Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μήνυμα ελπίδας από τη Νένα

Η Χρονοπούλου διοργάνωσε και παρουσίασε με επιτυχία μια συγκινητική φιλανθρωπική γιορτή στο θέατρο Βέμπο, αφιερωμένη στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών

hwhwrty 2Η Νένα Χρονοπούλου επέστρεψε στο σανίδι ύστερα από δεκατέσσερα χρόνια για μια «πρεμιέρα» γεμάτη λάμψη, χαμόγελα και μηνύματα ελπίδας!

Από τη
Δήμητρα Δάρδα
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Δεν ήταν μια θεατρική βραδιά, αλλά μια συγκινητική φιλανθρωπική γιορτή αφιερωμένη στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών, την οποία οργάνωσε και παρουσίασε η ηθοποιός στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο Βέμπο το βράδυ της Δευτέρας. Μόλις ανέβηκε στη σκηνή πήρε μια μεγάλη ανάσα και χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή της η πρωταγωνίστρια άρχισε να μιλάει. hwhwrty 1«Πέρασαν χρόνια από την τελευταία φορά που στάθηκα εδώ πάνω! Σήμερα συνειδητοποιώ πόσο πολύ μου λείπει το θέατρο, το δεύτερο σπίτι μου» είπε με ήρεμη φωνή και το κοινό την αποθέωσε. Φορώντας μια στενή blue black τουαλέτα, που έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή μόδας Θοδωρή Τρανούλη, ο οποίος μάλιστα καθόταν στις πρώτες σειρές με τη σύζυγό του Μαρία, η Νένα, παρά το τρακ της, τα πήγε περίφημα και ως παρουσιάστρια.

Ταχυδακτυλουργός

Εχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο αλλά και καλούς φίλους της, όπως ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, ο Βασίλης Στεφανάκος με τον γιο του Γιώργο, η Μαίρη Μηλιαρέση, ο Αίας Μανθόπουλος, η Βιργινία Λεούση με τον σύζυγό της, ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Σεβαστός, ο σχεδιαστής μόδας Αναστάσιος Τρανούλης με την αδελφή του Αθηνά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΠΑ Αθανάσιος Βίγλας και πολλά μέλη του συλλόγου, η ηθοποιός υποδέχτηκε στη σκηνή τον παγκοσμίου φήμης και βραβευμένο ταχυδακτυλουργό Cristian Τrykstar.

Στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, με την «Espresso» ως χορηγό επικοινωνίας και με τη συμβολή του Συλλόγου Εικαστικών Ελλάδος και Εξωτερικού με έργα τους, ο νευροψυχίατρος Χρυσόστομος Καρπαθίου έκανε μια συγκλονιστική ομιλία με θέμα «Εγκέφαλος και διαφορές μεταξύ συναισθηματικής – σωματικής αναπηρίας».

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και το τυχερό φλουρί έπεσε σε μέλος του ΠΑΣΠΑ, ο οποίος κέρδισε τέσσερις μήνες δωρεάν θεραπείες σε γνωστό ιατρικό κέντρο της Αθήνας.

Στο τέλος της βραδιάς, ο επίτιμος αντιπρόεδρος της UNESCO Παύλος Μισλόγλου και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ομίλου Βασίλης Μόσχου, απένειμαν επαίνους σε όλους όσοι στέκονται στο πλευρό των παραπληγικών και ατόμων με αναπηρία βραβεύοντας και την «Espresso» για την πολύτιμη προσφορά και στήριξη στα θέματα του ΠΑΣΠΑ.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...