Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025

Η παράσταση «Θελεστίνα» έρχεται στην Αθήνα

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε συμπαραγωγή με τα...

Ο Διονύσης Ζάχος στα «Τετράγωνα των Αστέρων»

«Και μην ξεχνάτε σας αγαπώ!» λέει ο Διονύσης Ζάχος...

Απόστολος Λύτρας – Θεοδώρα Παπαδοπούλου: Παντρεύονται στις 4 Ιουλίου

Όπως είχε αποκαλύψει ο Απόστολος Λύτρας πριν από λίγο...

«Απάτσι» για την επίθεση

Μια ανάσα από την απόκτηση του 24χρονου φορ της Λας Πάλμας Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται η ΑΕΚ

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Μπαμ στην επίθεση κάνει η ΑΕΚ! Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο φέρεται ότι βρίσκεται η Ενωση, σύμφωνα με όσα ανέφερε μέσω twitter ο Ισπανός δημοσιογράφος Νολίτο Χιμένεθ. Πρόκειται για τον 24χρονο φορ της Λας Πάλμας, που από το 2014 μετρά 77 εμφανίσεις και 32 γκολ με την ισπανική ομάδα. Ο Αργεντινός στράικερ ξεκίνησε από την Μπόκα, το 2012 βρέθηκε στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και ύστερα στην Τίγκρε.

Μιλάμε για δεινό σκορ που, αν η ΑΕΚ καταφέρει να τον αποκτήσει βάζοντας και οψιόν αγοράς, θα έχει κάνει διάνα στην επιλογή της. Ο Αραούχο πάντως, αν και βασικός, βρέθηκε πλέον εκτός ομάδας, γιατί την περασμένη Τετάρτη συνελήφθη από την αστυνομία με μικροποσότητα αλκοόλ στο αίμα του.

Προβλήματα

Συγκεκριμένα, συνελήφθη να οδηγεί έχοντας καταναλώσει αλκοόλ λίγο πάνω από το όριο (0,32 με όριο το 0,25), κάτι που είχε συμβεί και στο παρελθόν, με τους ιθύνοντες του συλλόγου των Καναρίων Νήσων να αποφασίζουν την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού. Το σχετικό δημοσίευμα κάνει λόγο για οριστική συμφωνία ώστε η «Ενωση» να τον αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.

Από την άλλη, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για το θετικό ντεμπούτο του και τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Αυτό που χρειαζόταν ήταν η νίκη. Η ομάδα χρειαζόταν μια νίκη για να σταματήσει το σερί χωρίς νίκη. Οταν ένας προπονητής έρχεται τέτοια περίοδο, πρέπει να προσαρμοστεί στους παίκτες που έχει. Αυτή είναι η καλύτερη μεταγραφή που μπορεί να κάνει. Τώρα, αν έρθει κάτι καλύτερο, ακόμη καλύτερα. Αν η ΑΕΚ πρέπει να ενισχυθεί, θα πρέπει να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ομάδας. Αν δεν έρθει κανείς, θα πάω μέχρι τέλους, μέχρι θανάτου, με τους παίκτες που έχω. Συνεισφορά στη νίκη έχει και ο προηγούμενος προπονητής». Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόνισε: «Επιβλήθηκε η ΑΕΚ από το πρώτο λεπτό και σε όλη τη διάρκεια του ματς, χάσαμε δίκαια, δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω. Ηταν πολύ κακό timing για εμάς, έτυχε σε εμάς».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Μαρούσα Στρογγύογλου: Η Αφροδίτη του «Άκρως Οικογενειακόν» ποζάρει με τα παιδιά της

Η Μαρούσα Στρογγύογλου έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά...

Κι όμως είναι γιαγιά! Ποια κυρία πήγε να διασκεδάσει στον Αργυρό με αποκαλυπτική εμφάνιση;

Η γνωστή κυρία «ντύθηκε» και πήγε να διασκεδάσει στο...

«Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

Ενα ανέντιμο «δώρο», σε... συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει...

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε αναπηρικό αμαξίδιο στα γενέθλια του Μεταξόπουλου

Από το πάρτι γενεθλίων του σπουδαίου χορογράφου, δεν θα...

Δανάη Επιθυμιάδη: Θυμάστε σε ποια σειρά έπαιζε 12 χρόνια πριν τον «Τιμωρό»;

Η Δανάη Επιθυμιάδη κέρδισε τις εντυπώσεις με το ρόλο...

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρια Michelin resto Σπονδή!

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο της Αθήνας...
spot_img