Στην πρεμιέρα με την κοιλιά στο στόμα

Η Βάσω Λασκαράκη πάντα δίπλα στον αγαπημένο της Γιάννη.

Αν και με την κοιλιά… στο στόμα, η Βάσω Λασκαράκη δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του συντρόφου της. Η ηθοποιός εμφανίστηκε πιο χαρούμενη και λαμπερή από ποτέ στο Κηποθέατρο Παπάγου για να παρακολουθήσει την παράσταση «Ανδρες έτοιμοι για όλα», όπου πρωταγωνιστεί ο σύντροφός της Γιάννης Τσιμιτσέλης. Η μέλλουσα μαμά φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με απλά σανδάλια και πόζαρε χαμογελαστή στους φωτογράφους.

Η Βάσω, ωστόσο, μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της στην εκπομπή «Πρωινό mou». «Ο Γιάννης το πήρε πιο καλά από εμένα. Το πρώτο τεστ που έκανα δεν βγήκε θετικό, χρειάστηκε να κάνω τρία, για να καταλήξω στο αποτέλεσμα. Εγώ ήμουν σίγουρη ότι ήμουν έγκυος» είπε η ηθοποιός, ενώ περιέγραψε και την πρώτη της αντίδραση. «Τίποτα, κενό. Κάναμε βόλτες πάνω κάτω στο σπίτι. Ο Γιάννης μίλησε πρώτος γιατί έπρεπε να φύγει για παράσταση». Πάντως, όπως αποκάλυψε, το ζευγάρι δεν είχε σκοπό να αποκτήσει παιδάκι, ωστόσο συνέβη και τώρα πετούν κι οι δυο στα σύννεφα περιμένοντας την κορούλα τους.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...