Σουίτες σε βάθος 100 μέτρων

Πεντάστερο ξενοδοχείο στην Κίνα θα χτιστεί σε σπήλαιο, ενώ οι δύο όροφοί του θα είναι υποβρύχιοι.

Εκεί όπου ζούσαν οι πρώτοι άνθρωποι θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να ζήσουν οι σύγχρονοι. Σπηλιές, τρύπες στη γη, ακόμα και λίμνες, υπήρξαν καταφύγια για τους πρωτόγονους. Σε ένα τέτοιο τοπίο άρχισε η κατασκευή του «InterContinental Shimao Hotel», που φτιάχνεται στην Κίνα. Το «ισόγειό» του θα βρίσκεται σε βάθος εκατό μέτρων από την επιφάνεια της γης, στον πυθμένα ενός λατομείου. Δύο από τους δεκαεννέα ορόφους του θα χτιστούν μέσα στο νερό, ενώ οι υπόλοιποι δεκαεπτά θα κατασκευαστούν μέσα σε μια σπηλιά, στους πρόποδες του βουνού Τιαμενσάν.

Το πρωτοποριακό αυτό ξενοδοχείο, η κατασκευή του οποίου υπολογίζεται να ξεπεράσει σε κόστος τα 400.000.000 ευρώ, έχει αναλάβει η βρετανική εταιρεία Adkins. Οι αρχιτέκτονες επέλεξαν το ξενοδοχείο να είναι οικολογικό και φιλικό στο περιβάλλον. Η οροφή του κτιρίου που θα εξέχει από την επιφάνεια της γης μόλις δεκαπέντε μέτρα θα μετατραπεί σε κηπο-ταράτσα, ώστε να «δένει» με τον περιβάλλοντα χώρο. Τα υπόλοιπα τμήματα του συγκροτήματος θα κατασκευαστούν έτσι ώστε να μη «διαφέρουν» από το ορεινό τοπίο. Σε ό,τι αφορά την εκμετάλλευση της περιοχής, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν υγρά σπορ στη λίμνη και να χρησιμοποιήσουν τα κοντινά βράχια για αναρρίχηση και bungee jumping. Οσοι επιλέγουν να αθλούνται indoors, θα έχουν στη διάθεσή τους πλήρες κέντρο εκγύμνασης και πισίνα. Κατά τα λοιπά, το «InterContinental Shimao Hotel» δεν θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα άλλα πεντάστερα ξενοδοχεία του κόσμου. Εστιατόρια, ball room, χώρος διοργάνωσης συνεδρίων αλλά και prive areas για επαγγελματικές συναντήσεις περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό.

Στους δύο υποβρύχιους ορόφους, οι τολμηροί θα μπορούν να επιλέξουν σουίτες με θέα τα… ψάρια του ενυδρείου, αλλά και gourmet γεύσεις, υπό το βλέμμα των καρχαριών που αυτό θα φιλοξενεί. Αν όλα εξελιχθούν βάσει του προγραμματισμού, το εντυπωσιακό αυτό resort θα είναι έτοιμο σε τρία χρόνια. Οσο για τη διανυκτέρευση, το κόστος της θα ξεκινά από τα 240 ευρώ. Το καλύτερο; Μετά το ξενοδοχείο, θα δημιουργηθεί στην περιοχή θεματικό πάρκο, το «Shimao Shanghai Wonderland», για τους λάτρεις της υψηλής αδρεναλίνης.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Η αποκάλυψη του Λιάγκα: Ποιος πήγε να τον χτυπήσει και τον έσωσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης;

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη σύμφωνα με την οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.

Ο γιος των Λαζαρίδη – Μαλλιωτάκη: «Ήταν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω»

Ο μεγάλος γιος του Μπάμπη Λαζαρίδη, Βασίλης που απέκτησε από τον γάμο του με την Πόπη Μαλλιωτάκη μίλησε για τον πατέρα του στην εκπομπή «Super Κατερίνα».