Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Βάλτε τα σε ίδρυμα»

Η 20χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών εμφανίστηκε αμετανόητη για την πράξη της στην Αστυνομία της Πάτρας

Αργά χθες το απόγευμα εμφανίστηκε στο αστυνομικό μέγαρο της Πάτρας η 20χρονη μητέρα, που ομολόγησε ότι παράτησε στον δρόμο τα τρία κοριτσάκια της και εγκατέλειψε τον 26χρονο άντρα της για να… χαρεί τον έρωτά της με τον εραστή της! Υστερα από τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν μαζί της οι αστυνομικοί, πείστηκε να παρουσιαστεί, καθώς τη διαβεβαίωσαν ότι δεν κινδυνεύει να συλληφθεί για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

«Δεν τα θέλω! Βάλτε τα σε ίδρυμα!» φέρεται ότι επέμεινε η νεαρή Αλβανίδα, ενώ τα μωρά της (ηλικίας δυόμισι ετών, ενάμισι έτους και πέντε μηνών) παραμένουν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, ο 26χρονος πατέρας, που κρατείται, κλαίει και φωνάζει ότι θέλει να φροντίσει εκείνος τα παιδιά του! Νωρίτερα η 20χρονη έλεγε τηλεφωνικά στους αστυνομικούς ότι φοβάται να εμφανιστεί, γιατί είναι παράνομα στη χώρα, ωστόσο στην τελευταία τους επικοινωνία τούς είπε ότι αποφάσισε να επιστρέψει: «Είμαι στην Αττική και σε λίγες ώρες θα έρθω».

awetysdr 1

Τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι Αρχές οδήγησαν στην εκτίμηση ότι η νεαρή και ο επίσης Αλβανός εραστής της είχαν βρει καταφύγιο σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο Αττικής, όπου τους έψαχναν. Από την Κυριακή, οπότε η 20χρονη παράτησε τα κοριτσάκια της στην οδό Ερυθρού Σταυρού, στην Πάτρα, φαίνεται πως έφυγε με τον σύντροφό της για τον καταυλισμό, όπου διαμένει η οικογένειά του.

Τα παιδιά παραμένουν στο Καραμανδάνειο και, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι καλά στην υγεία τους.

Εξέταση DNA

Στα κοριτσάκια και στον 26χρονο θα γίνει εξέταση DNA, ώστε να επιβεβαιωθεί και επισήμως η πατρότητα, ενώ η εισαγγελία περιμένει την ολοκλήρωση των εξετάσεων και άλλων διαδικασιών, προκειμένου να προχωρήσει στο θέμα της ανάθεσης της επιμέλειας των παιδιών. Εις βάρος του 26χρονου (και αυτός βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα) ασκήθηκε δίωξη για τον νόμο περί αλλοδαπών.

awetysdr 2

Χθες, ωστόσο, η υπόθεση των τριών παιδιών προκάλεσε την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, που διέταξε κατεπείγουσα έρευνα από τον εισαγγελέα Πατρών. Η δικογραφία θα παραδοθεί στον εισαγγελέα και εκείνος θα κρίνει τόσο τις ευθύνες που θα αποδοθούν στους γονείς όσο και την τύχη των μωρών. Να σημειωθεί ότι η 20χρονη και ο 26χρονος έχουν ακόμη ένα αγοράκι, το οποίο μένει στο σπίτι της γιαγιάς του, στα Λεχαινά.

Αγρίνιο: Παράτησαν νεογέννητο

Μετά το σοκ που προκάλεσε στην κοινωνία της Πάτρας η είδηση ότι το κοριτσάκι δυόμισι ετών κρατούσε στην αγκαλιά του το μωρό πέντε μηνών και περπατούσε στον δρόμο μαζί με το τρίτο κορίτσι, ηλικίας ενάμισι έτους, νέα περίπτωση εγκατάλειψης αποκαλύφθηκε στο Αγρίνιο. Τα ξημερώματα της Παρασκευής στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου εμφανίστηκε μια -κατά δήλωσή της- 28χρονη Βουλγάρα, η οποία γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ομως, γύρω στις 11 το πρωί, όταν χρειάστηκε να δώσει τα ακριβή στοιχεία της στη γραμματεία, η νεαρή βγήκε από τον θάλαμό της και το έσκασε! Για το περιστατικό ενημερώθηκε η τοπική Αστυνομία, ενώ το βρέφος διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας και θα το αναλάβουν υπηρεσίες Πρόνοιας στην Αθήνα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....