Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Νέα σενάρια συνωμοσίας!

Ο θάνατος Ουκρανού επιχειρηματία με διασυνδέσεις στο περιβάλλον του Τραμπ, το σχέδιο παραχώρησης της Κριμαίας στον Πούτιν και οι νεκροί Ρώσοι διπλωμάτες

Ο θάνατος Ουκρανού επιχειρηματία με διασυνδέσεις στο περιβάλλον του Τραμπ, το σχέδιο παραχώρησης της Κριμαίας στον Πούτιν και οι νεκροί Ρώσοι διπλωμάτες

Νερό στον μύλο της συνωμοσιολογίας, που κάνει λόγο για ύποπτους θανάτους στις τάξεις ανθρώπων που συνδέονται με τη Ρωσία, ρίχνει η αποκάλυψη ότι ουκρανικής καταγωγής εκατομμυριούχος επιχειρηματίας με διασυνδέσεις στο στενό περιβάλλον του Ντόναλντ Τραμπ πέθανε σε συνθήκες που χαρακτηρίζονται, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Independent», ανεξήγητες.

Ο 69χρονος Αλεξ Ορόνοφ, ο οποίος είχε αποκτήσει την αμερικανική υπηκοότητα, πέθανε στις 2 Μαρτίου, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στο facebook του Ουκρανού πολιτικού Αντρέι Αρτεμένκο.

Ο Ορόνοφ, που έχτισε την περιουσία του ξεκινώντας με μια αγροτική επιχείρηση στην Ουκρανία, φέρεται ότι είχε οργανώσει κρυφή συνάντηση μεταξύ του προσωπικού δικηγόρου του νυν Αμερικανού προέδρου Μάικλ Κόεν και Ρώσων αξιωματούχων, στο πλαίσιο προώθησης ενός «ειρηνευτικού σχεδίου» που στην πράξη θα εκχωρούσε στον Βλαντιμίρ Πούτιν τον έλεγχο της Κριμαίας.

esr 0703 025 cmyk

Οι «New York Times», εφημερίδα την οποία ο Τραμπ έχει καταγγείλει πολλές φορές ως πηγή ψεύτικων ειδήσεων, σε ρεπορτάζ τους έκαναν εκτενή αναφορά στη συνάντηση του Αρτεμένκο, του Κοέν και του Φέλιξ Σάτερ, Ρωσοαμερικανού επιχειρηματία που φέρεται ότι έχει διασυνδέσεις με τη ρωσική μαφία και συνεργάζεται για πολλά χρόνια με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Ατρεμένκο

Στη μακροσκελή ανάρτησή του στο facebook ο Αρτεμένκο ανέφερε ότι το στρες που δημιούργησε αυτό το ρεπορτάζ, σε συνδυασμό με την αρνητική δημοσιότητα, αποδείχθηκε υπερβολικό για την αντοχή της καρδιάς του Ορόνοφ.

Οι οπαδοί, όμως, της άποψης ότι τα γεγονότα συνδέονται πάντα υπογείως θυμίζουν με την αφορμή αυτού του θανάτου το γεγονός ότι τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχουν χάσει τη ζωή τους αρκετοί Ρώσοι διπλωμάτες, όπως ο μόνιμος πρέσβης της Ρωσίας στα Ηνωμένα Εθνη Βιτάλι Τσούρκιν, που πέθανε τον περασμένο μήνα στη Νέα Υόρκη από ξαφνική αδιαθεσία, μια μέρα πριν από τα 65α γενέθλιά του, αλλά και ο Ρώσος πρόξενος στην Αθήνα, ο 55χρονος Αντρέι Μαλάνιν, που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του τον Ιανουάριο. Τον ίδιο μήνα πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια και ο 67χρονος πρέσβης της Ρωσίας στην Ινδία Αλεξάντερ Καντάκιν.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...