια χωρίς έδρα».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...