Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Νίκος Βισκαδουράκης: «Ο καθρέφτης του κ. Χάιντ» τελευταία μέρα της έκθεσης στη...

Η Roma Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Νίκου...

ΠΟΙΗΣΗ και ΧΡΩΜΑ από τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο στο χώρο τέχνης Αγκάθι -Καρτάλος

Μια συνεργασία -έκπληξη επιφύλαξαν για το φιλότεχνο κοινό ο...

Αποθέωση του κοινού στους πρωταγωνιστές της παράστασης «Το 5ο βήμα»

Σχεδόν για δέκα λεπτά χειροκροτούσε το κοινό, προχθές το...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Συμφωνία «σιωπής» για Πιτ – Τζολί

Απόρρητες οι διαδικασίες του διαζυγίου τους, έτσι ώστε να προστατευτούν τα έξι ανήλικα παιδιά τους

Σιγή ασυρμάτου, σε ό,τι αφορά τη συνέχεια της διαδικασίας και τις λεπτομέρειες του διαζυγίου τους, κηρύσσουν οι «Brangelina». Σε κοινή ανακοίνωσή τους, Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ αναφέρουν ότι υπέγραψαν συμφωνίες προκειμένου όλα τα δικαστικά έγγραφα και οι διαδικασίες που ακολουθούνται να παραμείνουν απόρρητες, ώστε να διαφυλαχτεί η ιδιωτική ζωή των παιδιών τους.

Παράλληλα, το ζευγάρι ανέθεσε σε δικαστή να λάβει οποιαδήποτε αναγκαία απόφαση, καθώς και να διευκολύνει την ταχεία επίλυση θεμάτων που εκκρεμούν. «Οι γονείς δεσμεύονται να ενεργήσουν από κοινού» για να συμβάλουν «σε μια καλή συνεννόηση», διευκρινίζει η ανακοίνωση.

Από τον Σεπτέμβριο, οπότε η Τζολί ζήτησε διαζύγιο, τα δύο μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ ενεπλάκησαν σε μια ιδιαίτερα προβεβλημένη από τα μέσα ενημέρωσης διαμάχη, με επίκεντρο το θέμα της κηδεμονίας των έξι παιδιών τους. Τον περασμένο μήνα ο 53χρονος Πιτ κατηγόρησε τη 41χρονη σταρ ότι εκθέτει την ιδιωτική ζωή των παιδιών τους και ζήτησε από δικαστή να απαγορεύσει τη δημοσιοποίηση λεπτομερειών που αφορούν τους τρεις γιους και τις τρεις κόρες τους.

Μετά τη συμφωνία που επήλθε ύστερα από φιλικό διακανονισμό, με τη μεσολάβηση των κοινωνικών υπηρεσιών, η Τζολί έχει επί του παρόντος την πλήρη κηδεμονία των παιδιών και κατοικεί μαζί τους σε σπίτι που νοίκιασε στο Λος Αντζελες.

Ο Πιτ έχει το δικαίωμα να επισκέπτεται τα ανήλικα παιδιά και τις επισκέψεις επιβλέπει ψυχοθεραπευτής.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα