Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Εκρηξη Καμμένου για το «δεν απαντώ» από τον Στουρνάρα

Εντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Γιάννη Στουρνάρα και του Πάνου Καμμένου σχετικά με την οικονομία σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στη Βουλή, με αφορμή την… απάντηση «δεν απαντώ» από τον υπουργό. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο υπουργός Οικονομικών στην ομιλία του στάθηκε στη σημασία της πολιτικής σταθερότητας αλλά και της κυβερνητικής συνοχής για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Όπως εξήγησε ο κ. Στουρνάρας, αυτό αποδείχθηκε τις προηγούμενες μέρες, ενώ χαρακτήρισε τις εκλογές πολύ επικίνδυνες για την πορεία της Ελλάδας.

Υστερα από αυτή την αναφορά άρχισε έντονη διένεξη μεταξύ του κ. Στουρνάρα και του πρόεδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ρώτησε τον υπουργό Οικονομικών εάν υπάρχει θέμα «κουρέματος» των καταθέσεων, σε περίπτωση που χρειαστεί ανακεφαλαιοποίηση μια τράπεζα και αν η ελληνική κυβέρνηση πλήρωσε τις προηγούμενες μέρες ένα ομόλογο στο 100% της αξίας του. «Δεν απαντώ» (για το αν πληρώθηκε το ομόλογο) είπε προς τον κ. Καμμένο ο κ. Στουρνάρας, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με έντονη φωνή να τον ρωτήσει: «Δεν απαντάτε στη Βουλή των Ελλήνων;» «Μη φωνάζετε, δεν σας φοβάμαι» ήταν η απάντηση του υπουργού και μάταια η προεδρεύουσα της Βουλής κ. Κόλλια επιχειρούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο κ. Στουρνάρας στη συνέχεια είπε ότι οι εγγυημένες καταθέσεις είναι απολύτως εξασφαλισμένες, ενώ τελικά, αναφορικά με το θέμα της πληρωμής του ομολόγου, απάντησε ότι η Ελληνική Δημοκρατία πληρώνει σύμφωνα με τον νόμο τα ομόλογα, γιατί αν δεν πλήρωνε, η χώρα θα χρεοκοπούσε.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα