Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ: Για να μη νιώθετε αδικημένοι, πρέπει να αποδεχτείτε κάποιες αλήθειες. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσετε επιτυχία και…

ΚΡΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάνει πανικός επειδή ίσως χρειαστεί να συζητήσετε ξανά τους όρους μιας συνεργασίας που δεν έχει προχωρήσει όπως θα θέλατε. Κινηθείτε σωστά χωρίς να αγνοείτε την τύχη σας και οι οικονομικές δυσκολίες θα αντιμετωπιστούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι νέες ευθύνες που έχετε αναλάβει θα σας δώσουν το περιθώριο να ανεβάσετε τις μετοχές σας σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μην μπερδεύετε τη φιλία με τα οικονομικά, γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με το να θέλετε να διεκδικήσετε αυτά που δικαιωματικά σάς ανήκουν δεν είναι κακό, αρκεί να το επιχειρήσετε στον σωστό χρόνο και τόπο. Καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσετε την εύνοια σημαντικών προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η φιλική προσέγγιση προς συνεργάτες και οικογενειακά πρόσωπα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καλύτερες βάσεις σε όλα όσα επιθυμείτε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ΛΕΩΝ: Θέστε εκ νέου τις προτεραιότητές σας και δώστε μεγαλύτερη σημασία. Χρειάζεται να επιστρέψετε στους παλιούς εντατικούς ρυθμούς σας, αφήνοντας για λίγο πίσω σας διασκεδάσεις. Ο,τι κι αν γίνει, μη χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα σας γλιτώσει από κακοτοπιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αναβάλλετε να ρυθμίσετε σημαντικές υποθέσεις και να προετοιμαστείτε για να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, καθώς στη συνέχεια θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο. Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες, γιατί είναι πιθανόν να σας ρίξουν οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ: Για να μη νιώθετε αδικημένοι, πρέπει να αποδεχτείτε κάποιες αλήθειες. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσετε επιτυχία και ηθική ικανοποίηση. Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες ακόμα κι αν σας επιβλήθηκαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να είστε κτητικοί και απόλυτοι, καθώς οι σχέσεις σας σε εργασιακό και προσωπικό τομέα διέρχονται περίοδο ανακατατάξεων και επαναπροσδιορισμών. Κανονίστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια εκδρομή που θα σας αναζωογονήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαλαρώστε λίγο γιατί οι ψυχολογικές μεταπτώσεις και η υπερβολική ανησυχία σας για όλα δεν ταλαιπωρούν μόνο εσάς αλλά και οικεία πρόσωπά σας. Κρατήστε κοντά σας αυτούς που νοιάζονται και όχι αυτούς που αδιαφορούν για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολεμήστε με θάρρος ό,τι σας στενοχωρεί και σας πιέζει ψυχολογικά για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο όμορφη και πιο ευχάριστη. Βρείτε μια μέση λύση για να σταματήσουν οι διαφωνίες με το στενό περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε με σύνεση και αυστηρότητα τα οικονομικά σας, αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει, περιορίζοντας υπαρξιακά προβλήματα. Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Απαλλαγείτε από τον εγωισμό σας και αφήστε χώρο στους άλλους. Το να έχετε καλή ζωή δεν σημαίνει «πατάω επί πτωμάτων» ή απαραίτητα κάνω μεγάλα πράγματα. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για την Klavdia: Στον ιστό ροζ βίντεο

Πρωταγωνίστρια σε μια ιστορία που έχει προκαλέσει τριγμούς στην ελληνική showbiz και όχι μόνο είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Κλαυδία Παπαδοπούλου, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της νέας γενιάς καλλιτεχνών.

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Έριξε το… καρφάκι της

Η σπόντα της Μελίνας Νικολαΐδη!Με το τραγούδι της Ελεονώρας...

Εξιτήριο για την Κατερίνα Καινούργιου – Οι φωτο από το μαιευτήριο

Μόλις τρεις μέρες από την γέννηση της κόρης της...

Θεανώ Φωτίου: Συντετριμμένη στην κηδεία του γιου της Βασίλη Ρίζου

Στο Α΄ Νεκροταφείο είπαν τη Μεγάλη Τετάρτη το τελευταίο...

Η Τούνη μήνυσε τον Κατμετζόγλου για κακουργηματική παραβίαση ευαίσθητων δεδομένων

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ιωάννα Τούνη, απαντώντας χθες με...