Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Πάνοπλοι «Ράμπο» οργώνουν τα βουνά

Ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. ψάχνουν τους επικίνδυνους δραπέτες και τη δολοφονική μηχανή Μαριάν Κόλα.

Οι βαριά οπλισμένοι «Ράμπο» της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή τα βουνά της Φωκίδας, αναζητώντας τους επικίνδυνους δραπέτες και τον άτυπο αρχηγό τους, τη «δολοφονική μηχανή» που ακούει στο όνομα Μαριάν Κόλα. Μάλιστα, οι άνδρες της ΟΠΚΕ, οι οποίοι σαρώνουν την περιοχή, αντάλλαξαν πυρά τα ξημερώματα της Κυριακής με τους αδίστακτους κακοποιούς, οι οποίοι αναζητούσαν δίοδο διαφυγής μέσα από τον αστυνομικό κλοιό που κλείνει όλο και πιο ασφυκτικά γύρω τους.

Σαν αστακοί

Οι αστυνομικοί, που φορούν ενισχυμένα αλεξίσφαιρα και οι περισσότεροι είναι οπλισμένοι με υποπολυβόλα τύπου MP 5 και πολεμικά τυφέκια G3A3 και Μ16, αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για τους καταζητούμενους όταν έσβησαν την μηχανή του αυτοκινήτου με το οποίο κινούνταν και έμειναν μέσα χωρίς να δίνουν καθαρό στόχο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τους κάλεσαν να πετάξουν τα όπλα και να παραδοθούν, αλλά ο Μαριάν Κόλα και οι συνεργοί του «απάντησαν» πυροβολώντας εναντίον τους, χωρίς όμως να τους πετύχουν. Ξαφνικά το αυτοκίνητο των κακοποιών έκανε όπισθεν με ταχύτητα και με μια απότομη αναστροφή χάθηκε στο σκοτάδι, ενώ οι βαρυποινίτες εξακολουθούσαν να πυροβολούν! Οι αστυνομικοί σήμαναν συναγερμό και προσπάθησαν να ακολουθήσουν το όχημα, που δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν το μπλε Ford Focus το οποίο είχαν κλέψει οι δραπέτες από τους τρεις άνδρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς στο Δίστομο, μαζί με τον οπλισμό τους.

Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκονταν κοντά προσπάθησαν να εντοπίσουν την κατεύθυνση που ακολούθησε το αμάξι των παρανόμων και όλα δείχνουν ότι οι δράστες κινήθηκαν προς το μοναστήρι της Βαρνάκοβας. Αμέσως, στη συγκεκριμένη περιοχή έφτασε κλιμάκιο της ΕΚΑΜ, το οποίο προσπάθησε να τους εντοπίσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Συναγερμός

Πριν από τρεις ημέρες, απογευματινές ώρες, σήμανε νέος συναγερμός, καθώς αστυνομικό απόσπασμα εντόπισε με τα κιάλια ανθρώπινη παρουσία σε δύσβατο σημείο σε ορεινή περιοχή της Φωκίδας και εκτιμήθηκε ότι πρόκειται για τους επικίνδυνους και βαριά οπλισμένους κακοποιούς. Πραγματοποιήθηκε μεγάλη κινητοποίηση δυνάμεων και του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα η περιοχή να αποκλειστεί.

Ομως, όπως αποδείχθηκε, οι κακοποιοί ήταν ένα «βήμα» μπροστά από την Αστυνομία, καθώς είχαν καταφέρει με γρήγορη πεζοπορία μέσα στη νύχτα και ακολουθώντας δύσβατα μονοπάτια να περάσουν στο απέναντι βουνό και τα ίχνη τους να χαθούν.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα