Στο στόχαστρο οι «παππούδες» των «Πανθήρων»

Η Αστυνομία καταζητεί τους δύο γηραιούς «καπετάνιους» της διαβόητης συμμορίας που έχει ρημάξει τα κοσμηματοπωλεία.

Δύο μέλη της ιστορικής ηγεσίας των «Ροζ Πανθήρων» έχει βάλει στο στόχαστρο η ΕΛ.ΑΣ.! Οι γηραιοί «καπετάνιοι» της διαβόητης ομάδας των κακοποιών ανήκαν σε παραστρατιωτικές ομάδες κατά τη διάρκεια του πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία και μετά το τέλος του εμφυλίου οργάνωσαν τη σπείρα που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κοσμηματοπωλών σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα.

Παλαίμαχοι

Πρόκειται για τον 61χρονο Κροάτη Branko Puaka και τον 60χρονο Σέρβο Petar Popovic. Η αποκάλυψη της ηγετικής δυάδας των «Ροζ Πανθήρων» ήλθε έπειτα από ενδελεχείς έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου και βέβαια μετά τη σύλληψη δύο Σέρβων, του 25χρονου Nedeljko Josipovic και του 37χρονου Goran Mladenovic, οι φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ. Οι δύο συλληφθέντες ανήκουν στον επιχειρησιακό βραχίονα της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης και εκτελούσαν πιστά τις εντολές των δύο ηλικιωμένων αρχηγών των «Ροζ Πανθήρων». Επίσης, από τις Αρχές καταζητούνται άλλοι δύο Σέρβοι για ληστείες σε κοσμηματοπωλεία στα ελληνικά νησιά -κυρίως στην Κρήτη-, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν από τη χώρα με μεγάλη λεία.

Τα ζώδια!

Σύμφωνα με την έρευνα που έχουν κάνει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου, που αποκάλυψαν την υπόθεση, οι τέσσερις Σέρβοι εμπλέκονται σε αρκετές ληστείες τα τελευταία χρόνια σε κοσμηματοπωλεία σε Κρήτη, Κω και Κέρκυρα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η «Espresso», έκαναν αυτές τις επιχειρήσεις βάσει του… ζωδιακού κύκλου, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε ένας αστρολογικός χάρτης, επάνω στον οποίο ήταν σημειωμένες ημερομηνίες.

Ωστόσο, ο μεγάλος στόχος των Ελλήνων αστυνομικών δεν είναι άλλος από τους δύο ηλικιωμένους «Ροζ Πάνθηρες», οι οποίοι φαίνεται ότι είναι οι άνθρωποι που κινούν τα νήματα της οργάνωσης, κρυμμένοι κάπου στη Σερβία, την Κροατία ή ακόμα και το Μαυροβούνιο.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...